Eşim ve ailem

derdimi anlatacak kimse yok kızlar.kısaca başlayayım ben evin tek çocuğuyum ve uzak bir yere gelin geldim. eşimle aramız çok iyidir. hiç bir sorunum yok onun ailesi de iyidir. yani bugüne kadar sorun yaşamadım. fakat sözlendiğimiz günden beri eşim benim aileme karşı fazla konuşkan değil. yani ailem bi şey sorarsa laf atarsa cevap veriyor. ama bi saygısızlığı da yok. ailem de bu duruma üzülüyor. evime geldiklerinde de böyle yapınca bizi istemiyor mu diyorlar. geçen memleketten dönerken eşim bize de buyrun gelin demedi diye annem kırılmış. daha önceden de eşimle konuştum bunu. konuşuyorum ya ne konuşayım diyor. ortak konuşcak muhabbet yok diyor. arada kaldım kızlar. dün annemle tartıştık biraz. uzakta olduğum için sitem etti kimsemiz yok burda gibisinden.haklılar çok uzağım. elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum ama yakında gibi olmuyor. ve yine bu konuşmama konusu açıldı. sanırım asıl sıkıntı uzak olmam çünkü eşimin ailesini kıskandıklarını düşünüyorum sürekli onlarla birlikte olduğum için. işte böyle kızlar çok büyük dert değil ama benim de Allah vermesin derdim bu. merak ediyorum sizin eşleriniz ailenize karşı nasıl

cnm benim eşimde az konuşur ailemle başta sıkıntı oldu seni anlıyabiliyorum hep ben boşluğu doldurmaya çalıştım buseferde onun yerine sen konuşuyosun hep dediler şimdi kendi ailesinin yanındada sessiz olduğunu görünce ortam yumuşadı şimdi bende umursamıyorum bide çok konuşup seni rezil etse dahamı iyi boşver takma ailenide onlar senin yanında yok eşinle iyi geçin 2çiftkelime için huzurunu bozma

haklısın canım. eşimle iyiyiz zaten. hep bu sorun kavgalarımıza neden. artık bunun yüzünden de annem tuhaf şeylere takmaya başladı. kayınvalidene sık gidiosun falan dio haftada veya 2 haftada bir gidiyorum

Back