• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve 17 kız birarada

hımm yok sorumlu olan dördüncü sınıf üniversite öğrencisi en kıdemli öğrenci yani

ya ben abartmıyorum ki kımıl kımıl 17 tane üniversiteli kız her yere beraber gidilecek yenecek içilecek oturulacak tek erkek kocam bir saat değil iki saat değil iki gün bide yolculuklar aynı ortamda olmaları çok kötü benim için ben yanlarında olsam da

bilmiyorumda bana saçma geldi...başlarında erkek olmadan gitmiyorlarsa gitmesinler madem...koca koca kızlar nolcak erkeksiz gidiversinler

İçini rahatlatır mı bilemem ama anlatayım.

Sevgilim benden 2000 km uzakta.Erzurum'un kuş uçmaz,kervan geçmez köyünde.Erkek öğretmenlerle lojmanda kalıyor.Kızların lojmanıyla araları 1 km.

Dönem boyunca haftasonları beraber seminere gittiler.Seminer aralarında yemek,çay vs.durumları oldu.Doğal olarak.

Hiç kıskandığımı belli etmedim ve karşılığını kat be kat aldım.Sürekli aradı,sordu vs.

Allah'tan korkmayan istediğini yapsın,bu benim felsefem.Nasılsa önüme çıkar.

Son düzenleme:
Çoğunluk rahat gitsin falan denmiş ama sizin kocanız olsa gönderir misiniz empati yapın erkek erkeğe seminere gidilmesine izin vermiyor çoğu kadın

boşanmıycam elbette blöf yaptım gitmesin diye bir iki gün evet ama gitsem orda kızların her
şeyiyle o ilgilenicek kıskanıyorum tek erkek o olacak kaynanamlar falanda arkamdan düğünsüz oğlumla geziye gitti desin istemiyorum gitmesem burda kendimi yerim iki günde olsa iki arada kaldım

Kiz ölme emi :52::128:güldürdün bni ,boşan gitsin :52:şaka ,sende onunla git ,ben olsam ona eşlik ederdim

Çoğunluk rahat gitsin falan denmiş ama sizin kocanız olsa gönderir misiniz empati yapın erkek erkeğe seminere gidilmesine izin vermiyor çoğu kadın

Datlu sen eşine güvenmiyormusun ..:50:ben eşime guvenmesem gondermesdim :34:

Sonuçta nikahınız kıyılmış,resmi olarakta eşiniz.Neden gitmediğinizi anlayamadım? Kayınvalidenize ne bu durumdan? İlle laf ederler diyorsanız gittiğinizi söylemeyin olur biter.Herşeyi bilmelerine gerek yok.

Üniversiteli kızlar, çevrelerinde kendi kafalarında, kendi yaşlarında onca erkek varken emin olun sizin eşinize bakmazlar. Lütfen artık dünya üzerindeki tüm dişiler kocalarınızın peşindeymiş gibi davranmayı kesin yahu ne saçma. Adamın işi bu ve gidecek. Üstelik sizin de gitmenizi teklif etmiş. Bir de üstüne nikahınız var. O sizin resmi olarak kocanız kim ne karışır. Neymiş düğünsüz gitti demesinlermiş. Olur da bir aksilik olur hiç düğün yapamazsanız ne olacak peki ömür billah ayrı mı kalacaksınız. Kıskanmanız zaten saçma ama madem kıskanıyorsunuz gidin. Saçma sapan konularla da daha aynı eve çıkmadan adamı bunaltmayın bence. Bir de bakarsınız sizin tehditleriniz onun tarafından gerçekleştirilmiş oluverir. Benden uyarması.

İçini rahatlatır mı bilemem ama anlatayım.

Sevgilim benden 2000 km uzakta.Erzurum'un kuş uçmaz,kervan geçmez köyünde.Erkek öğretmenlerle lojmanda kalıyor.Kızların lojmanıyla araları 1 km.

Dönem boyunca haftasonları beraber seminere gittiler.Seminer aralarında yemek,çay vs.durumları oldu.Doğal olarak.

Hiç kıskandığımı belli etmedim ve karşılığını kat be kat aldım.Sürekli aradı,sordu vs.

Allah'tan korkmayan istediğini yapsın,bu benim felsefem.Nasılsa önüme çıkar.

Bende hep böyle yapmak istiyorum yani kıskandığımı belli etmemeyi ama da ya na mı yorum git diyorum seni vicdanınla baş başa bırakıyorum diyorum peki diyor gidiyorum beş dk sonra dayanamayıp mesaj atıyorum gitmesen olmaz mı diye sen ne güzel belli etmiyorsun ben bunu yapamadım işte

hayır yani eşiniz kız yurdunun sorumlusu olsa anlarım...sonuçta sorumluysa gidecek..sizin eşiniz başka yurdun sorumlusu dımı..

Eşim özelde erkek öğrenci yurdu müdürü aynı kuruma bağlı kız yurdundan 17 üniversiteli kız geziye gitcekmiş başlarında erkek olsun diye eşim gidecek bir gün kalınacak gitme diyorum gidicem diyo boşanırım dedim umursamadı sende gel diyor istemiyorum nikahlıyız ama düğünümüz olmadı daha bu yüzden uygun olmaz diye düşündüm saat altıda gidiyorlar ne yapmalıyım içim fena olur onu tek göndersem vazgeçmiyor ama

Düğün de ne ki, o kadar endişe edeşiyorsanız sizde gidin, hem aynı oda da kalacaksınız diye şart mı var?

