• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim tlf.uma takip programi kurmus

Eşiniz tam bir ruh hastası. Ayrıca iki çocuğunun annesine güvenmemesi bence büşük bir hakarettir. Hep mi böyleydi bu adam?

Bu o kadarda kötü birşey değil, eski sevgilim ve bendede vardı.
Konumlarımızı görebiliyorduk.
Allah korusun başına birşey gelse anında o program sayesinde adresini görebili yanına gelebilirler, iyi yönden düşünmek lazım :3:

Android tlflarda bende bu tarz bi programı duymuştum adı da CIA miydi neydi. Tabi yanılmıyosam.
Sanırım kişi kendi tlfuna yüklüyo programı sonra yönlendirme falan yapıyo nasıl oluyo net bi bilgim yok ama bi şekilde istediği noyu takibe alabiliyodu.
Bizim bi arkadaşımızın kız arkadaşı yapmıştı çocuğa bende ilk öyle duymuştum ama eşinizin yaptığı gerçekten büyük ayıp, gurur kırıcı.

Android tlflarda bende bu tarz bi programı duymuştum adı da CIA miydi neydi. Tabi yanılmıyosam.
Sanırım kişi kendi tlfuna yüklüyo programı sonra yönlendirme falan yapıyo nasıl oluyo net bi bilgim yok ama bi şekilde istediği noyu takibe alabiliyodu.
Bizim bi arkadaşımızın kız arkadaşı yapmıştı çocuğa bende ilk öyle duymuştum ama eşinizin yaptığı gerçekten büyük ayıp, gurur kırıcı.

Konumunu goruyor yani, kimle konustugunu ettigini degil. Kapat konun servislerini.. Cok garip bi hareket degil, cirkin olan sana sormadan yapmasi

Merhaba kizlar
esim gunluk ne yapip ettigimi,kiminle ne konustugumu vs. hem telefonda konusup hem msj.da yazip hem aksam ona anlattigim halde telime takip programi kurmus.
Bunu bana kendisi soyledi bi de utanmadan "guvenlik diyelim "diyor.
Ve ben bu durumda kendimi dahi savunamadim .artik agzimi acip kavga dahi edecek mecalim kalmadi. Resmen beni hasta etti.
Sadece dedigim"benim alnim ak, yuzum pak o programlari sana kurmak lazim"

Kaldi ki ben burda bir konudan biliyorum tlf.a program kuruldugunu.
Simdi hala var mi yok mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum .
Beni o kadar uzdu ki bi yandan o bi yandan iki cocuk biri daha 3 aylik biri 3 yasinda. Kalbime agrilar girmeye basladi .yoksa ben de mi ya kalp hastasi oldum ya da psikolojiden kalpten gidecegim .
he bi de gecen o hasta hallerimde nolur idare etse de iki cocuga baksa kucugunu yanima getirmis"bakmak zorundasin ikisinden birine "diyo...
aman bise yazmasaniz da ben yazdim bi nebze rahatladim . Bunlri anlatacak bi tek arkadasim var o da cok uzaklarda.
Tesekkurler okudugunuz icin ...
niye böyle bişey yaptı ki ne güvenliğinden bahsediyo bence restinizi çekin olmaz böyle. sizinde özeliniz var.

evet casus programlar var telefonunuza kayıtlı g.mail den girip yerleştirio kalem şeklinde bir kutucukta görünüyo başka bir programda o da görünmüyomuş bende bir arkadaşımda gördüm eşine kurmuş banada dedi kur takip et diye gerek görmedim istediği zaman resminizi çekebiliyo kameranızı açabiliyo ve o an bulundugunuz ortamdaki konuşmaları duyabiliyo yaptıgı çok ayıp ona diyecek hiçbir şeyim yok ama program detayları bu şekilde yaptınız her şeyi takip edebliyo

Mspy denilen bir program var intte satiliyor.. bu programla telefondaki her seyi yazismalari konusmalari ekran görüntülerini akliniza ne gelirse herseyi kaydedebilirsiniz ve tlf sahibi asla farketmez... hatta telefonun kamerasindan ortami bile izleyebilirsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

telefonda anlaşılmaz mı ki böyle şeyler? yanı benım telımde bılmedıgım bişi olsa hemen dıkkatımı ceker. pc gıbı gızlı dosyalar var mı ki telde?

Arka planda çalışır anlayamazsınız, sadece yer gösterimi yapmaz aradığı ve aranan tüm numaraları karşı tarafa bildirir, gelen ve giden tüm mesajları karşı tarafa bildirir ve ekran açılmadan arama yapmadan ortam sesi dinlenebiliyor.Yalnız bu programlar çok ama çok pahalı programlar konu sahibi arkadaşımızın kocası en az 800 lirayı gözden çıkartmış olmalı...Ve evet siz telefonları programlardan kurulu olarak görüyorsunuz fakat tıpkı pc gibi dosyalar içerir telefonu kırmadan dosyalara ulaşamazsınız.

Son düzenleme:
eşiniz çok entersan geldi banada:26::44::44::44:

ya bu takip programını ben ilk burda duydum play storeye girdim ama takip programı deince çıkmadı nasıl bişey kızlar bu yazarmısınız merak ettim valla hemen indircem :1::1:

Sadece mesajları takip edebilir birde kimimaradığını mesajları sms arşivleme diye servis var turkcellde sana gelen ve senin çektiğin tüm mesajlar mailine gidiyor muhtelemen onu yapmıştır .böyle bir terbiyesizliğin karşısındakavga etmekten yorulma bence eşimin benim mesajlarmı merak edio bakması benm için önemli değil yalnız bunu pis niyetle yaptığı için haketmiş

Merhaba kizlar
esim gunluk ne yapip ettigimi,kiminle ne konustugumu vs. hem telefonda konusup hem msj.da yazip hem aksam ona anlattigim halde telime takip programi kurmus.
Bunu bana kendisi soyledi bi de utanmadan "guvenlik diyelim "diyor.
Ve ben bu durumda kendimi dahi savunamadim .artik agzimi acip kavga dahi edecek mecalim kalmadi. Resmen beni hasta etti.
Sadece dedigim"benim alnim ak, yuzum pak o programlari sana kurmak lazim"

Kaldi ki ben burda bir konudan biliyorum tlf.a program kuruldugunu.
Simdi hala var mi yok mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum .
Beni o kadar uzdu ki bi yandan o bi yandan iki cocuk biri daha 3 aylik biri 3 yasinda. Kalbime agrilar girmeye basladi .yoksa ben de mi ya kalp hastasi oldum ya da psikolojiden kalpten gidecegim .
he bi de gecen o hasta hallerimde nolur idare etse de iki cocuga baksa kucugunu yanima getirmis"bakmak zorundasin ikisinden birine "diyo...
aman bise yazmasaniz da ben yazdim bi nebze rahatladim . Bunlri anlatacak bi tek arkadasim var o da cok uzaklarda.
Tesekkurler okudugunuz icin ...

Bir iliskide guven bitmisse hersey bitmistir benim gozumde , esini bu seviyeye getiren sey , supheye dusuren sey neydi onu merak ettim .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Back
X