- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
merhabalar
1 yıllık evliyim eşimle bu sabah kavga ettik.
kahvaltı ediyorduk çayını alıp içeriye geçerken çayını yere döktü bende peçeteyle silmesini istedim oda beni duymayıp içeriye tvnin karşısına geçti.
yanına giidip sakince niçin silmiyorsun dedim
sen silersin dedi!
bende sinirlendim kalkıp silermisin dedim
o ise beni tınlamayıp tvye bakıyordu bende tvyi kapatmaya çalıştım birden siinirle bagırıp ayagı kalktı üstüme yürüdü odanın kapısını yüzüme kapatmaya çalıştı bende engel oldum bacagım sıkışıyordu sonra tuttu kolumdan itti beni bende yapma dedim ve ttuttu kolumdan sert bi şekilde bogazımdanda yatagın üstüne attı beni beni zorlama diye bagırdı
üstüme yürüyerek sanki vuracakmış gibiydi
bende ağladım o ise aynen şunları söyledi ben böyle çok fazla dayanamam bunlara dedi giderim dedi
ben ise bende dayanmam ozaman dedim öylece geçti içeri uyudu.
eşimle görücü usulu evlendik ama benim kararmdı bu ailemin değil ben olsun dedim onlarda verdiler.
eşim tembel rahatına düşkün biri istiyoki yesin içsin yatsın.
kimse evde ondan bişey istemesin
halbuki okumuş bilinçli birisi kalkıp silse azcık yardım etse ne olurki.
her işe ben koşturuyorum çok rahat alıştırdım onu hata bende.
şeytan dediki o an çek git annemin evine.
ama durdum
bana bunlar bile çok geliyo ne demek üstüme gelmek kolumdan tutup atmak.saygısızca!
Öyle zamanlarda öflenip pöflenip söyleniyorum :)
Üzerine üzerine gitmiyorum.
Aslında tam söylenip odana çekilecek bir durummuş.
ben küçükken bir kere babamla annem tartışıyordu annem tv önüne geçti sonrada kapattı babam sinirlendi sonuç olarak anneme tokat atmıştı onu hatırladım şuanda demekki erkekler bu tv kapatma işinde sinirleniyorlar
biz de dün akşam çok kötü kavga ettik. kız kardeşim bizdeydi haftasonu. bende çalışan ve okuyan bir hanımıyım. eşimden ev işlerinde yardım istiyorum. evde misafir var diye hiçbirşeye elini sürmek istemedi. evde biri varken bana iş buyurma dedi bende o zaman buyurmadan yap dedim. yok yapmam dedi. böylece beni epey bir sinir etti 2 gündür. dün akşamda tuttu tavandaki avizeyi indirdi tamire çalıştı durup dururken. ben bırak kalsın dedikçe o avizeyi söktü. takmak içinde benden yardım isteyemedi kızkardeşimden istedi kızkardeşimde tabi tavana yetişemedi olmadı yani. sonra bana döndü bi yardım etsen nolur yani felan dedi. bende dedimki 2 gündür benim sana anlatmaya çalıştığım şey buydu işte başına gelince anladın dedim. sonra bana sinirlendi ve elinde yeni alınmış biraz pahalı avizeyi yere çaldı. kızkardeşimin gözü önünde oldu bütün bunlar kız şoktu tabi ben alışkınım. eşim istediği olmayınca bunu yapıyor daha öncede laptop kırmıştı. neyse böylece gittim ben yatağa yattım o da heralde salonda yatar dedim ama geldi yatağa yattı yorgan çekiştirmeden dolayı tekrar olay çıktı tekmeler savurdu ve ciddi bir kaç tekme isabet etti bana. bunu kızkardeşime söyleyemedim o yan odadaydı duymadı bunları.ve eşim sürekli boşanacam yarın dilelçe verecem diyip durdu. şimdi ben nerden ev tutsam diye düşünüyorum.
Kardeşinizin yanında olaya körükle gidince sonuc kacınılmaz olmuş.
Eşiniz de siz de pire icin yorgan yakıp, boşanıcam kelimesini bu kadar kolay ağzınıza almayın.
eşim bunu ilk defa yapmıyorki malesef artık en ufak şeylere çok sinirlenir oldu o an için elinde ne varsa atar kırar. bilmiyorum buna katlanmak zorunda mıyım
o anki durumu görseydiniz böyle demezdiniz çünkü sakin bir şekilde dedim.
uzaktan konuşmak kolay ama öyle sizi hiç duymayıp tv ye bakan bi adam olsaydı eşiniz eminim böyle konuşmazdınız.
genelde yapar ben iletişim kurmaya çalışırken o beni dinlemez psikolojik olarak döver beni o an!
eşim bunu ilk defa yapmıyorki malesef artık en ufak şeylere çok sinirlenir oldu o an için elinde ne varsa atar kırar. bilmiyorum buna katlanmak zorunda mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?