Inkar ettiği halde böyle öfke dolusunuz bide tamam izledim dese neler olucak acabaKonuşulmuyor çünkü kabul etmiyor inkar etti bide ben izlemiş gibi tavır yapio
Erkeklerin huyudur bu sonuna kadar inkar etmek. Hic sasirmadim verdiği tepkiler tipik suç bastırmaya çalışan erkekKonuşulmuyor çünkü kabul etmiyor inkar etti bide ben izlemiş gibi tavır yapio
Yol izlenecek bir durum değil. İzlemeyen istisnadır. Ayy benim kocam assla izlemez diyen varsa denk gelmemiştir henüz.Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Yediremiyirum kendime cinsel hayatımız iyi acaba bunları izleyip mı yanima geliyor anlamıyorum ki midemi bulandiruyoYol izlenecek bir durum değil. İzlemeyen istisnadır. Ayy benim kocam assla izlemez diyen varsa denk gelmemiştir henüz.
Sen neden bir yol izleyeceksin ki senmi izledinNasıl bir yol izlemeliyim ?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Kabullen.Yediremiyirum kendime cinsel hayatımız iyi acaba bunları izleyip mı yanima geliyor anlamıyorum ki midemi bulandiruyo
Daha iyi yaYediremiyirum kendime cinsel hayatımız iyi acaba bunları izleyip mı yanima geliyor anlamıyorum ki midemi bulandiruyo
Inkar ettiği için konuşabileceğinizi sanmıyorum, ne yaparsa yapın izlemeye devam edecekNasıl bir yol izlemeliyim ?
Caydirici olmaz bu inatlaşma olurBende izleyeyim görmesini sağlarım sonra da sadece netu sen kullanmayı bilmiyosun desem caydırıcı olur mu
Ne yapicam pekiCaydirici olmaz bu inatlaşma olur
Eskisi gibi devam ediceksin yapacak bir şey yok ne yapıcağını yazmıştım aslında önceki yorumdaNe yapicam peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?