Eşim uyuşturucu kullanıyor ve hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

sedaa0011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
7
-11
1
25
5 aylık evliyim Eşimle öok severek evlendik daha önce uyuşturucu kullandığını bilmiyordum evlendikten kısa bir süre sonra farkettim tuhaf hareketleri vardı krize giriyordu 2-3 ay boyunca kavga ettik boşanmak istediğimi söyledim hep yeminler etti düzeleceğine 1-2 gün içmese 3.gün illa içiyordu yalanlar söylemeye başladı izinli günlerimizde motorla dolaşıp geliyorum diyip birkaç saat gelmiyordu yatağa girmiyor balkonda sürekli sigara içip baygın halde yakalıyordum anne babasına anlattım fakat onlardan da pek hayır gördüğüm söylenemez babası evden kovdu ben eve gelmesini bekledim 5 ay boyunca ağlamaktan çok yoruldum çocuğuma bir şey olacak diye çok korkuyorum eşim ne tedaviyi kabul ediyor ne boşanmaya ne yapacağımı bilmiyorum 2 ay sonra işte çıkacağım herhangi bir gelirim olmayacak anne evine de dönmekten korkuyorum yobaz bir çevrede büyüdüğüm için dışlanıp yargılanmaktan korkuyorum nolur akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum

5 aylık evliyim Eşimle öok severek evlendik daha önce uyuşturucu kullandığını bilmiyordum evlendikten kısa bir süre sonra farkettim tuhaf hareketleri vardı krize giriyordu 2-3 ay boyunca kavga ettik boşanmak istediğimi söyledim hep yeminler etti düzeleceğine 1-2 gün içmese 3.gün illa içiyordu yalanlar söylemeye başladı izinli günlerimizde motorla dolaşıp geliyorum diyip birkaç saat gelmiyordu yatağa girmiyor balkonda sürekli sigara içip baygın halde yakalıyordum anne babasına anlattım fakat onlardan da pek hayır gördüğüm söylenemez babası evden kovdu ben eve gelmesini bekledim 5 ay boyunca ağlamaktan çok yoruldum çocuğuma bir şey olacak diye çok korkuyorum eşim ne tedaviyi kabul ediyor ne boşanmaya ne yapacağımı bilmiyorum 2 ay sonra işte çıkacağım herhangi bir gelirim olmayacak anne evine de dönmekten korkuyorum yobaz bir çevrede büyüdüğüm için dışlanıp yargılanmaktan korkuyorum nolur akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
Huyunu bilirken nasıl hamile kalmayı becerdiniz ? Tahmini olarak sürpriz gebelik mi oldu ??

İçmediği zamanlar sinir kat sayısı hep yüksekti bağırarak bazen kalbimi kırarak
Huyunu bilirken nasıl hamile kalmayı becerdiniz ? Tahmini olarak sürpriz gebelik mi oldu ??
Evet aslında pcosum ben doğum kontrol kullanıyorum çocukluğumdan beri isteyerek olan bir durum değildir

Valla dışlanıp yargılanmak bu noktada çok daha iyi.
Dün bir haber gördüm. 10 günlük bebek camdan düşmüş ölmüş 5.kat. Babasının kucağındaymış. 10 günlük bebeği balkondan camdan baktırmazsın daha gözü açılmamış. Yazılmamış ama çok yüksek ihtimal baba madde etkisinde dengesini kaybedip bebeği düşürmüş. Madde kullananların şekeri aşırı düşer bu yüzden baygın gibi olurlar. Sizinki tedavi bile kabul etmiyor. Bu noktada bebeğime bir zarar geleceğine yargılanmayı tercih ederim.

İçmediği zamanlar sinir kat sayısı hep yüksekti bağırarak bazen kalbimi kırarak

Evet aslında pcosum ben doğum kontrol kullanıyorum çocukluğumdan beri isteyerek olan bir durum değildir
Hep öyle oluyor tuhaf şekilde.
Bile bile lades diyosunuz.
Adam iyi kafaysa sizi öldüresiye dövse öldürse ne olacak ? Daha kötüsü çocuğunuza zarar verse ne olacak ? Ne kadar düşüncesizsiniz.
Sırf hayaliniz gerçekleşsin diye bi çocuğu heba ediyosunuz .

