eşim un bnden migdesi mi bulanıyor

yanliz72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.319
247
38
32
Herkese mrb arkadaşlar 23 yasında yim 5 senelik evliyim . her kadin gibi bende bakimi ihmal etmem temizliği çok severim iki haftada bir ayda yapar ayda bir hamama giderim .haftada ikibkez de maske yaparım. Vücudum da tek kıl bırakmam.deodorant parfüm gece yatmadan önce sikarim sacima fon çekerim kendim evde yapmıyorum değişik sac modelleri. Esinle ilişkiye girmeden önce düş alırım mis gibi kokarim jartiyer takimlarim var onlardan giyerim her grcr farklı Hır gecelik le .dans ediyor um cilve yapmaya çalışıyorum .eşim ise hemen 5 dk olsun bitsin diyor bnde kendimi çok kötü hissediyorum. Burada hepimiz bayaniz cekinecek birbdurum olmadığı için açıkça yazacağım .eşim uzanir BN saatlerde onu öpüp vs ne yaparsam robot gibi .hic tepki vermiyor .çok hoşuna gittiğini söylüyor ama karşılık vermiyor .bende bana dokunması ni istiyorum beni sevdiğini istediğini hissetmek istiyorum .Benim ondan midem bulanmiyor .Benimle seviş miyir saatlerce hazırlanıyorum onun niçin 5 dk sürüyor .kizlar eşimin bnden mide sının bulandigini düşünüyorum .bu durmu yasayan var mi birde benim isteğim var bunu nasıl dile getirebilirim .hoşlandığım bölgeler i nasıl söylemeliyim .hepinize tsk ederim

Adam sevişmeyi bilmiyor ki kardeş. Sen adama dans ediyormuşsun, iyi ki karşına gecip o da dansetmeye falan başlamamış.

Cinsel bir problemi olabilir mi eşinizin? Ya da severek evlendiğinize emin misiniz?

Bunca şeye kılını kıpırdamıyorsa umutsuz vaka bu ayol
Aynen ve de çok seksi yim ayıptır söylemesi bakımsız kadın yoktur gerçekten tum arkadaslar biz uğrasa ma yi z diyorlar ama tek yaptığı şey 5 dk fazla surmuyor sadece kendini düşünüyor

Aynen ve de çok seksi yim ayıptır söylemesi bakımsız kadın yoktur gerçekten tum arkadaslar biz uğrasa ma yi z diyorlar ama tek yaptığı şey 5 dk fazla surmuyor sadece kendini düşünüyor
Kendinize cok fazla güveniyorsunuz ama eşiniz sizinle aynı fikirde değil gibi sanki.

Acık acık konussanız daha iyi olmaz mı?

Evet ama artik bnde de güvensizlik oluştu mide si bulanıyor kendimi çirkin hissetmeye başladım .ne yapa bilirim
Sen kendini cirkin hissetme, açıkça konuşmaktan başka çaren Yok. Değişmezse de ya kabulleneceksin, yada terapiste gitmeye ikna edeceksin o da olmazsa gerisini sen bilirsin canim.

Dişlerinizi fırçalıyor musunuz? Belki sorun budur.

Ha değilse eşiniz cidden seks konusunda takıntılı.
Evet fircaliyorum düş alıyorum en seksi partiye i giyerim .romantikler müzik açarım los ışık hadi dana edelim yok diyor uzanır.hadi yapalım başka birşey yok üstüm de kileri bile cikartmaz

5 yıldır hep böyle miydi?
Öyle ise şikayet etmen çok mantıksız,bu kadar niye sabrettin.
yeni oldu ise artık çekici gelmiyor olabilirsin.
zorla olacak iş değil bu.
zorladıkça itici olursun.

Esinizin erken bosalma problemi var tedavi olmasi lazim, on sevismede tepkisiz kalma nedeni de daha da erken bosalmamaya calismasi olabilir. sorun sizde degil onda yani.

Cinsellik konusunda bencil bir adama hoşlandığın şeyleri söylesen bir şey değişir mi bilmiyorum.
Açıkça konuşmayı deneyin.
Her gece anlatıyorum tamam diyor zorla yapmaya çalışıyor bnde bunu hissediyor um ve iste mi yorum

Aman kız bu kadar şey yapıyorsun diye eşin 5 dk işi yapmak istiyor sen isteksiz olsan eşin istekli olurdu kesin bak geçen daha böyle konu vardı....

Yaklaşık 40 günde 1130 mesaj atmışsınız. günde ortalama 30 gibi oluyor. zamanınızı enerjinizi başka yöne kaydırın. Adamı hayatınızın merkezi kendinizi de cinsel obje olarak görmeyin. Kendiniz için yapın birşeyler.

Evet fircaliyorum düş alıyorum en seksi partiye i giyerim .romantikler müzik açarım los ışık hadi dana edelim yok diyor uzanır.hadi yapalım başka birşey yok üstüm de kileri bile cikartmaz

üstündekileri bile çıkarmaz mı? valla devamını da seni kırmamak için getiriyor galiba
çok yorucu bi işi var, ya da sen mi aşırı isteklisin
belkide ona haftada bir yetiyordur, herkes bir değil, her gece gece istekli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…