biz evleneli 3 yıl olduk 2 yıl korunduk istemediğim bi zaman da korunmasız tek bir ilişki ve ben hamileymişim lekelenme geldi doktpra giitim doğm. Kont hapı verdi bitti ama adetim gelmedi test yaptım ihtimal vermeden ve pozitif hem şok hem üzüntü hem sevinç tekrar doktora gittim evet kan testi 5 haftalık hamileydim peki kulandığım ilaçlar derken 3 gün sonra kanma ve düşük 2 <ay korundum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım gene lekelenme 1 haftalık old ama düşük old söyledi ve gene 6 aydır hamile kalamıyorum çok üzülüyorum ve bütün arkadaşlarımın çocuğu var işten ayrıldım belki stresten diye amam hala yok eşimde çok üzülüyor o test yaptırmadı benim herşey normal sadece prlktin 28 çıktı artık yoruldum eşiminde normaldir diye düşünüyorum çünkü daha önce gebelik oldu çok zormuş keşke hiç beklemeseydim nene hatuna gidiyorum ama daha hangi doktor karar veremedim lütfen yardım edin allahım isteyen herkese ve banada nasip etsin ne yapmalıyım lütfen ağlamaktan perişan oldum eşime yansıtmak istemesemde olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr..............