Telefondan yazdigi halde duzgun yazan bir cok kisi varken artik "telefondan yaziyorum ondan boyle oldu" lafinin arkasina saklanmayin. Bir kac harf eksik olabilir bazi harflerin yerine baska harfler olabilir ama tamamen okunmaz konulari burada paylasmaniz biraz saygisizlik oluyor.
kaç kere okudum anca anladım.lütfen bıraz dıkkat edelım
konuya gelınce annenzın son dakıka haber vermesı hoş olmamış.onceden haber verilmesi gerekiyordu tabiki.ancak şunuda unutmayın o sısızn ailenize gitmiyorsa sizde onlara gitmeyeceksiniz.madem öyle işte böyle.onun ki anada sizinki ne.....yüz vermeyin bu kadar şu adamlara.sizin ailenize nasıl davranıyorsa sizde onlara öyle davranın
bence okuyamayanlarda sorun var ben gayet anladım yani ille türk dili edebiyatı gibi yazmak zorunda degil morali bozuk ve bı an önce yazıp icini dökmek istemiş olamaz mı yazıya degil soruna cvp verin bence
bence okuyamayanlarda sorun var ben gayet anladım yani ille türk dili edebiyatı gibi yazmak zorunda degil morali bozuk ve bı an önce yazıp icini dökmek istemiş olamaz mı yazıya degil soruna cvp verin bence