Adam sevişmeyi bilmiyor ki kardeş. Sen adama dans ediyormuşsun, iyi ki karşına gecip o da dansetmeye falan başlamamış.Herkese mrb arkadaşlar 23 yasında yim 5 senelik evliyim . her kadin gibi bende bakimi ihmal etmem temizliği çok severim iki haftada bir ayda yapar ayda bir hamama giderim .haftada ikibkez de maske yaparım. Vücudum da tek kıl bırakmam.deodorant parfüm gece yatmadan önce sikarim sacima fon çekerim kendim evde yapmıyorum değişik sac modelleri. Esinle ilişkiye girmeden önce düş alırım mis gibi kokarim jartiyer takimlarim var onlardan giyerim her grcr farklı Hır gecelik le .dans ediyor um cilve yapmaya çalışıyorum .eşim ise hemen 5 dk olsun bitsin diyor bnde kendimi çok kötü hissediyorum. Burada hepimiz bayaniz cekinecek birbdurum olmadığı için açıkça yazacağım .eşim uzanir BN saatlerde onu öpüp vs ne yaparsam robot gibi .hic tepki vermiyor .çok hoşuna gittiğini söylüyor ama karşılık vermiyor .bende bana dokunması ni istiyorum beni sevdiğini istediğini hissetmek istiyorum .Benim ondan midem bulanmiyor .Benimle seviş miyir saatlerce hazırlanıyorum onun niçin 5 dk sürüyor .kizlar eşimin bnden mide sının bulandigini düşünüyorum .bu durmu yasayan var mi birde benim isteğim var bunu nasıl dile getirebilirim .hoşlandığım bölgeler i nasıl söylemeliyim .hepinize tsk ederim
Aynen ve de çok seksi yim ayıptır söylemesi bakımsız kadın yoktur gerçekten tum arkadaslar biz uğrasa ma yi z diyorlar ama tek yaptığı şey 5 dk fazla surmuyor sadece kendini düşünüyorBunca şeye kılını kıpırdamıyorsa umutsuz vaka bu ayol
Evet ama artik bnde de güvensizlik oluştu mide si bulanıyor kendimi çirkin hissetmeye başladım .ne yapa bilirimDeğişmez yapısı bu demekki, oldu bitti olsun diyor.
Kendinize cok fazla güveniyorsunuz ama eşiniz sizinle aynı fikirde değil gibi sanki.Aynen ve de çok seksi yim ayıptır söylemesi bakımsız kadın yoktur gerçekten tum arkadaslar biz uğrasa ma yi z diyorlar ama tek yaptığı şey 5 dk fazla surmuyor sadece kendini düşünüyor
Sen kendini cirkin hissetme, açıkça konuşmaktan başka çaren Yok. Değişmezse de ya kabulleneceksin, yada terapiste gitmeye ikna edeceksin o da olmazsa gerisini sen bilirsin canim.Evet ama artik bnde de güvensizlik oluştu mide si bulanıyor kendimi çirkin hissetmeye başladım .ne yapa bilirim
Evet fircaliyorum düş alıyorum en seksi partiye i giyerim .romantikler müzik açarım los ışık hadi dana edelim yok diyor uzanır.hadi yapalım başka birşey yok üstüm de kileri bile cikartmazDişlerinizi fırçalıyor musunuz? Belki sorun budur.
Ha değilse eşiniz cidden seks konusunda takıntılı.
Her gece anlatıyorum tamam diyor zorla yapmaya çalışıyor bnde bunu hissediyor um ve iste mi yorum
Cinsellik konusunda bencil bir adama hoşlandığın şeyleri söylesen bir şey değişir mi bilmiyorum.
Açıkça konuşmayı deneyin.
Evet fircaliyorum düş alıyorum en seksi partiye i giyerim .romantikler müzik açarım los ışık hadi dana edelim yok diyor uzanır.hadi yapalım başka birşey yok üstüm de kileri bile cikartmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?