Sevişmek istemediğini .beni görünce dayana madigini vs şeyler söylüyor .ne yapayım bnSiz kendinizde değil ondan bir şeyler deneyin macun falan yedirin havuç suyu içirin her gün sonra ooo sabahlar olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevişmek istemediğini .beni görünce dayana madigini vs şeyler söylüyor .ne yapayım bnSiz kendinizde değil ondan bir şeyler deneyin macun falan yedirin havuç suyu içirin her gün sonra ooo sabahlar olmasın![]()
Siz kendinizde değil ondan bir şeyler deneyin macun falan yedirin havuç suyu içirin her gün sonra ooo sabahlar olmasın![]()
Sürekli değil haftada bir çok romantik ortam falanSürekli bunları yapıyor musun?jartiyer los ışık falan belki de adamda bünye yaptı etkilenmiyor artık bunlardan
Bnde öyle düşündü m artık yanas ma dim ama şöyle birşey de var her gece istiyor ama sevişmek istem iyorüstündekileri bile çıkarmaz mı? valla devamını da seni kırmamak için getiriyor galiba
çok yorucu bi işi var, ya da sen mi aşırı isteklisin
belkide ona haftada bir yetiyordur, herkes bir değil, her gece gece istekli olsun
Sürekli derken her ilişki girişimlerin de bunları mı yaparsın hiç sektirmeden ?Sürekli değil haftada bir çok romantik ortam falan
Bnde öyle düşündü m artık yanas ma dim ama şöyle birşey de var her gece istiyor ama sevişmek istem iyor
Yani güzel görünme te çalışıyor um ama dans falan her gün yapmama ama her gece istiyor sevişme yokSürekli derken her ilişki girişimlerin de bunları mı yaparsın hiç sektirmeden ?
Bnde onu merak ediyorum her gece de maske yaparım istiyorum diyor .Ben kendine aşırı güvenen bir kadın ve onu arzulamayan bir koca görüyorum.
Olmuyorsa zor.
Şu havuç suyundan bende içsem fayda eder mi ?libidom yerlerde sürünüyorda bu aralareşim bile fark etti o kadar çaktırmamaya çalıştığım halde .Trip atıyor bana
![]()
Daha ne yapabilirim onu düşünüyorum var mı başka birşeyValla bunları yapıyorsanız helal olsun
Nasıl konuş cm konuya nerden baslayacam biraz aydın latin lütfen birde bnde mi soğuk davran sam ne yapsamProblem tamamen eşinizde belli.
Sizin yapmanız gereken eşiniz ile bu hoşnutsuzluğunuzu konuşmak.
Onunla çözeceğiniz bir durum bu.
Bana göre siz elinizden geleni yapıyorsunuz, eşiniz biraz odun.
Dahası yok. Eşiniz isteksizDaha ne yapabilirim onu düşünüyorum var mı başka birşey