eşim üzerime yürüdü.

bence burada sende hatalısın üzerine çok fazla gitmissin tv yi kapatmak üzerine yürümek erkekleri çileden çıkartan en büyük davranış biçimi.
ama tabi eşin de hatalı belki o gün birşeye morali bozuktu ama yinede evin hanımı sensin nezaketen tamam hayatım önemli değil ben sileyim sen yorulmuşşsundur diyip gönlünü alsaymışssınız ne var bunda bu kadar büyütecek yuva yıkmak kolay mı biz neler görüyoruz neler.. eşinin gönlünü al canım sende de hata var küs kalmayın

ben küçükken bir kere babamla annem tartışıyordu annem tv önüne geçti sonrada kapattı babam sinirlendi sonuç olarak anneme tokat atmıştı onu hatırladım şuanda demekki erkekler bu tv kapatma işinde sinirleniyorlar

Son düzenleme:
Sanki 2 dk peçeteyi alıp silse eline mi yapışırdı.Ben evli değilim ama 20 yaşındaki erkek kardeşimle sürekli bunun tartışması olur evde.Herşeyi ayağına bekler,arkasının toplanmasını ister.Çorabını fırlatır bir yere onu ordan al deyince tamam diye geçiştirir ama hiçbir zaman almaz.Yorgunumdur veya canım birşeye sıkkındır bana şunu getirir misin yapar mısın der sen yapsana yorgunum derim.Sen nasıl kızsın yapsana der.Benimde cinlerim çıkar tepeme.Hayır nasıl böyle bir kanıya varıyor bu erkekler anlamıyorum.Halbuki küçüklüğümüzden beri evde işleri annemde yapar babamda yardım eder.Hatta daha fazlasını bile yapar adam.Ama bu kardeşim kime çekmiş nasıl böyle bir aile ortamında böyle bir yanılgıya düşmüş anlamam.Tembellikten sanırım :/

Seni çok iyi anlıyorum.Bence bunu tartışma konusu haline getirmen bir birikintiden kaynaklanıyor.Artık hiç birşeye el sürmemesi canını bir hayli sıkmış.Zor böyle bir adamla yaşamak,birde üstüne yürümüş şu kadarcık bir konudan.Değer mi karını üzüp bu sözleri söylemeye pess :26:

eşiniz çok ayıp etmiş.
inşallah eşiniz hatalarını anlar ve bir daha yapmaz.

Eşin yüz olarak çok mülayim bir adama benziyor :44:
Ondan beklenmeyecek bir hareket ama tabi insanın karakterini bilemiyorsun yüzüne bakarak
Sen de halıyı siler misin silsene deyip tv yi kapatmışsın.
Hata sende de var yani.:26:
Silmiyorsa ben silerdim ben olsam.Kavga çıkarılacak bir mesele değil yani bu :26:
Eşin de işi şiddete dökmüş hemen Hiç tasvip etmiyorum

cnm bence bu bı bırıkımdır
ben mesela boyle bı durumda esım duymamıssa sayet konu etmeden 1 dk kada sılerım tv kapatıp olayı buraya tasımam
he sıddet olayı hıc hos olmamıs 8 yıllık evlıyım boylesnı yasamadım
ama yaptıgın hareketıde hıc yapmadım
benısterım kı esım evde rahat olsun bellı bı kurallarla yasamasın
pekte beklentıyede gırmem ıs anlamında ama tatlı dılımlede ohtıyacım oldıgunda pek cokta ıs yaptırırım benım savırgan rahatına duskun kocacıgıma

Öyle zamanlarda öflenip pöflenip söyleniyorum :)
Üzerine üzerine gitmiyorum.
Aslında tam söylenip odana çekilecek bir durummuş.

