eşim un bnden migdesi mi bulanıyor

Sürekli bunları yapıyor musun?jartiyer los ışık falan belki de adamda bünye yaptı etkilenmiyor artık bunlardan

Şu havuç suyundan bende içsem fayda eder mi ?libidom yerlerde sürünüyorda bu aralar:işsiz:eşim bile fark etti o kadar çaktırmamaya çalıştığım halde .Trip atıyor bana:110:

üstündekileri bile çıkarmaz mı? valla devamını da seni kırmamak için getiriyor galiba
çok yorucu bi işi var, ya da sen mi aşırı isteklisin
belkide ona haftada bir yetiyordur, herkes bir değil, her gece gece istekli olsun
Bnde öyle düşündü m artık yanas ma dim ama şöyle birşey de var her gece istiyor ama sevişmek istem iyor

Önceki konunuzda eşinizin başka kızlara baktığını söylemişsiniz.Paylaşımınız bitmiş.Sizi artık sevmiyor gibi.

Problem tamamen eşinizde belli.
Sizin yapmanız gereken eşiniz ile bu hoşnutsuzluğunuzu konuşmak.
Onunla çözeceğiniz bir durum bu.

Bana göre siz elinizden geleni yapıyorsunuz, eşiniz biraz odun.

Valla bunları yapıyorsanız helal olsun

Şu havuç suyundan bende içsem fayda eder mi ?libidom yerlerde sürünüyorda bu aralar:işsiz:eşim bile fark etti o kadar çaktırmamaya çalıştığım halde .Trip atıyor bana:110:

sen yine çaktırmıyomuşsun adam bana dokununca bi sinir geliyo bana.. resmen 1 aydır bende tık yok. adam tutturdu soğudun da soğudun diye

Mide problemin ya da diş eti rahatsızlığın var mı ?

Bunların neden olduğu ağız kokusu diş fırçalama ile geçmez .

Ve cinselliğin sonunu getirecek kadar önemlidir .

Bu sebepten boşanan arkadaşım var .

Bir de .... doğal akışına bırak biraz
Ortam hazırlamalar falan ... olayın kendisi güzel zaten fazladan takviyeye çok gerek yok :)

Problem tamamen eşinizde belli.
Sizin yapmanız gereken eşiniz ile bu hoşnutsuzluğunuzu konuşmak.
Onunla çözeceğiniz bir durum bu.

Bana göre siz elinizden geleni yapıyorsunuz, eşiniz biraz odun.
Nasıl konuş cm konuya nerden baslayacam biraz aydın latin lütfen birde bnde mi soğuk davran sam ne yapsam

Back
X