Eşim Var mısın Yok musun'da :))

gözünüzaydın
hayatta şans çok az güler insana
iyi bir teklif verirlerse almamazlık yapmayın
erdem de bir slm yollar kk hatunlarına
yada söz sana verildiğinde
arkanda tam desteğiz

çok tsk ederim tatlım umudumuzu yitirdigimiz bi anda tekrardan söz konuusu oldu bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Bugün varsa yarışma kesinlikle izleyeceğim =)
İyi bir teklif verirlerse almamazlık yapmayın sakın =)
Artık KK'daki destekçilere de bir selam gönderirsin yarıştığı gün kaydirigubbakcemile3

slma izin vericeklerse tabikide seve seve gönderirim bugün çekim yapılacak ne zaman yayınlanacagını öğrenir buradan sizlere iletirim :dance:

birazdan yayın çekimine gidicez canım artık ne zaman yayınlanırsa destek olmak için bugün gidiyorum bakalım :))

aaa doğru ya önceden çekiliyodu.. bana bi anda canlı yayın gibi geldi...bol şans canım... umarım çok beklemeden yarışır ve hakkınızda hayırlı olabilecek parayı kazanırsınız...

oo süper =)
sıra eşinize geldiğinde sizi de orda görücez =)
ama yarışacağını önceden söyleyin de izleyelim her gün izlemiyorum da

iyi akşamlar kızlar bugün çekime gittik :)) bu aksam 21:30 da yayınlanacak izlersiniz eşim biraz heyecanlıydı mâlum ilk programı genel anlamda cok güzeldi ve yarışmacıya mavi açtı :)) duygusal bi program oldu şimdiden sizlere iyi seyirler....

hakkınızda hayırlısı olsun güzelim bakarsınız eşinizde ünlü olur onuda şimdi behzat ç.dizinde gördüğüm hakan gibi dizilerde falan görürüz:)

canım hayırlı olsun ama bence burda bilgileri paylaşma cunku daha yayına girmedi ilerde basınız agrıyabilir

hakkınızda hayırlısı olsun güzelim bakarsınız eşinizde ünlü olur onuda şimdi behzat ç.dizinde gördüğüm hakan gibi dizilerde falan görürüz:)

yok canım okadarda degil :))

canım hayırlı olsun ama bence burda bilgileri paylaşma cunku daha yayına girmedi ilerde basınız agrıyabilir

evet canım biliyorum tsk ederim uyarın için

vayyy süper,, inşallah tomar tomar para destesiyle ayrılırsınız oralardan :hulya:

inşşşşşşşşşşşşşşşş :))))))

hayırlı olsun. bol şans

çok tsk ederim...

Back
X