• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve 17 kız birarada

Seninki essegin aklina karpuz kabugu sokmak:))))cok guldum ilahi:)))

boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım

Nikahınız olmuş ne olacak ki yani :S Sonuçta eşinizin yanında olacaksınız niye düğünsüz gitti diye laf etsinler anlamadım ben :S Bence eşinizin eli mecbur gidecek işi gereği herhalde,içiniz rahat etmezse siz de yanına gidiverin rahatsız olursanız ayrı odalarda kalabilirsiniz ama nikahlıymışsınız yani ben ortada hiçbir problem göremedim.

Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama

Bende özel yurta kalıyorum.
Bizimde yurdun ortaklarda koca koca adamlar.
35-55 arasında 4 5 ortak var hepsi adam içlerinde bayan yok yani.
Bizim yurtta gezi mezi olmaz.
Hee olsada ben bizim başımızdaki o adamlarla gitmem.
Derdim yok namağrem değil.
Veya erkeklerle aynı ortamda mı olunurmuş aaa değil.
Derdim bu ortalardaki 1 adam..
Cidden çok pis..
Yurtta benim oda arkadaşım olmak üzere 4-5 kişiye sevgili olalım gibi konuşmuş.
Adamın vasıfları şu ;
-Yurdun ortağı
-EVLİ !!
-ÇOCUĞU VAR
-Çokta babacan..
Hee o babacanlığın baba kısmını yok sayın pisliğin teki..

Ama diğerleriyle ilgili hiç bi sorun yok giderim yani..
Ama o adam yüzünden gitmem..
Eşiniz size ''sende gel'' diyorsa gidin bence içinizde rahat etmiş olur.
Nikahınız varsa ailenizin bilmesi yeterli olucaktır.
Gidin.
:34:

resmi nikahınız var mı var tamam siz evlisiniz. beraber git eşinle için rahat etsin, kim ne düşünürse düşünsün, kaldı ki baş başa bile olmayacaksınız kalabalık öğrenci grubu olacak. kıskanmak konusuna gelince, haksız sayılmazsın, o kadar kızın arasında ve eşin yani. bir şey olacağından değil de hep için sıkılır dert olur aklında kalmasın.

boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım

ömrünüz boyunca eşinizi dedektif gibi takip edemezsiniz ki...
biraz güvenmek gerekiyor....ha derseniz ki eşim uslu durmayan biri, o halde yapacağınız şey onunla gitmek değil, evliliğinizi gözden geçirmektir...uslu durmayan biriyle zaten diken üstünde durark yaşanmaz...her an aldatacak korkusu yer bitirir insanı...
ama eşinize güveniyorsanız da sırf acaba yaparmı diye tereddüt ediyorsanız, bence bencillik ediyorsunuz...
size tavsiyem ya eşinize güvenin....yada güven olmayan bir evliliği irdeleyin....
çünkü illa ki her zaman böyle şeyler olacak, bugün okulda olur, yarın iş yerinde vs vs....
yapacak erkek sizin takibinizle yapmaktan da vazgeçmez....karısı yanındayken bile yapanları çok okuduk burda..

gidin sizde. ben olsam giderdim valla niye gitmiyosunuz ki bırakın ne diyolarsa desinler kapı gibi nikahınız var. ha böyle boş vesveselerle evde kalcaksanızda acaba şimdi napıyolar ne ediyolar diye kafayı yiyebilirsiniz

Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama

her sorunda bosanılır mı hele bole sebebpten aaaaaa,nıkahın var dıosaun olmasa ne olcak kimeneeee gıt sende

Son düzenleme:
Back
X