- 1 Ağustos 2015
- 46
- 298
- 8
- 32
- Konu Sahibi bahar_erol
-
babası çoktan iyileşti ameliyattan sonra 2-3 ay tedavi oldu şimdi turp gibi etrafta da hiçbir sorun yok ama o böyleBabası nasıl oldu iyileştide kocan böyle davraniyorsa saçmalik
Yok hastaliği devam ediyorsa stresini senden çıkartiyordur
kayınpederim çoktan iyileşti ve işin tuhaf tarafı babsı hastaken sürekli bana sarılıp benle teseklli olurdu babası iyileşti o da değiştiBabasinin tedavi surecindeki stresini iyice sarmistir.
Bu donemde sakince konusun.
Cunku cok zor seyler yasiyor esiniz.
kayınpederim çoktan iyileşti ve işin tuhaf tarafı babsı hastaken sürekli bana sarılıp benle teseklli olurdu babası iyileşti o da değişti
bilmiyorum içime atıyorum hepsiniSiz tek başınıza hamile kalmadınız. Onun babasını kanser yapan da siz değilsiniz. Bu gördüğünüz muamelenin haklı hiç bir yanı yok.
Acil bir psikolog, olmadı psikiyatrist ile görüşsün. Çok küçük dozda haplar bile mücizeler yaratabiliyor.
bi kaç defa tartışmaya girdik bana el kaldırdı bir ay küs kaldık yine aynı değişeceği yok. çocuklar elimi kolumu bağlıyorSende esini bi kac kere esek tepmise cevir vazgecer o zaman.
Sessiz kaldikca tepeye biniyorlar.
Atma lütfen, sen de kanser olursun. Bu sinir stress üzüntü yıllarca birikiyor, sonra mutlaka insanın bir yerinden çıkıyor, emin ol. Sana bişey olunca kocan mı analık yapacak o çocuklara?bilmiyorum içime atıyorum hepsini
doğru söylüyorsun canım denemekte fayda varAtma lütfen, sen de kanser olursun. Bu sinir stress üzüntü yıllarca birikiyor, sonra mutlaka insanın bir yerinden çıkıyor, emin ol. Sana bişey olunca kocan mı analık yapacak o çocuklara?
Bir şekilde eşini tedaviye ikna etmen lazım. Ya aile büyükleri konuşsun, ya da sen pılını pırtını topla kendi ailene git bir süre. Durumun ciddeyetini anlasın. Onun da rahatı bir bozulsun.
Erkekler bizim kadar dayanikli degil benim esim mesela elinde degil benden cok bunalima giriyor gece gunduz bebek bakan benim bunalima giren o.Eski duzenini istiyor,bebekle disariya cikmak bile sorun her sey planina uysun istiyor ama cocuk olan yerde planlar hep ters tepiyor tabi.Kendini suclama sorun esinde.oğlumuz 2.5 yaşında ve sürekli havale geçiriyor bu davranışlarını ona bağlıyorum ama oğlum her defasında benim kollarımda ölüp diriliyor. ben böyle sakin iken o niye böyle?
ailesi karışmaz kesinlikle aynı binada oturuyoruz biz iyi olunca kayınvalidem korkma bu kadar karından diyor ağzının içine düşeceksin diyor o da geri çekiyor kendini. kayınvalideme söylesem eee ne var bunu mu kafana takıyorsun derAtma lütfen, sen de kanser olursun. Bu sinir stress üzüntü yıllarca birikiyor, sonra mutlaka insanın bir yerinden çıkıyor, emin ol. Sana bişey olunca kocan mı analık yapacak o çocuklara?
Bir şekilde eşini tedaviye ikna etmen lazım. Ya aile büyükleri konuşsun, ya da sen pılını pırtını topla kendi ailene git bir süre. Durumun ciddeyetini anlasın. Onun da rahatı bir bozulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?