- 20 Ekim 2016
- 60
- 31
- 3
Mrb hanımlar ben 1yillik evliyim bir kızım var 20 günlük. Esim ve ailemin arasindaki buzlar hicbir zaman erimesi birbirlerine karşı olumsuzlar. Ben bu duruma çok üzülüyorum dogumuma bile sadece annem geldi eşimin ailesi ailemi istemiyor beni de gondermiyorlar. Kızım oldu 40 im çıktıktan sonra götür diyorum götürmüyor hep bi bahanelerle buluyor ailem bursada ben İstanbul da oturuyorum. Ama kendi ailesine gelince çocuğu elime hic vermiyorlar hep kuşaklarında seviyorlar sadece karnını doyurmak için kucağına veriyorlar. Çok bunaldim benim ailem 1 kere almadı torunlarını kucağına görmediler bile. Bu durum çok zoruna gidiyor sürekli ağlıyorum esinle konuşuyorum oda mecbursun cekiceksin ailene .... Gosteririm çocuğu diyor. Annesine çok bağlı sürekli annesiyle konusuyor. Çocuğumu benden ailemden kiskaniyorlar.annemler çok uzuliyorlar telefonla bile gizli konuşuyorum kimse evde olmayınca. Bugün konuşmayı dusunuyorum esimle kurban bayramı yaklaşıyor ya goturursun yada kendim kızımı alır giderim dicem. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmM lazim nasıl edeyim bilmiyorum bu ilk sorunumuz değil esimle çok bunaldim sütun kesilmek üzere napiyim bilmiyorum bi akil verin lütfen..