esim umut vaadediyor. .saskinlik icindeyim..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar biliyorsunuz esimle aramda sorunlar vardi.. en son ayrilma karariyla evden cikip gittim ogretmen evine.. esim eve geldiginde beni bulamamis ve okula geldi yine tartistik bu defa kafamda bitti dedim.. hic agladigini gormedigim adamin gozunden yaslar bosalmaya basladi.. şoka girdim resmen.. ve gitti.. gece aradi acmadim mesaj atmis lutfen konusalim asagi in diye.. son kez dedim bitti diye ozurler diledi.. benim ailem sensin herseyim sensin. . Neler neler .. ailemle görüştüm son kez dene dediler.. yine icimde bi supheyle geldim eve ama dun aksamki tartismadan aonra anladimki aslinda esim yontulabiliyormus.... bosuna emej vermemisim.. her kavgada kusen giden konusmayan adam dun tartismadan yarim saat sonra iki kahve yapmis beni karsisina aldi bak evliligimizin daha başlarındayiz ben seninle mutlu olmak istiyorum. Sen benim yol arkadasimsin birbirimize anlayis gosterelim dedi ve kalbini kirdiysam ozur dilerim dedi. Şoktayim......
Beni kaybetmemek icin yapiyo desem degil zaten oyle bi durum yoktu o an
.
Acaba kafasini bi yere falan mi carpti..

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok guvenme derim. Kaybedeceklerini dusunduklerinde rol kesiyor bu erkek milleti

Bazen diyorum ki aile terapisti filan hikaye. Gerçekten gitmeyi göze alacaksın. Gelirse umut vardır düzelmesiyle ilgili, gelmezse bitmiş bişey için beklemeye gerek yok zaten.

Sevindim senin adına. İnşallah anlar bu saatten sonra değerini.

kesınlkle bole davranmak lazımdı erkeklere.. kaybedecegını anladı kafasıını duvarlara vurmustur .. bıdaha senı kaybetmeyı goze alamaz dıye umuorum

Back
X