Eşim ve 20 yaşındaki stajyer kız..?

Bence aldattığı ortada kızın ağzından da duymuşsunuz zaten sineye çekeceksiniz daha fazla dillendirmeyin ama eğer boşanız kızı iyice açtırın ağzından çıkanları delil olarak kullanırsınız sağlam bi avukat bulmanızı tavsiye ediyorum

Kızın mesajı da ne kaa kapsamlı..5 vakit namazdan yatağa ,yataktan evlilik tahliline ,evlilik tahlilinden nasıl kadın olunura kadar ne ararsan var.Kız harcanmış bir deha olmalı zira yolu yol değil.Ben bu konuya inanmak isterdim ama duygu alamadım ha belki doğrudur orasını bilemem.Doğruysa da boşansın baska ne denir ki.

Bosa o adam denen musvetteyiiii inanmiyorm kiza bak hem sucli hem guclu resmen cinayet sebebi

Burada birçok aldatılma hikayesi var ama bazıları iz bırakıyor, umarım fakedir çünkü bu beni ciddi şekilde etkiledi, o mesaj döndü bütün gün beynimde ya ... Matruj zaten ibret-i alemdi.O bir,bu iki benim için.Erkek cinsinden gittikçe soğuyorum Allah sonumu hayretsin :olamaz:

Matruj'un konusunu merakımdan okudum şimdi. Elim ayağım titredi, Allahım sen koru yarabbim ne insanlar var dedim. Konu fake diyilip durulmuş, inşallah fakedir de bi kadın, bi anne bunu yaşamamıştır ne diyim. Ben bi süre atlatamam şimdi bu konuyu çok etkilendim, dayanamıyorum evlilerin yuvasının yıkılmasına benimde en büyük korkum o yüzden kaçıyorum evlilikten ben kaldıramazdım heralde böyle bi durumu gerçekse eğer Allah yardımcısı olsun.

Bir erkek yakalandığı bir kız için bilmem kimin sevgilisi diyorsa bariz yalandır.Ama kadın sineye çekecekmiş zaten.Hayırdır kim kimin dostu bu devirde.Madem bu kadar yakın dostlar siz varken gelseydi eve neden siz yokken geliniyor? Ama konu sahibi zaten kabullenmiş bu durumu boynuzlarını sabah akşam parlatmayı ihmal etmesin.

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
Ne demek evine çağırmak ya kocanın amacı belliymiş pesss

ben inanmadım bu konuya
o kız varsa eğer böyle rahat rahat kanıt mesaj atamaz
anca yüzünüze söyleyebilir

bu arada madem boşanmayacaksınız ne kurcalarsınız! eğer konu doğruysa

Matruj'un konusunu merakımdan okudum şimdi. Elim ayağım titredi, Allahım sen koru yarabbim ne insanlar var dedim. Konu fake diyilip durulmuş, inşallah fakedir de bi kadın, bi anne bunu yaşamamıştır ne diyim. Ben bi süre atlatamam şimdi bu konuyu çok etkilendim, dayanamıyorum evlilerin yuvasının yıkılmasına benimde en büyük korkum o yüzden kaçıyorum evlilikten ben kaldıramazdım heralde böyle bi durumu gerçekse eğer Allah yardımcısı olsun.
Konuyu nasıl bulup okudunuz bende okumak istiyorum da

Back
X