Siz alttan alma taraftarisiniz annelerimiz gibi ama hersey bi yere kadar. Bi insan surekli herseyi karisindan bekliyorsa, ve bunu karsindakine sanki hizmetciymiscesine yaptiriyosa, cay doktugunde eline pi pecete almaya kosmaktansa (normal bi insan gibi) yuruyup tv nin karsina oturuyorsa, ve orda otururkenki tepkisi "ya karicim cok yorgunum lutfen sel siliver" degil de, "sen silersin" ise, bi de ustune yuruyup itiyorsa, daha bu durumda kadina "alttan al" demenin bi mantigi yok. Arkadasin durumunda kim olursa sinirlenir. Iki kisi birbirine sinirlendiginde tartisirlar, bagirp cagirirlar birbirlerine. Ama siz kadin olarak orda bagirarak mahalleyi ayaga da kaldirsaniz, o adamin sizi tutup itmeye kakmaya hakki yok.

Soz kocaniz size sinirlenip bagirdiginda onu ittiginizi, bogazindan tuttugunuzu dusunebiliyo musunuz? Ki biz kadiniz, karsilik verecek gucumuz bile yok.

Allah yardimcin olsun arkadasim. Her dediginde haklisin. Sakin bi gununuzde bu konuyu derinine konus bence kocanla. Neden sinirlendigini anlat, onu suclayak degil de, duruma uzgun oldugunu, seni ittiginde cok korktugunu iyice belirt.

sen kocanın huyunu bilmio musun arkadaşım... hatta kendin söylüosun onu ben böle alıştırdım die...
aslında sen o halıyı silmeyeceğini bile bile üstüne gitmişsin adamın...
kavga çıkacağı belliymiş zaten...
iki tarafda inat yaparsa daha çok tartışma çıkar..

Tövbe Tövbeee, demek erkeklerimiz!!! tv kapama işine sinirleniyolar. eh madem yapmayalım o zaman. he yaptık mı.. yeriz tokadımızı otururuz aşağıya.. eeh hakettik sonuçta..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

merhaba arkadaşlar yeni okudum yorumlarınızı ancak fırsatım oldu girmeye.

ilk öncelikle bana hak verende olmuş vermeyende.
tamam belki ben orayı silebilirdim zaten herzaman yaptığımız şey değilmi
niye kadınız çünkü!
ya ama oradak o tavır ve oradaki sen silersin cümlesi.
bu böyle derse hep diyecek hep alışacak ben bunu istemiyorum.
artık köyde yaşamıyoruz eski kadınlar yok yani yine biz bu hale getiriyoruz durumları.
söylermisiniz nişanlıyken böyle yapabilirmi bu adamlar!yapamaz çünkü çantada keklik değiliz ama evlenince istiyorlarki kabul edelim herşeyi sineye çekelim.
binlerce kişi hergün buraya konu açıyor.
ben mutfak alışverişini kasap fatura herşeyi kendim yapıyorum.yemek temizlik çamaşır ütü vs.
eşim bigün bile sofrayı toplamama yardım etmedi.
desemde öyle duymamazlıktan geliyor.
gidip yayılıyor tvnin karşısına bunları kimisine diiyince aman ne varki biz kadınız diyorlar işte ben böyle düşünemiyorum.
hangi devirdeyiz artık yeni nesiliz farklı olmalıyız.
valla eşimle konuşmadım hatasını anlasın özürdilesin.dün eve geldi özürdileyeceğine gelip ben acıktım diyor kalkıp yattım hiç konuşmadan.
sanıyorki yine alttan alacağım.
buna uyuz oluyorum.
dün yaptığı çok büyük bi ayıptı .
şiddete yönelmesi o peçeteyi alıp silse ölmezdi veya ben yorgunum aşkım dese yine yapardım.
ama niye hiç yardımcı olmuyor .ileride çocugumuz olursa böylemi olacak.çocuk bile düşünmüyorum şuaanda herşey yoluna girmeden evlilik oturmadan.
birdaha bu ayıbı bana yapamaz.çünkü bu ikincisefer oluyor beni itmesi,diğerinde ise tek parmagıyla çenemden ittirmişti.
bi erkek ailede ne görüyosa onu alıyormuş istisnalar dışında.
hepinize saygılar!

