Esim ve ailem

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
Mrb hanımlar ben 1yillik evliyim bir kızım var 20 günlük. Esim ve ailemin arasindaki buzlar hicbir zaman erimesi birbirlerine karşı olumsuzlar. Ben bu duruma çok üzülüyorum dogumuma bile sadece annem geldi eşimin ailesi ailemi istemiyor beni de gondermiyorlar. Kızım oldu 40 im çıktıktan sonra götür diyorum götürmüyor hep bi bahanelerle buluyor ailem bursada ben İstanbul da oturuyorum. Ama kendi ailesine gelince çocuğu elime hic vermiyorlar hep kuşaklarında seviyorlar sadece karnını doyurmak için kucağına veriyorlar. Çok bunaldim benim ailem 1 kere almadı torunlarını kucağına görmediler bile. Bu durum çok zoruna gidiyor sürekli ağlıyorum esinle konuşuyorum oda mecbursun cekiceksin ailene .... Gosteririm çocuğu diyor. Annesine çok bağlı sürekli annesiyle konusuyor. Çocuğumu benden ailemden kiskaniyorlar.annemler çok uzuliyorlar telefonla bile gizli konuşuyorum kimse evde olmayınca. Bugün konuşmayı dusunuyorum esimle kurban bayramı yaklaşıyor ya goturursun yada kendim kızımı alır giderim dicem. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmM lazim nasıl edeyim bilmiyorum bu ilk sorunumuz değil esimle çok bunaldim sütun kesilmek üzere napiyim bilmiyorum bi akil verin lütfen..

eşimin ailesi ailemi istemiyor beni de gondermiyorlar.

devamını okumadım.

göndermiyolar derken mesela kapıyı mı kilitliyolar, başına silah mı dayıyolar, ailen almaya gelse ya da sana misafirliğe gelse kapıyı mı açmıyolar, apartmanın girişine barikat mı kuruyolar?

Niye hep susuyorsun eşinin ailenle problemi varsa sana gitme diyemez. 1 yıllık evlilikte bu kadar sorun.

Can'ım evlenmeden yada hadi anlamadın çocuk düşünmeden sorsaydınya bu soruyu aileni beğenmeyip seni nasıl beğenmişler

devamını okumadım.

göndermiyolar derken mesela kapıyı mı kilitliyolar, başına silah mı dayıyolar, ailen almaya gelse ya da sana misafirliğe gelse kapıyı mı açmıyolar, apartmanın girişine barikat mı kuruyolar?
Babamla babası tartışmalı. Gelemiyor onun için annem 1 kere geldi doğumda konuda KV kovdu oda gelmek istemiyor artik ben gitmek istiyorum ayak dönmesine bile gitmedik ama gondermiyorlar nede kendi geliyor

Mrb hanımlar ben 1yillik evliyim bir kızım var 20 günlük. Esim ve ailemin arasindaki buzlar hicbir zaman erimesi birbirlerine karşı olumsuzlar. Ben bu duruma çok üzülüyorum dogumuma bile sadece annem geldi eşimin ailesi ailemi istemiyor beni de gondermiyorlar. Kızım oldu 40 im çıktıktan sonra götür diyorum götürmüyor hep bi bahanelerle buluyor ailem bursada ben İstanbul da oturuyorum. Ama kendi ailesine gelince çocuğu elime hic vermiyorlar hep kuşaklarında seviyorlar sadece karnını doyurmak için kucağına veriyorlar. Çok bunaldim benim ailem 1 kere almadı torunlarını kucağına görmediler bile. Bu durum çok zoruna gidiyor sürekli ağlıyorum esinle konuşuyorum oda mecbursun cekiceksin ailene .... Gosteririm çocuğu diyor. Annesine çok bağlı sürekli annesiyle konusuyor. Çocuğumu benden ailemden kiskaniyorlar.annemler çok uzuliyorlar telefonla bile gizli konuşuyorum kimse evde olmayınca. Bugün konuşmayı dusunuyorum esimle kurban bayramı yaklaşıyor ya goturursun yada kendim kızımı alır giderim dicem. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmM lazim nasıl edeyim bilmiyorum bu ilk sorunumuz değil esimle çok bunaldim sütun kesilmek üzere napiyim bilmiyorum bi akil verin lütfen..

alırsın çocuğunu basar çıkarsın o evden ailenin yanına gidersin. kimse kimseyi zırla bir yerde tutamaz. daha da yapmıyorsan o zaman çek otur arkadaşım. susmakla hanım olunmuyor.