Bence abartmışsınız ama, ona karşı güvensizliğinizi, kendi özgüven eksikliğiniz olarak algılamıştır. N'olabilir ki bir günlük grupla gezide.

.

Kizlarin her seyiyle o ilgilenecek diyosunuz da altlarini mi bezlicek mama mi yedirecek? Esek kadar kızlar esiniz formalite icabi duracak orada yani. Kizlar ustune atlamaz merak etmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim dubai'de çalışıyor mühendis. :ssz: Yapacaksa eğer öyle bir yapar ki ruhum duymaz. Asla yapmaz benim kocam demem. Ama 7 yıllık birlikteliğimizde ufacık bir şüphe düşürmediyse içime. Ben ona güvenmek zorundayım.

Evine de kiracı alıyor devamlı 3 kişi kalıyorlar ama evi bu kurduğu için ev sahibi gibi kiracaları devamlı değişiyor. Şu an 3. arkadaş mühendis alman bir kadın. Yani daha açıkça eşimin kadın ev arkadaşı var. Akşam beraber yemek yiyorlar. Ama sonuçta eşim pansiyon gibi bir ortam yaratmış orda. Ev kirasını çıkarmak için. Ona karışmam ki ben. Sizin eşinizin de işi bu. Daha böyle şeylerle karşılaşacaksınız demektir.

Bu zihniyetten kurtulmazsanız her şey olur. Zaten evlisiniz kardeşim, düğün olsa ne? Git işte.

ben göndermezdim ! net...

eşime güvenim sonsuz ama yollamazdım, istemezdim öyle bir ortam...

hoş değil bana göre...

ohooo ,adam zindanda mı yaşasın ,mecburen işi gereği gidecekse gidecek ,adamın içinde varsa geziye gitmeden de bir şey yapar ki ,kız yurdu daha rahat bir ortam istese istediğiyle kırıştırma imkanı olur yani ,gezide mi bir şey olacak.
bu düşüncelerle kendiniz yer durursunuz başka da bir şey olmaz.
eşinizin niyeti iyiyse hiçbirşey olmaz buna emin olun ve kendinize güvenin,hem siz eşinize zorla tasma takıp da yanınızda tutacaksanız ne anlamı kalır ki o ilişkinin.
evlilik güvenle yürür ,şüpheyle değil ..

Bende hep böyle yapmak istiyorum yani kıskandığımı belli etmemeyi ama da ya na mı yorum git diyorum seni vicdanınla baş başa bırakıyorum diyorum peki diyor gidiyorum beş dk sonra dayanamayıp mesaj atıyorum gitmesen olmaz mı diye sen ne güzel belli etmiyorsun ben bunu yapamadım işte

Ben de bu noktaya kolay gelmedim aslında.Geçmişteki ilişkimden ders çıkardım.

Erkeklere vazgeçilmez,biricik,eşsiz olduğu imajını vermeyeceksin.:ssz:En tipsizi bile kendini bir halt sanıyor sonra.

Kitap oku,arkadaşlarınla gezmeye çık,alışveriş yap.Hayatının merkezine onu koyma yani.

O yazarsa yaz.Telefonu uzağa bir yere koy.

Ben bazı şeyleri biraz fazla abarttığımızı düşünüyorum. Adı üstünde ne olursa olsun bu bir iş. Ayrıca her üniversiteli kızda sapık ve erkek delisi değil. İçiniz rahat etmiyorsa buyrun sizde gidin. Kaldıki eşinizde davet etmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Datlu sen eşine güvenmiyormusun ..:50:ben eşime guvenmesem gondermesdim :34:

Klasik olacak ama çevreye güvenmiyorum ha bir arkadaş yazmış kimse senin kocanın peşinde değil ben öyle bişey söylemedim zaten ama ben de üniversite okudum orda o kadar pis düşünen kıza şahit oldum ki evli bekar farketmeden erkekleri sohbetlerine konu edinen afedersiniz ama sarkıntılık eden bu kadınları hepimiz az çok biliyoruz eşimi kıskanmam normal değil mi bu durumda ayrıca 27 yaşında 35 40 değil ki bu adam kafalarına uymaz diyor bu hanımefendi

Daha simdiden bu blofu yaptiysaniz isiniz is.Esiniz sizi hic takmayacaktir ilerde de bu gibi durumlarda.Olmayan seyi de adamin aklina sokmaya cok merakliyiz biz.Gidince saat basi baska bi kizla mi takilacak hey Allahim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Klasik olacak ama çevreye güvenmiyorum ha bir arkadaş yazmış kimse senin kocanın peşinde değil ben öyle bişey söylemedim zaten ama ben de üniversite okudum orda o kadar pis düşünen kıza şahit oldum ki evli bekar farketmeden erkekleri sohbetlerine konu edinen afedersiniz ama sarkıntılık eden bu kadınları hepimiz az çok biliyoruz eşimi kıskanmam normal değil mi bu durumda ayrıca 27 yaşında 35 40 değil ki bu adam kafalarına uymaz diyor bu hanımefendi

Kızları etiketlediğiniz için zaten baştan hata yapıyorsunuz. diyelim ki bu kızların hepsi ş..siz. hepsi evli erkeği ayartma delisi. Hepsi yuva yıkma meraklısı. Sizin eşiniz ne ona bakın?

Son düzenleme:
Back
X