- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba anneniz onceleri esinize cok iyi davranip cocuk olduktan sonra bu ilgi oglunuza kaymis oldu diye esiniz annenizi kiskaniyor olabilirmi? Annenizi sevmese gelsin sikilincaya kadar dursun demez bence.
dıyebılır cunku kız kardesımı bahane edıyor calsıyor dıe dıyorum ya annemde de var esıme haksızlık mı edıyorum bu kadar ama kavga ettıgımız zamanlarda o kadar agır konusyor kı dayanmıyorum
Kardesiniz calissin sonucta bayan degilmi baba kiz otursunlar evde kardesin 2yumurta kiramazmi yada evi toplayamazmi aksamdan akşama canim.Kardesiniz evlatsa siz NESINIZ acaba? Doguma yakın gelmedi diyorsun aslinda kiz cocuklarinin en ihtiyaç duyulan yerinde anneniz yaninizda olmamış.beni yanlis anlamayin annenizi yermek icin yazmiyorum ama kardesin bebek degil sonucta onun kadar sende onun evladisin.Esin sanki bundan sikintili bariz sekilde annenin gelmesini istiyor sevmese istemez.Esine sanki biraz haksizlik ediyorsun gibimi geldi .annene acik acik soylesen esim gelmeni cok istiyor kardesim cocuk degil hem onun kadar benimde sana ihtiyaçim var annecim desen.
onceden araları gayet ıyıdı sadece doğuma yakın zaman kala anne ve babm benle bırlıkte besıkdı bebek arabasıydı ufat tefek seyler almaya gıttık ona cok bozuldu kendısını nıe gotrmedık dıe oysakı o calısyordu bızımkıler gelmeden soledı gelelum mı dıe kendı sesını cıkarmadı sonra yok sole yok bole dedı ta ordan basladı
Ben antalyadayim ailem izmirde enson 2sene once biz gittik annemlere.esim arada istersen ozlediysen biletini alayim git gel der (is degisikligi yapti1sene dolmadigindan senelik izni yok malesef) ama ben gitmem annem gelsin bir kerede derim annemde abin calisiyor nasil birakip geleyim der annemle babam emekli bu arada.sanki bebek 30 yaşındaki adamı birakip gelemiyor babam çok güzel yemek yapar evi temizler aslinda.en sonunda kizim(7yasinda) bigun annaanne dayim bebekmi birakip gelemiyorsun dedi.bende de durum ayni ama roller farklı.esim hergun sorar anneni aradinmi aramadiysan ara diye bende inat ederim o gelmiyorsa bende gitmem annem aramazsa bende aramiyorum artik.eskiden hergun arardim simdu haftada bire dustu onda da annem beni arar acik acik soyledimde abim senin evladinsa ben neyinim.malesef bende de bu dert var özlüyorum ama annem abimi birakamiyormus bende hem çalışıyorum hemde gitmek istemiyorum onlar istese iki eli kanda olursa gelirler cunku.aslinda bu konuda cok kirginim anneme de.esimde haklısın isteseler gelirler neye kirildigini biliyorlar diyor bisey diyemiyor
eşın aynı zamanda destek sende erkekler kadar agır konusmıcagına gore evınızde fırtınalar kopmuyordur.bızde kopuyor ıstee.
Ben kavga edemem hic.bisey oldumu kabuguma cekilirim malesef oda anlar kirildigimi ve aglayacagimi bildigi icin ustelemez.8senedir asla kızımın yanında en ufak tartisma yasamamaya çalışırız. Esin kizdimi askim canım sen haklisin diye yatistirmaya çalışsan ne tepki veriyor peki?
eşiniz belliki sizin annenizin gelmemesine bozulmuş.
birşeyi merak ettim.
eğer anneniz yarın birgün gelirse eşiniz bu huyundan vazgeçecek mi?
eğer öyle olacaksa,annenizde sizin hatrınıza gelsin size eşiniz rahatlasın.ne rahat anneler varmış.düşünüyorumde ben anne olursam kızımı gelin edersem nasıl böyle kabuğuma çekilir kendi hayatımı yaşarım.hiç aklım almıyor böyle şeyleri.siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama herhalde yenisiniz.yeni evli kızlar annelerini,babalarını,eski düzenlerini,eski günlerini özlüyorlar.en azından kız yeni evine,yeni hayatına,evliliğe,bebeğe alışıncaya kadar anne baba hiç değilse haftada bir kere kızını görmeli onu ziyaret etmeli.
gerçi eşinizin ailesi bile sizi arayıp sormuyor ama şöylede bir durum var.eşiniz artık onlardan umudunu yitirmiş.sizin annenizi babanızı kendi annesi babası gibi görüyordur ve doğal olarak onların gelmelerini bekliyordur ve kendince "yeter artık.hep biz gittik.bizde gitmezsek arayan soran yok.artık görüntülü konuşmalarada izin vermiyorum"diyordur.oda herhalde inada bindirmiştir herşeyi.:44:
annenizin emeklerini boş sayamayız.kadın 4 ay sizin bebeğinize bakmış ama bence bu durumu kendisine söylesin.herhalde bu sebepten kızının evinde kavgalar gittiğini bilirse koşa koşa gelecektir.sonuçta durumun bu kadar büyüdüğünü,böyle olduğunu bilmiyordur