Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanmak istemiyor. Siz acsaniz kararli oldugunuzu görüp barismak ister..Bugun esim hesaba para yatirmis dava da açmıyor 1.5 ay oldu kızıni da sormuyor ne yapmaya çalışıyor acaba?
Yalniz degilsin arkadaşım. Benim başımda da var. 7 aydir çocuklarımı ne arıyor ne soruyor buna kendi ailesi de dahil. Hayır gelmez böyle adamlardan. Egoist bencilin tekiler.
Bosanmak istemiyor. Siz acsaniz kararli oldugunuzu görüp barismak ister..
Bosanmak isteyen gider dilekce verir adliyeye. Niye vermiyor dilekce?Barismak isteyen adam boyle mi davranır kizini bile aramiyor sormuyor ailesi de öyle bosanalim diye bekliyor ailesi de galiba
Bosanmak isteyen gider dilekce verir adliyeye. Niye vermiyor dilekce?
Evliliğin bitmesinde kusurlu tarafın kendisi olmadığını ,çocukla maddi manevi ilgilendiğini (anne bebeği benimle görüştürmedi diyecektir) "belgelemeye" çalışıyor..çok yüksek olasılıkla hayatında da başkası varBugun esim hesaba para yatirmis dava da açmıyor 1.5 ay oldu kızıni da sormuyor ne yapmaya çalışıyor acaba?
Evliliğin bitmesinde kusurlu tarafın kendisi olmadığını ,çocukla maddi manevi ilgilendiğini (anne bebeği benimle görüştürmedi diyecektir) "belgelemeye" çalışıyor..çok yüksek olasılıkla hayatında da başkası var![]()
nafaka tazminat vermemek için , kadın başka erkekele velenmesin . eli kolu bağlı kalsınBosanmak isteyen gider dilekce verir adliyeye. Niye vermiyor dilekce?
O iş oyle denmeyle oyle olmaz. Üzüntü verici o işOlabilir ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum 1.5 ay oldu insan hic mi çocuğunu ozlemez hayatında biri olnadigina eminim ama olsada zaten farketmez
Ona göre çocuğu için gönderdiği para kendisini 4×4 lük baba yapıyordur ..çocuk zaten güvende anasının yanındaOlabilir ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum 1.5 ay oldu insan hic mi çocuğunu ozlemez hayatında biri olnadigina eminim ama olsada zaten farketmez
Zaten yazı tarzinizdan derdinizin çocuğu aramamak değil sizi aramamak olduğu çok belli.Pisman olup gelirmiş
Zaten yazı tarzinizdan derdinizin çocuğu aramamak değil sizi aramamak olduğu çok belli.