Yasin küçük ve severek kısa sürede evlendin değil mi?
Ah ah böyle bir hakları yok seni engelleyemezler.kimse kimseye de mecbur degil

Babamla babası tartışmalı. Gelemiyor onun için annem 1 kere geldi doğumda konuda KV kovdu oda gelmek istemiyor artik ben gitmek istiyorum ayak dönmesine bile gitmedik ama gondermiyorlar nede kendi geliyor
Kayın validenle aynı evde mi yaşıyorsun

Göndermemek gibi bir şey söz konusu olamaz.
Arayın babanızı gelsin alsın sizi, kalın bir iki hafta...
Anneanne-dede torunlarını kızlarını görsün doya doya, siz de kafa dinleyin biraz...

kv senin evinden anneni nasıl kovuyor?

Ssnin
Mrb hanımlar ben 1yillik evliyim bir kızım var 20 günlük. Esim ve ailemin arasindaki buzlar hicbir zaman erimesi birbirlerine karşı olumsuzlar. Ben bu duruma çok üzülüyorum dogumuma bile sadece annem geldi eşimin ailesi ailemi istemiyor beni de gondermiyorlar. Kızım oldu 40 im çıktıktan sonra götür diyorum götürmüyor hep bi bahanelerle buluyor ailem bursada ben İstanbul da oturuyorum. Ama kendi ailesine gelince çocuğu elime hic vermiyorlar hep kuşaklarında seviyorlar sadece karnını doyurmak için kucağına veriyorlar. Çok bunaldim benim ailem 1 kere almadı torunlarını kucağına görmediler bile. Bu durum çok zoruna gidiyor sürekli ağlıyorum esinle konuşuyorum oda mecbursun cekiceksin ailene .... Gosteririm çocuğu diyor. Annesine çok bağlı sürekli annesiyle konusuyor. Çocuğumu benden ailemden kiskaniyorlar.annemler çok uzuliyorlar telefonla bile gizli konuşuyorum kimse evde olmayınca. Bugün konuşmayı dusunuyorum esimle kurban bayramı yaklaşıyor ya goturursun yada kendim kızımı alır giderim dicem. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmM lazim nasıl edeyim bilmiyorum bu ilk sorunumuz değil esimle çok bunaldim sütun kesilmek üzere napiyim bilmiyorum bi akil verin lütfen..[/
En basta senin bu adamdan cocuk yapman hata olmus canim .. hamile kalmadan once huylarini suylarini bilemedindemi bunlari cekmeye mecbur biraktin kendini? ..

Bu ne pasiflik ya. Gondermiyorlar demek. Ben gidiyorum diyeceksin ozledim ailemi diyeceksin nokta. Tarsismaya acik bir konu degil bu diyeceksin..

Alır çocuğunu gidersin seni ve aileni kabul ediyorlarsa ailene gereken saygıyı göstereceklerse eşin gelir seni alır evinize dönersin. Koca her zaman bulunur ama anne baba bir tanedir bulunmaz senin anne babanı kabul etmeyen koca olmasa da olur. Yarın anne babanı kaybedince pişman olmazsın inş

Böyle saçma şey görmedim ya biri gelcek diyecek ailene gidemezsin ailen de gelemez diyecek ben de he tamam diyicem!
Kaçar yine gidersin ailene çok istesen..erkek ailesine bukadar baglı bukadar yüceltiyo kız aileleri eziliyor ezdirme anneni babanı yücelt götür torunlarını görsünler nerde yaşıyoruz ya

Back
X