Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Erkeklerin bir onuru gururu var. Kadın yapsa o dakika evden atar boşanma davası açar. Ama kadınlar...
Çünkü yıllardır cinsiyetlere yüklenen misyonlar var.Erkeğin, onurlu gururlu eyvallahı olmayanı övülürken, kadına da, alttan alan, hanım hanımcık, sıkıntı çıkarmayan, en kabullenilemeyecek şeyleri kabullenen bir misyon yüklenmiş ve bunlar övülmüş.Standart insana sorun size kadın ve erkek tanımlamalarını böyle yapacaktır.Başı dik onurlu kadın gören erkekler bir şaşırıyorlar "erkeksi bir kişiliğin var" filan diye tanımlıyorlar kadını.
Oysa onur haysiyet, gurur insana has özelliklerdir.

Yani, ben o mesajı atmasın demiştim, acınası olur demiştim. Kıza mı hakaret etmiş bir de, doğru hep kocişler suçsuz olur kızlar ayartır. Kız kapağı oturtmuş kusura bakmasın. Ne bekliyordu ayol, kız da baya pişkin çıkmış hahsjsjsj. Yeni nesil çok fena.
Kızı tehdit ederken kız ona sağlam bir ders vermiş. Herkesi kendi gibi korkak sanmış anlaşılan.

Çünkü yıllardır cinsiyetlere yüklenen misyonlar var.Erkeğin, onurlu gururlu eyvallahı olmayanı övülürken, kadına da, alttan alan, hanım hanımcık, sıkıntı çıkarmayan, en kabullenilemeyecek şeyleri kabullenen bir misyon yüklenmiş ve bunlar övülmüş.Standart insana sorun size kadın ve erkek tanımlamalarını böyle yapacaktır.Başı dik onurlu kadın gören erkekler bir şaşırıyorlar "erkeksi bir kişiliğin var" filan diye tanımlıyorlar kadını.
Oysa onur haysiyet, gurur insana has özelliklerdir.
👏👏👏👏

Kızı tehdit ederken kız ona sağlam bir ders vermiş. Herkesi kendi gibi korkak sanmış anlaşılan.

Hayır kocana gelince köy adeti yapamam edemem, kıza gelince yok fahişe cart curt saymıştır. Kocan ne oluyor böyle bir durumda? Bu ikiyüzlülüğe sinirleniyorum. Ben de aldatıldım, ikisinin de yüzüne tükürdüm ama sevgilimin yüzüne daha çok tükürdüm. Evli olsaydım hayatını karartırdım. Çünkü sadakat yükümlülüğü eşime aittir, o kıza değil.

Kızın ailesine ulaşıp attığı mesaj i onlara atin görsün bakalım evli adamların yatağına girmeyi tabi bundan önce bunu delil gösterip o koca musvettesi ni boşayın ve yüklü bir nafaka alın ondan sonra ikisi de ne b.k yiyorsa yesin inş yapabilirsiniz
O kızı da ortamında ve ailesinin içinde rezil etmek lazım. Tabi o kocayı da boşasın. Herkes bir bedel ödemeli.

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

Vay anasini kizin yazdigi cevaba bak. Kadin dedigin benim gibi olur ha? Kendi kocasina laf edemeyip koy adeti gibi bir sebep sunulmasi da asiri sacma. Belliki mesajin icerigi kocamin pesini birak minvalinde idi. Kizda agzina geleni saydi. Belki bu durum arkadasinizin aklini basina getirir de kocasinin esit derecede suclu oldugu kafasina dang eder.

Hayır kocana gelince köy adeti yapamam edemem, kıza gelince yok fahişe cart curt saymıştır. Kocan ne oluyor böyle bir durumda? Bu ikiyüzlülüğe sinirleniyorum. Ben de aldatıldım, ikisinin de yüzüne tükürdüm ama sevgilimin yüzüne daha çok tükürdüm. Evli olsaydım hayatını karartırdım. Çünkü sadakat yükümlülüğü eşime aittir, o kıza değil.
Sandı ki gücü kıza yetecek. Zaten herkes gücünün yettiğine laf söyleyebiliyor. Ne kocası varmış sanırsın altın kaplama. Bide diyor sadece çay içmişler. Merak ediyorum herşey bu kadar açığa kavuşmuşken ne yapacak. Eğer köy adetleri deyip bırakmazsa bundan sonra o koca ona ne yapsa müstehaktır.

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ

Öfff dehşet derecede yalan bir konu yaa😕
Vaktime yazık oldu şu son güncellemeyi okumasaydım inanmıştım.

Arkadasiniz nasil bir cevap bekliyordu? Evinize geldim cay ictik sohbet ettik dese inanacakmiydi? Bu kadar saf olmayin ya.
Evlenirken sadakat yeminini o kiz vermedi arkadasinizin esi verdi. Hos kizin da verdigi cevaptan ne oldugu belli anladiniz siz onu.
Kocise inanip elin kizina mesaj atmak nasil bir kafadir ya.

Yani burada kız hakliymiscasina konuşuluyor . Adam suçlu tamam ama adam ne kadar suçluysa o kadar suclu. Hani adam cehennemde bunun için hesap verecek ya o yirmi yaşındaki 'yeni nesil' de cevap verecek. Allah ıslah etsin ıslah olmayacaklardansa kahrolsunlar ki başka insanların hayatları yipranmasin. Burada tek başına suç yok en az eşit. Ayrıca 20 yaş küçük değil adam evine cagirmayabilirdi o kadın da evine gitmeyebilirdi.

Aile büyüklerine durum bildirilsin. Eğer imkan varsa o kızın ailesine de bildirin. Kızlarının ne olduğunu öğrensinler. Elinizden geldiğince ayrılmak için çabalayın. O kızın da evli erkeklerle yatan birisi olduğunu etrafına duyurun diğer kadınlar dikkat etsin.

20 yaşındaki stajyere söylemek istediklerimi söylesem banlanirim o yüzden söylemiyorum
ama konu sahibinin arkadaşı hanımefendi bu cevap size müstehak.

Kendi kocisine toz kondurmayıp elin kızına mesaj atarak kendinizi küçük dusurdugunuz için müstehak malesef.. Size söz veren kocanız, elalemin kadını değil. Onun namusu veya namussuzlugu kendisini baglar. Siz kocanıza bakin.

Onlar çay içmiş, siz de üstüne bir bardak soğuk su için. Geçmiş olsun.

Back
X