• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terk ettim esim çocuğunu aramiyor

Pisman olup gelirmiş
Pişman olup gelirse sizi ve çocuğunu bunca zaman hiç merak etmemiş, aç mısınız ,hasta mısınız, parasız mısınız umrunda olmamış bir adamla hiçbir şey yok gibi hayatınıza devam edebilecek misiniz? Eşinize nasıl güveneceksiniz?
Arkadaşlar Allah aşkına söyleyin ben mi çok fevriyim, niye bu kadar geriliyorum bu konuları okurken? Hep kendimi hayal ediyorum böyle durumlarda, bekara kolay derler de yok yani kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi insanım. Çok mu gururluyum bilmiyorum ben böyle adamı kapıya paspas yapar ağzına tükürür hayatımdan çıkarırdım.
İnsanlar nasıl kuzu kuzu geri dönmesini bekleyebiliyor aklım almıyor.

Pişman olup gelirse sizi ve çocuğunu bunca zaman hiç merak etmemiş, aç mısınız ,hasta mısınız, parasız mısınız umrunda olmamış bir adamla hiçbir şey yok gibi hayatınıza devam edebilecek misiniz? Eşinize nasıl güveneceksiniz?
Arkadaşlar Allah aşkına söyleyin ben mi çok fevriyim, niye bu kadar geriliyorum bu konuları okurken? Hep kendimi hayal ediyorum böyle durumlarda, bekara kolay derler de yok yani kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi insanım. Çok mu gururluyum bilmiyorum ben böyle adamı kapıya paspas yapar ağzına tükürür hayatımdan çıkarırdım.
İnsanlar nasıl kuzu kuzu geri dönmesini bekleyebiliyor aklım almıyor.

Bekledigimi kim söyledi hanfendi ben yolumu çizdim zaten beklemiyorum ondan bisi ayrica cok haklisiniz boyle bir insanin bna artık hayri olmaz ama bari kızına baba olsaydı

Hic ole bi derdim yok beni aramazsa aramaz ama onun kizi cani kani
Cocuk tel.de konuşabilecek yasta değil. Babasıyla gezecek alisverise gidecek yasta değil. Beraber tatile gidecek yasta değil. Çocuk hasta olsa allah korusun bir şekilde haber geleceğini de biliyor. Çocuğu görmek için sizi görmesi gerekiyor çünkü küçük. Çocuğu nasıl arayacak ki? Sizi arayıp sorması lazım. Onu da istemiyor.

Cocuk tel.de konuşabilecek yasta değil. Babasıyla gezecek alisverise gidecek yasta değil. Beraber tatile gidecek yasta değil. Çocuk hasta olsa allah korusun bir şekilde haber geleceğini de biliyor. Çocuğu görmek için sizi görmesi gerekiyor çünkü küçük. Çocuğu nasıl arayacak ki? Sizi arayıp sorması lazım. Onu da istemiyor.

Eşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Evi terk ettiğiniz için şuan herşey aleyhinize. Bunu kullanacaktır

Evden neden ayrıldınız? Kurulu düzeninizi bırakmanız hata olmuş. İstemeyen kendi gidecekti. Ayrıca evi terketmek dava açısından dezavantaj. Yine de avukat daha iyi yardımcı olur.
Boşanmak istiyorsanız hayat sizin karar sizin çekişmeli açın davayı hakkınızı arayın.
Ama aklınızda en ufak ümit varsa eşinize aile terapistiyle görüşmeyi teklif edin..

Dava açmıyor ayrıca bn terk ermedim evi git dedi kndi kovdu
Fark etmez evden çıkan siz olduğunuz için yarın boşanmaya karar verirse mahkemede bunu kullanır ve haklı görülür. O kovdu demenize kanıt bulamazlar.

Zaten bitmis bence. Sevgi olsa dayanamazdi gelirdi coktan.sana sevgisini gectim evlat sevgiside yok. Ac davayi iste nafakanı ne hali varsa gorsun gecme iletişime hiç başını agritmasina izin verme. Net ol ve ilerle şu saatten sonra

Merhaba, bir an kendi hikayemi okuyor gibi geldi. Aynı seyleri yaşadım, zorla dava açtırdı sonra ağlayıp sizlayip af istedi. Davayı çektim vs vs en sonunda çekişmeli boşandım. Size tavsiyem hiç bir şekilde çocukla iletişim kurmasını sağlamaya çalışmayın. Kendisi ararsa arasın. Çünkü ben ailesi ile çocugumun görüşmesine izin veriyordum ki hakları idi. Çocuğu bahane edip onları rahatsız ettiğimi söylemeye başladı. Akışa bırakın ve bosanin. Ferhat Göçer in "Yıllarım Gitti" şarkısıni dinlerken en azından 5 yiliniza ağlarsınız...

Kendisi çocuğunu arayıp sormazken ben görüşmeye çalıştırmama rağmen , görüştürmüyorum diye iftira attı utanmaz .
En iyisi dava açtığınızda ,baba ile kişisel görüş günlerinin belirlenmesi talebinde bulunun ki ileride sizin görüştrmediğiniz iftirasını atamasın

Su an benim delilerim de var
Zaten bitmis bence. Sevgi olsa dayanamazdi gelirdi coktan.sana sevgisini gectim evlat sevgiside yok. Ac davayi iste nafakanı ne hali varsa gorsun gecme iletişime hiç başını agritmasina izin verme. Net ol ve ilerle şu saatten sonra

Kesinlikle zaten Bitti ama en uzuldugum sey ben nasil böyle bir insanı babalığa layık gördüm adam çocuğunu da sormuyor

Kendisi çocuğunu arayıp sormazken ben görüşmeye çalıştırmama rağmen , görüştürmüyorum diye iftira attı utanmaz .
En iyisi dava açtığınızda ,baba ile kişisel görüş günlerinin belirlenmesi talebinde bulunun ki ileride sizin görüştrmediğiniz iftirasını atamasın

Açıkçası ben hiç ugrasmadim yerim belli yurdum belli gelsin gördüm Gerci hic ole bi talebi olmadi adam kendini hep hakli görüyo yarın buna da bisey bulur

Back
X