Fikrinize ihtiyacım var

ne yalan söyleyeyim adamın istekleri gayet makul geldi 😅
ben de kendi ailem de dahil kimseye sık sık gitmek istemem ,sakinliği daha çok severim ya da eşimle kafamıza göre plan yapmak daha hoşuma gider ,kalabalık olunca onlara uyum sağlamak bana zor gelir
illa ailem ailem diyorsanız siz gidin o işte olunca ya da eşiniz işteyken gelirler

siz çok görüşmek istiyorsunuz diye eşiniz görüşmek zorunda değil,iki tarafta belirli ölçüde fedakarlık yapmalı fakat tamamıyle istediğiniz şekilde davranamaz ,ev konfor alanımız bence ve çokzel :)

Tesekkur ederim isin kotu yani ablam bu sebeple yeni bosandi bir ay oluyor ve anne babam cok uzuldu bu duruma toparlanamadilar daha bu konuyu acsam dahi cok cok kotu olurlar toplum baskisiyla ki bir de ogrenci kardesim var suan babam emekli zaten eve zor yetiyor ben de bosanip gitsem deger mi duzelir mi acaba diyorum cimri degildir annemler gelse her seyi yapmak ister bilmiyorum ya
şimdi aileniz hafta bir geliyorsa siz hangi sıklıkla gidiyorsunuz ailenize
benim bildiğim büyüklere gidilir büyükler nadiren gelir

eşiniz her hafta evinde misafir görmek istemiyordur haksız diyemeyeceğim bu konuda kendi ailesi de gelmiyormuş çok
siz çevirin bu olayı siz ailenize sık gidin.. eşiniz de bir gelsin 2 gelmesin ayarlayın.. aileniz de alışacaktır

Back