- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
2 yildir bebek istiyoruz.. Hemen olur sandik olmadi tedavilee vs derken bu ay Rabbim verdi mucizeyi. Olmustu artik anne olmustum.. Hani bi laf vardir ya kadin hamile oldugunu ogrendigi an anne olur erkek ise kucagina aldigi an baba olur diye.. Ben coktan anne olmustum bile.. Zaten ufacik cocukluktan beri bir hayalim var anne olmak.. degerim cook dusuktu doktorum var ama tibben yok bile sayilabilecek durumda haftaya yenileyelim dedi testi. Ama ben biliyordum ordaydi yavrum.. Gece ruyamda bile gormustum ogrenmeden. Kizim olacakti... Her zaman girip bakip ic gecirip ciktigim obebek magazasina girdim esimle cok begendigimiz emzigi aldim ve is cikisi bulusalim hayatim dedim. Bulustuk.. Cantamin ic cebinde bisey var verir misin dedim ayakkabimi bagliyor gibi yaparak. Elini atti cikardi kalakaldi. Nasil ? Yani ? Simdi ? Bebek ? Dedi evet dedim ve dunyada sadece biz varmisiz gibi sarildi dondurdu ciglik atti baba oluyorum artik diye. Susturmaya calistim ama susmadi. İnsanlsr tebrik etti harikaydi hersey.. Hayallerimin otesinde.. Hani drdim ya basta erkek kucagina alinca baba olur diye hayir benim esim o an baba oldu gordum bunu gozlerinde.. Gece uyurken belki ayagi kolu carpar diye beni uyutup salona gitmis rahat yataim diye. Sabah kahvalti hazirlamis. En yakin arkadaslarimizi arayip haber verdi. Dun vizdelerdi. Tebrikler edildi hediyeler almislar. Hepsinin gozundeki o isigi anlatamam. Disarda kutlama yapmak icin yemekler yedik eglendik eve geldik birakmadik bizde kaldilar sabaha kadar cay pasta sohbet. Hersey harikaydi. Esim arabayi degistirmek icin galeriye gitti ve benim istedigim arabayla anlasti sirf rahat edeyim diye oto koltugumuz sigsin diye. Buda bana bebek hediyesi oldu. Yine hersey harika taki bu aksama kadar. Otururken bir anda sol kasigima biri kizgin bir demiri alip sokti ve cekti. O an anladim ben bisey oldu. Pembe leke geldi ve yarim saat icinde koyulasti. Soyleyemedim dilim varmadi. ama kanama artinca soyledim eve geldi acile gittik. Degerim artmis ama kanama var. 2 saat sonra bakilacak duserse dusuk dediler. Dustu bi daha dustu bi daha bi daha... Ve artik gitti.. Aylardir bekledigim minik mucizem gitti... İcimden biseyler koparak gitti. Halbuki 24 saat once bizimleydi arkadaslarim teyzoos diye karnima dokunuyorlardi. Ama artik orasi bombostu..
Esim bana belli rtmemek icin ne gerekiyorsa yapti hersey Allahtan ben uzulmedim veren de o alanda vardir vildigi sen uzulursen uzulurum dedi ama icini bilmiyor muyum kopan firtinalari ta yuregimde hissediyorum.. Eve geldik.. Uyuyor gibi yaptim basimda durdu bakti izledi ve oda uyudu.. Simdiyse ben ona bakarak bogulur gibi agliyorum.. Hembebegimi kaybetmeye hemde krndimden cok sevdigim adamin bu ddnli uzulmesine. Annemin arkadaslarimin uzuntusunu saymiyorum bile. 2 saatlik yoldan gekdiler sirf yaninizda olmak icin yuzlerindeki o uzuntuyu unutamam asla. Nr diyeceklerini sasirmalari daha dun birlikte kutladik simdi bu da ne bakislari.. Annemin o ses tonunu... İcim yaniyor Allahim.. İsyan etmiyorum sen verdin sen aldin.. Hamd olsun. Ama icim yaniyor.. Yuregimden birseyler kopuyor.. Ne olur aratmadan ver.. Sen ol dersen olur ne olur ol de Ya Rabbim hayirli saglikli evlat icin ol de.. Yine o haberi verebileyim ve bu defa sonuca ulastir hayirla saglikla... Amin..
Esim bana belli rtmemek icin ne gerekiyorsa yapti hersey Allahtan ben uzulmedim veren de o alanda vardir vildigi sen uzulursen uzulurum dedi ama icini bilmiyor muyum kopan firtinalari ta yuregimde hissediyorum.. Eve geldik.. Uyuyor gibi yaptim basimda durdu bakti izledi ve oda uyudu.. Simdiyse ben ona bakarak bogulur gibi agliyorum.. Hembebegimi kaybetmeye hemde krndimden cok sevdigim adamin bu ddnli uzulmesine. Annemin arkadaslarimin uzuntusunu saymiyorum bile. 2 saatlik yoldan gekdiler sirf yaninizda olmak icin yuzlerindeki o uzuntuyu unutamam asla. Nr diyeceklerini sasirmalari daha dun birlikte kutladik simdi bu da ne bakislari.. Annemin o ses tonunu... İcim yaniyor Allahim.. İsyan etmiyorum sen verdin sen aldin.. Hamd olsun. Ama icim yaniyor.. Yuregimden birseyler kopuyor.. Ne olur aratmadan ver.. Sen ol dersen olur ne olur ol de Ya Rabbim hayirli saglikli evlat icin ol de.. Yine o haberi verebileyim ve bu defa sonuca ulastir hayirla saglikla... Amin..