• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim varikoselden ameliyat oldu ameliyattan iki sene sonra aşılama yöntemi

iremnaz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
14
0
36
Adana
merhaba hocam ben 9 yıllık evliyim evliliğimizin 1.ci senesi eşim varikoselden ameliyat oldu ameliyattan iki sene sonra aşılama yöntemiyle hamile kaldım 4 yaşında bir kızım var.ikinci bebeği istiyoruz 6 aydan beri korunmasız birşekilde beraber oluyoruz ama herhangi bir şey yok adetlerimde düzenli bize bir yol gösterebilirmisiniz ne yapmamız gerekli.yaşım 32 bu yüzdende tedirginim şimdiden teşekkürler.

merhaba hocam ben 9 yıllık evliyim evliliğimizin 1.ci senesi eşim varikoselden ameliyat oldu ameliyattan iki sene sonra aşılama yöntemiyle hamile kaldım 4 yaşında bir kızım var.ikinci bebeği istiyoruz 6 aydan beri korunmasız birşekilde beraber oluyoruz ama herhangi bir şey yok adetlerimde düzenli bize bir yol gösterebilirmisiniz ne yapmamız gerekli.yaşım 32 bu yüzdende tedirginim şimdiden teşekkürler.

merhaba daha önce doğum yapmış olmanız önemli bir şans. 6 ay geçti diyorsanız benim tavsiyem bunu 1 yıla kadar uzatmaktır ama beklmek istemiyorsanız; doğumu sezeryanla yaptıysanız rahim filminizin çekilmesini ve eşinizden tekrar bir sperm testi yapılmasını başlangıç için önerebilirim.

merhaba daha önce doğum yapmış olmanız önemli bir şans. 6 ay geçti diyorsanız benim tavsiyem bunu 1 yıla kadar uzatmaktır ama beklmek istemiyorsanız; doğumu sezeryanla yaptıysanız rahim filminizin çekilmesini ve eşinizden tekrar bir sperm testi yapılmasını başlangıç için önerebilirim.

teşekkür ederim hocam ilk doğumum sezaryanla oldu dediklerinizi uygulayacağım ilginiz için tekrar teşekkürler.

hocam sperm testi
> > sonuçlarımız nasıl sizce
aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bu sonuçlarla olur mu sizce şansımız normalden daha mı düşük
> > hazırlama tekniği:yoğunluk gradyan
> > likefaksiyon:>30 dak
> > hazırlık öncesi
> > hareketlilik:%40
> > progresif hareketli sperm sayısı:1milyon/ml
> > progresif hareketlilik:%12
> > sperm dışı hücre:700bin/ml
> > morfoloji(kruger):%2
> > hazırlık sonrası
> > sayı:16 milyon/ml
> > hareketlilik:%80
> > progresif hareketli sperm sayısı:10milyon/ml
> > progresif hareketlilik:%76

merhaba eğer eşinizin tüpleri açık ise bu sperm testi aşılma tedavisi için yeterli. bol şans

hocam sperm testi
> > sonuçlarımız nasıl sizce
aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bu sonuçlarla olur mu sizce şansımız normalden daha mı düşük
> > hazırlama tekniği:yoğunluk gradyan
> > likefaksiyon:>30 dak
> > hazırlık öncesi
> > hareketlilik:%40
> > progresif hareketli sperm sayısı:1milyon/ml
> > progresif hareketlilik:%12
> > sperm dışı hücre:700bin/ml
> > morfoloji(kruger):%2
> > hazırlık sonrası
> > sayı:16 milyon/ml
> > hareketlilik:%80
> > progresif hareketli sperm sayısı:10milyon/ml