biz de dün akşam çok kötü kavga ettik. kız kardeşim bizdeydi haftasonu. bende çalışan ve okuyan bir hanımıyım. eşimden ev işlerinde yardım istiyorum. evde misafir var diye hiçbirşeye elini sürmek istemedi. evde biri varken bana iş buyurma dedi bende o zaman buyurmadan yap dedim. yok yapmam dedi. böylece beni epey bir sinir etti 2 gündür. dün akşamda tuttu tavandaki avizeyi indirdi tamire çalıştı durup dururken. ben bırak kalsın dedikçe o avizeyi söktü. takmak içinde benden yardım isteyemedi kızkardeşimden istedi kızkardeşimde tabi tavana yetişemedi olmadı yani. sonra bana döndü bi yardım etsen nolur yani felan dedi. bende dedimki 2 gündür benim sana anlatmaya çalıştığım şey buydu işte başına gelince anladın dedim. sonra bana sinirlendi ve elinde yeni alınmış biraz pahalı avizeyi yere çaldı. kızkardeşimin gözü önünde oldu bütün bunlar kız şoktu tabi ben alışkınım. eşim istediği olmayınca bunu yapıyor daha öncede laptop kırmıştı. neyse böylece gittim ben yatağa yattım o da heralde salonda yatar dedim ama geldi yatağa yattı yorgan çekiştirmeden dolayı tekrar olay çıktı tekmeler savurdu ve ciddi bir kaç tekme isabet etti bana. bunu kızkardeşime söyleyemedim o yan odadaydı duymadı bunları.ve eşim sürekli boşanacam yarın dilelçe verecem diyip durdu. şimdi ben nerden ev tutsam diye düşünüyorum.

Kardeşinizin yanında olaya körükle gidince sonuc kacınılmaz olmuş.

Eşiniz de siz de pire icin yorgan yakıp, boşanıcam kelimesini bu kadar kolay ağzınıza almayın.

Kardeşinizin yanında olaya körükle gidince sonuc kacınılmaz olmuş.

Eşiniz de siz de pire icin yorgan yakıp, boşanıcam kelimesini bu kadar kolay ağzınıza almayın.

eşim bunu ilk defa yapmıyorki malesef artık en ufak şeylere çok sinirlenir oldu o an için elinde ne varsa atar kırar. bilmiyorum buna katlanmak zorunda mıyım

eşim bunu ilk defa yapmıyorki malesef artık en ufak şeylere çok sinirlenir oldu o an için elinde ne varsa atar kırar. bilmiyorum buna katlanmak zorunda mıyım

durumunuza üzüldüm.
bilmiyorum yere bişey atıp kırmak hoş değil ama şiddet varsa size karşı çekmek zorunda değilsiniz.

ayyy en sinir olduğum şey benim eşimde yapar bazen işine gelmeyince duymazdan gelir tv izler kulaklarını koparasım gelir o zaman

Tabi ki değilsiniz ama eğer evliliğinizi devam ettirmek arzusundaysanız bir takım önlemler alabilirsiniz. Mutlaka tek taraflı yapılacak iş deği, eşinizin öfke kontrolü yok ama siz de baskalarının yanında olay cıkarabiliyorsunuz ya da zemin hazırlayabiliyorsunuz.

ben daha nişanlıyken şiddet yedim.
omzuma eliyle yumrukla vurdu.
annesi altıma etek giymemi istedi bende nişanlıma neden annen giyimime karışıyor
evdeyiz kimse yok altımda dışarda giyilen eşofmanlardan var ( kendi kızı eşofmanla evinde duruyor resimlerde gördüm ona laf etmez )
annesi taktı giyimime ki eşofmanımın üzerinde tunik kazak vardı.
neyse nişanlım benim kültürüme ayak uyduracaksın dedi bende neden böyle yapıyor annen deyince omzuma yumruk attı
bende napıyorsun bana anam babam vurmuyor dedim.
sonra eltim gördü hemen beni aldı canım bizim burda gelinlere değer verilmez ben her gün ağlıyorum dedi.
bizim karsta gelin ayakta durur herkes yemek yerken derdi eltim hep ayakta
bende böyle şey görmedim dedim bunların tuhafına gidiyordu...sonra bende her şey birikti ve ben nişanı attım.
ama insan o an şok geçiriyor.herkesin kültürüne saygım var ama bazı şeyler baskı ile olmaz sevgi ile olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…