o anki durumu görseydiniz böyle demezdiniz çünkü sakin bir şekilde dedim.
uzaktan konuşmak kolay ama öyle sizi hiç duymayıp tv ye bakan bi adam olsaydı eşiniz eminim böyle konuşmazdınız.
genelde yapar ben iletişim kurmaya çalışırken o beni dinlemez psikolojik olarak döver beni o an!
merhaba,inanın öylede diyorum ama yok yani o yapıda değil karakter olarak bunları benim işim olarak görüyor kendisi ve bu insan cahil biride değilEşin çok ayıp etmiş.Gözlemlerime dayanarak şöyle diyeyim:Erkeklere bağırıp çağırarak iş yaptırılmaz kanımca.Aşkım,hayatım şurayı siler misin,çamaşırları makineye atar mısın? vs ile işler güzelce yaptırılır.Hem kavga edip sinirlerinizi bozmazsınız,hem de onu da çalıştırmış olursunuz. :))
Kendinizi madem onun karsisinda caresiz girmuyorsunuz ciddi bir sekilde ifade edin ona derdinizi.. kesin konusun.. giderim demekle veya abim - ailem bilse alirlar beni yanina gibi laflarla olmaz malesef..
Ailenizin durumu ne kadar iyi olursa olsun, calismadiginiz icin esinize gore butun ev isleri , ortalik toplama hatta arkasini toplama gorevleri size ait.. her es boyle olmuyor tabiki ben sizin yazdiklariniza gore yorumluyorum.. hal hatir sormamasi, ya ceple ya pc ile ilgilenmesi ise ayri mesele.. aranizda sevgisizlik var mi ..
Ayrica hicbir aile ya da kardes boyle bir tartismada gel hemen seni goturelim demez bence ..
sonuçta onlar bizim ailemiz onu dayanak olarak görmesi normal tartısma için dogru hemen gel götürelim demezler ama ben mutsuzum dese hangi aile evlatlarının üzülmesini ister ki
Tabiki hepimiz ailelerimizi arkamizda bir dayanak olarak goruyoruz..
Ama arkadas mutsuzum demiyorki.. ben alistirdim onu boyle diyor.. her isini yapmaya yani..
Tabiki bu olaydan dolayi mutsuz ama genelde iliskileri iyi ise cozulmeyecek seyler degil hemen aileleri isin icine cekmek yanlis olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?