• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terk ettim esim çocuğunu aramiyor

Bugun esim hesaba para yatirmis dava da açmıyor 1.5 ay oldu kızıni da sormuyor ne yapmaya çalışıyor acaba?

Yalniz degilsin arkadaşım. Benim başımda da var. 7 aydir çocuklarımı ne arıyor ne soruyor buna kendi ailesi de dahil. Hayır gelmez böyle adamlardan. Egoist bencilin tekiler.

Gercekten maddi gucum olsa gidip acicam ama ne yapmaya çalışıyor anlamadim gitti artık sinirlerim de bozulmaya basladi

7 aydir sizde mi dava fln acmadiniz 7 ay cok uzun bir sure bn okadar dayanamm heralde is arıyorum buluncq hmn gidup acicam dava

Barismak isteyen adam boyle mi davranır kizini bile aramiyor sormuyor ailesi de öyle bosanalim diye bekliyor ailesi de galiba

Bugun esim hesaba para yatirmis dava da açmıyor 1.5 ay oldu kızıni da sormuyor ne yapmaya çalışıyor acaba?
Evliliğin bitmesinde kusurlu tarafın kendisi olmadığını ,çocukla maddi manevi ilgilendiğini (anne bebeği benimle görüştürmedi diyecektir) "belgelemeye" çalışıyor..çok yüksek olasılıkla hayatında da başkası var 😔

Evliliğin bitmesinde kusurlu tarafın kendisi olmadığını ,çocukla maddi manevi ilgilendiğini (anne bebeği benimle görüştürmedi diyecektir) "belgelemeye" çalışıyor..çok yüksek olasılıkla hayatında da başkası var 😔

Olabilir ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum 1.5 ay oldu insan hic mi çocuğunu ozlemez hayatında biri olnadigina eminim ama olsada zaten farketmez

Olabilir ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum 1.5 ay oldu insan hic mi çocuğunu ozlemez hayatında biri olnadigina eminim ama olsada zaten farketmez
Ona göre çocuğu için gönderdiği para kendisini 4×4 lük baba yapıyordur ..çocuk zaten güvende anasının yanında 🤷‍♀️ tek kafasından geçen size nafaka vermemek bu yüzden sizin kusurlu sayılmanız için harelet ediyor.Siz evi terkedensiniz ..adam buna rağmen evinde durup evi terkeden kadına para gönderen cefakar koca..

Back
X