esim ve aileler

kupgok

kupgok
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
25
1
3
31
Merhaba kizlar
1 senelik evliyim 20 yasinda ben esim 30 yasinda.bi cok kavgalarimiz olur ve oldu ama hepsinin ustesinden geldik ama anlassmadigimiz bir durum var ailelerimiz.durum su ki annem az once aradi kahvaltiya baslamstk bizde teyzem ev aldi tasinda bizde yeni evlerine gitcektik.kayinvalidemde gitmek istyordu hatta. Bu konusma gecdn hafta olmustu haftya gdriz die.annem aradi esimi gidiyoruz bgn biz diye gelcekmsnz sizde gelin die esimde bgn amcasini doktara gtrcekmis yarin gdlm die annem braz israr etti isinz nezsmn biter vs die neyse yarina gtcekmsz ama esim surati asik cnku esim annemelre hic gitmez beni birakir ama ugramaz arayip sormaz benm tedirginimde bu gene gitmek istemio gck oldu bendr sen gelme tamm dedm ben solerm is yemegine gitti die yalan solerm darilmazlar dedm vay iste ben bile anneme dun kizdm son dk haber verionz diyr smdi senn annende ole flan sofrayi dagitti gitti heryer cay oldu. Bende bu sebep degil suratini asman icin agladm ve halen agliorum kendime cok uzuluyorum ben esimr oylr davranmuorumki annesi hrp bizdr kalir ayni mahallede otrdgmza ragmen kocasini birakp bize gelir her hafta sonu bunu yapar ben gocunmuyorum bilr gelsn kalsin istrn cikarim bize gelir veya ben cikarm oturmuyorum bilr bikrre kalablk bi aile olduklari icin eltim kayinlarim kaynanamlarla otruyorlar icimden soylenmisimdir ama sonra gunah demismdir suan ikimzd kahvalti yapmadk yspamadik annem esmn huyunu bilio ama gene aynisni yapio k.b cok uzun oldu fikirlerinzi bekliorum bana yol gosterin ne olur

Esin hic ailene gitmezken kaynananin size surekli gelmesi ilginc...ve senin buna hic tepki koymaman..küçük yaşta evlenmenin sonucu haksizligi görememek...

anneniz,eğer son anda haber verip,sizi zor durumda bıraktıysa yanlış yapmış.ben de böyle son anda gelişen,emrivakilerden hiç hoşlanmam.bu konuda eşiniz haklı olabilir" di"ammavelakin,tepkisini böyle sofrayı dağıtarak,çayı dökerek göstermesi.onu haklıyken haksız duruma düşürmüş.ailenle görüşmek istememesini ise hiç anlayamadım. eğer aralarında çok büyük bir olay yaşanmadıysa,saygısızlık ediyor,ailenize karşı.ben ,evli çiftlerin,her iki tarafada eşit davranması taraftarıyım.siz onun ailesiyle görüşüp,saygıda kusur etmiyorsanız,sizin de bunları eşinizden beklemeniz gayet doğal.eğer yapmıyorsa,sizde ona göre davranın.

elti konun da böyle karışıktı ve sorulara cevap da vermemiştin.lütfen düzgün anlat derdini

kaç kere okudum anca anladım.lütfen bıraz dıkkat edelım
konuya gelınce annenzın son dakıka haber vermesı hoş olmamış.onceden haber verilmesi gerekiyordu tabiki.ancak şunuda unutmayın o sısızn ailenize gitmiyorsa sizde onlara gitmeyeceksiniz.madem öyle işte böyle.onun ki anada sizinki ne.....yüz vermeyin bu kadar şu adamlara.sizin ailenize nasıl davranıyorsa sizde onlara öyle davranın

Valla ben cok sasiriyorum bu tur seyleri okudukca. Esler kadinin ailesine gitmiyo bile, ama erkegin ailesinde her hak var, ve normal karsilaniyor. Ya ben garip bir insanim, ya da bizim kadinlarimiz bu kadar ezik, yada erkeklerimiz bu kadar gAddar.
Yok anam yok medeniyet bizi terketmis.

esimi opup basima koymam lazim sanirim.

Hatta bazen ikileme dusuo, ben cok mu fena bir kadinim diye bile dusundugum oluyor. Acaba esimi mi eziyorum diye bile aklima geldigi oluyor. Bizde hersey adaletle yapilir.

Kusura bakmayin telefindan yazdigim icin
bırakın artık şunun arkasına sığınmayı telefon klavyesinde bütün harfler mevcut. Derdinize derman arıyorsanız önce okuyacak olanlara saygı duyun.
Sorununuza gelince neden eşiniz sizin ailenize hiç gitmiyor? Bu haksızlığı kabul ettirebildiyse size çayıda döker , sofrayıda dağıtır o adam. Annenizin emrivaki yapması ayıp olmuş. Isrardan kimse hoşlanmaz

okumaya ve anlamaya gayret ettim ama olmadı.anlaşılır yazarsanız, sorununuza uygun çözüm bulma ihtimaliniz artacaktır

Vıy bu ne bırı anlasılır ozet gecsın lutfen

Telefondan yaziyorum diyeni de anlamiyorum. Bende telefondan yaziyorum. Sesli harflerimde var -y harfimde var. Ben niye oyle yazmiyorum.

KAvga büyümüş sofra dağılmış vs. ama düşünce olarak bu noktada eşin haklı. Neden emrivaki yapıyor ki annen? Görüşmemesi meselesine gelince durduk yere görüşmemezlik etmez insan bi problem yok ve görüşülmüyorsa çoook büyük ayıp ediyor eşin.

beyin fırtınası gibi... okumaya çalıştım ama olmadı :q
bazı harflerı yasakladılar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…