- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.910
- 798
- Konu Sahibi zelihaydin
Eşiniz tam bir ruh hastası. Ayrıca iki çocuğunun annesine güvenmemesi bence büşük bir hakarettir. Hep mi böyleydi bu adam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye böyle bişey yaptı ki ne güvenliğinden bahsediyo bence restinizi çekin olmaz böyle. sizinde özeliniz var.Merhaba kizlar
esim gunluk ne yapip ettigimi,kiminle ne konustugumu vs. hem telefonda konusup hem msj.da yazip hem aksam ona anlattigim halde telime takip programi kurmus.
Bunu bana kendisi soyledi bi de utanmadan "guvenlik diyelim "diyor.
Ve ben bu durumda kendimi dahi savunamadim .artik agzimi acip kavga dahi edecek mecalim kalmadi. Resmen beni hasta etti.
Sadece dedigim"benim alnim ak, yuzum pak o programlari sana kurmak lazim"
Kaldi ki ben burda bir konudan biliyorum tlf.a program kuruldugunu.
Simdi hala var mi yok mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum .
Beni o kadar uzdu ki bi yandan o bi yandan iki cocuk biri daha 3 aylik biri 3 yasinda. Kalbime agrilar girmeye basladi .yoksa ben de mi ya kalp hastasi oldum ya da psikolojiden kalpten gidecegim .
he bi de gecen o hasta hallerimde nolur idare etse de iki cocuga baksa kucugunu yanima getirmis"bakmak zorundasin ikisinden birine "diyo...
aman bise yazmasaniz da ben yazdim bi nebze rahatladim . Bunlri anlatacak bi tek arkadasim var o da cok uzaklarda.
Tesekkurler okudugunuz icin ...
Konumunu goruyor yani, kimle konustugunu ettigini degil. Kapat konun servislerini.. Cok garip bi hareket degil, cirkin olan sana sormadan yapmasi
telefonda anlaşılmaz mı ki böyle şeyler? yanı benım telımde bılmedıgım bişi olsa hemen dıkkatımı ceker. pc gıbı gızlı dosyalar var mı ki telde?
Bu o kadarda kötü birşey değil, eski sevgilim ve bendede vardı.
Konumlarımızı görebiliyorduk.
Allah korusun başına birşey gelse anında o program sayesinde adresini görebili yanına gelebilirler, iyi yönden düşünmek lazım![]()
Merhaba kizlar
esim gunluk ne yapip ettigimi,kiminle ne konustugumu vs. hem telefonda konusup hem msj.da yazip hem aksam ona anlattigim halde telime takip programi kurmus.
Bunu bana kendisi soyledi bi de utanmadan "guvenlik diyelim "diyor.
Ve ben bu durumda kendimi dahi savunamadim .artik agzimi acip kavga dahi edecek mecalim kalmadi. Resmen beni hasta etti.
Sadece dedigim"benim alnim ak, yuzum pak o programlari sana kurmak lazim"
Kaldi ki ben burda bir konudan biliyorum tlf.a program kuruldugunu.
Simdi hala var mi yok mu bilmiyorum bilmek de istemiyorum .
Beni o kadar uzdu ki bi yandan o bi yandan iki cocuk biri daha 3 aylik biri 3 yasinda. Kalbime agrilar girmeye basladi .yoksa ben de mi ya kalp hastasi oldum ya da psikolojiden kalpten gidecegim .
he bi de gecen o hasta hallerimde nolur idare etse de iki cocuga baksa kucugunu yanima getirmis"bakmak zorundasin ikisinden birine "diyo...
aman bise yazmasaniz da ben yazdim bi nebze rahatladim . Bunlri anlatacak bi tek arkadasim var o da cok uzaklarda.
Tesekkurler okudugunuz icin ...