eşim ve acımasızlığı....

bahar_erol

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
46
298
8
32
kızlar merhaba 4 yıllık evliyim iki çocuğum var. eşimle birbirimizi severek ve çokzorluklardan geçerek evlendik. evliliğimiz son bir yıla kadar herkesin imrenerek baktığı bir şekildeydi. fakat ikinci çocuğuma hamile kaldığımı öğrendiğimde kayınpederim kanserden dolayı ameliyat oldu benim hamilelikle beraber babasının hastalığı kemoterapi radyoterapi gelen giden derken eşim çok bunaldı. onu anlıyordum en başlarda üzerine gitmiyordum. şimdi bi kızımız oldu 4 aylık ama yaklaşık 7-8 aydır eşim bana mesafeli cinsel anlamda yaklaşıyor sadece. önceden kalbimi kırmazdı kötü söz çıkmazdı ağzından şimdi en ufak bişeyde sen gerizekalısın sen eşşeksin malsın filan diyor çok kırılıyorum küsüyorum olmuyor konuşuyorum olmuyor. evimize misafir gelince beni hep takdir ediyor iki çocuğun var ama evin çok düzenli temiz diyorlar ama eşim sürekli sen pissin kirlisin şu eve bak diye beni yaralıyor. ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok bana yardım edin lütfen...

Babasinin tedavi surecindeki stresini iyice sarmistir.
Bu donemde sakince konusun.
Cunku cok zor seyler yasiyor esiniz.

Babasinin tedavi surecindeki stresini iyice sarmistir.
Bu donemde sakince konusun.
Cunku cok zor seyler yasiyor esiniz.
kayınpederim çoktan iyileşti ve işin tuhaf tarafı babsı hastaken sürekli bana sarılıp benle teseklli olurdu babası iyileşti o da değişti

Aaa sıkıntısı olabilir hani is konusunda falan.. bide babası da yeni yeni iyelsms onun psikolojiside ustundedr..

Nadirde olsa babalar girermiş lohusa depresyonuna geçen haberlerde gördüm
Evde kargaşa hakimse ses çoksa sıkılmış olabilir ikna edebilirsen psikologa gidebilir[
QUOTE="bahar_erol, post: 42811514, member: 695999"]babası çoktan iyileşti ameliyattan sonra 2-3 ay tedavi oldu şimdi turp gibi etrafta da hiçbir sorun yok ama o böyle [/QUOTE]

Ne hastaliga bunalmasi erkekler bizim kadar duygusal olmuyor merak etmeyin.O esinizin kendi ic dunyasiyla ilgili bence.Evde 2 cocuk,biri bebek e haliyle hamilelik falan derken sizin de ilginiz bolununce hemen sıkıntı basmis.Ev daginik diyorsa bebekle bu kadar oluyor cocuklar buyudukce duzenimiz oturur canimiz saolsun falan de kendini kanitlamaya calisma.

bilmiyorum içime atıyorum hepsini

oğlumuz 2.5 yaşında ve sürekli havale geçiriyor bu davranışlarını ona bağlıyorum ama oğlum her defasında benim kollarımda ölüp diriliyor. ben böyle sakin iken o niye böyle?

bilmiyorum içime atıyorum hepsini
Atma lütfen, sen de kanser olursun. Bu sinir stress üzüntü yıllarca birikiyor, sonra mutlaka insanın bir yerinden çıkıyor, emin ol. Sana bişey olunca kocan mı analık yapacak o çocuklara?
Bir şekilde eşini tedaviye ikna etmen lazım. Ya aile büyükleri konuşsun, ya da sen pılını pırtını topla kendi ailene git bir süre. Durumun ciddeyetini anlasın. Onun da rahatı bir bozulsun.

doğru söylüyorsun canım denemekte fayda var

oğlumuz 2.5 yaşında ve sürekli havale geçiriyor bu davranışlarını ona bağlıyorum ama oğlum her defasında benim kollarımda ölüp diriliyor. ben böyle sakin iken o niye böyle?
Erkekler bizim kadar dayanikli degil benim esim mesela elinde degil benden cok bunalima giriyor gece gunduz bebek bakan benim bunalima giren o.Eski duzenini istiyor,bebekle disariya cikmak bile sorun her sey planina uysun istiyor ama cocuk olan yerde planlar hep ters tepiyor tabi.Kendini suclama sorun esinde.

ailesi karışmaz kesinlikle aynı binada oturuyoruz biz iyi olunca kayınvalidem korkma bu kadar karından diyor ağzının içine düşeceksin diyor o da geri çekiyor kendini. kayınvalideme söylesem eee ne var bunu mu kafana takıyorsun der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…