Boşanın.. Siz koca derdinde olabilirsiniz ama çocuğunuz öyle bir babayı hak etmiyor.
O yobaz çevre kendileri, çoluğu çocuğunu evlendirsin o zaman bağımlı bir adamla sonra gelip sizi yargılasın. 1 gün konuşurlar 2 gün konuşurlar sonra unutur kendilerine baska dedikodu malzemesi bulurlar.

Pkosla gebe kalmak cok zor .sağlıcakla alın çocuğunuzu ama olmasaydı daha kolay olurdu ayrılmanız.onun boşanmaya ikna olmasını beklemeyin madde kullandıgı için zaten suclu taraf o .davanızı acın.ailenizle konusup desteklerini almaya calısın destek vermezlerse kadın sığınma evıne gıdecegınızı söyleyin.siizn ayrılmak için kararlı olduğunuzu görsünler.destek olmazlarsa dava acın kadın sığınma evine gıdın 2 ay sonra.ama cocugunuzu böyle bir insanla buyutmeyın

Boşan ve ailenin yanına git
İflah olmaz çünkü bu adamlar

Muhtemel ailesi biliyordu kullandığını bunun sonu yok ki çaresi de yok senin isteğinle bırakmaz zaten ayrılmak en doğru secim

Yani sizin için üzüldüm ama o çocuğa bir şey olması zaten o çocuğun hayrına olur. Hiç bir bebek öyle bir babayı hak etmiyor. Doğduğu zaman yaşayacağı şeyler o bebek için çok çok çok daha zor olacak. 5 aylık bir evlilik, yüzünüz gram gülmemiş. çocuğun da yüzünü güldürecek bir adam değil zaten eşiniz.

Boşanın.. Siz koca derdinde olabilirsiniz ama çocuğunuz öyle bir babayı hak etmiyor.
O yobaz çevre kendileri, çoluğu çocuğunu evlendirsin o zaman bağımlı bir adamla sonra gelip sizi yargılasın. 1 gün konuşurlar 2 gün konuşurlar sonra unutur kendilerine baska dedikodu malzemesi bulurlar.
Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz

Valla dışlanıp yargılanmak bu noktada çok daha iyi.
Dün bir haber gördüm. 10 günlük bebek camdan düşmüş ölmüş 5.kat. Babasının kucağındaymış. 10 günlük bebeği balkondan camdan baktırmazsın daha gözü açılmamış. Yazılmamış ama çok yüksek ihtimal baba madde etkisinde dengesini kaybedip bebeği düşürmüş. Madde kullananların şekeri aşırı düşer bu yüzden baygın gibi olurlar. Sizinki tedavi bile kabul etmiyor. Bu noktada bebeğime bir zarar geleceğine yargılanmayı tercih ederim.
Belki de kafa güzel attı bebeği

Her ne olursa olsun, uyuşturucu bağımlısı bir eşle yaşamaktansa aileyle yaşamak daha mantıklı geliyor bana. Eşiniz değişmez. Hiç düzelir diye düşünmeyin kendi yolunuza bakın. Evet kolay değil ama bunu yapmak zorundasınız kendiniz ve bebeğiniz için.

Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz
Oturup müptezelin tekiyle büyütün çocuğunuzu mu diyelim yani anlamadım, boşanmaktan başka çaresi mi var sizce?

Kırıcı gelebilir ama hala ne yapabilirim diyemezsiniz bu durumda. Çocuğunuz dünyaya gelecek! Boşanmak dışında bi ihtimal görmemelisiniz. Adam bırakmak falan da istemiyor ki bağımlılığını. Geliriniz yoksa, bağımlı bir eşe sahipseniz 1 değil 2-3 farkli yöntemle gerekirse korunacaktınız. Çocuğunuzun sorumluluğunu almak zorundasınız. O insanların lafına katlanıp bebeğinizi büyüyünce çalışmaya başlayıp o çocuğa bakacaksınız. Başka yol yok bence sizce var mı?

Back
X