Aramak istemiyorsa boş verin aramasın,siz kendi ailenizi arayın,oda kendi ailesi arasın en azından orta yolu bulursunuz.Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen
Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. Sen de benimkileri arama diyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen
Sabretmeliyim... ama nereye kadar 2 yil olduSiz de ailesini aramamaya ve gitmemeye devam edin. Bir yerden sonra gelin bizi hic aramiyor diye söylenince gelir sana niye aramiyorsun diye.
O zaman dersin nasil muamele edersen aynisini görürsün diye.. Sabret ve vazgeçme..
ama nedenAramazsan arama sende benim ailemi diyorsa boşverinn ozaman..
Değiştiremezsiniz bu düşünceden çünkü onu...
ama ailem belli etmesede cok uzuluyorAramak istemiyorsa boş verin aramasın,siz kendi ailenizi arayın,oda kendi ailesi arasın en azından orta yolu bulursunuz.
E aramasin sizi zorlamiyorsa kendi ailesini aramaniz için....bosverin. Arayinca ne olacak??Sabretmeliyim... ama nereye kadar 2 yil oldu
Ortada bisey yok. kirilmasi icin inanin buyuk bi sebep yok. ufak tefek seylere takilmak cok.mantiksiz. o zaman benim onun ailesini.omur boyu aramamam.gerekirÇok ilginç ortada hiçbir sebep yok mu aramamasi için? Yani birşeye tavırli ki aramiyor diye düşünüyordum nen ve ogrenmeye calisirdim
Ailem ariyor onu. Yani arasa ne olur. ortada bisey yok.kiE aramasin sizi zorlamiyorsa kendi ailesini aramaniz için....bosverin. Arayinca ne olacak??
yani durduk yere eşinin ailesini arayan erkek var mıdır ki?
Biraz zaman ver canım .. Sen üstüne düştükçe kafasında büyütüp hiç aramayabilir .Kizlar bana yardim edin lutfe. esim dugunden sonra ailemi aramadi ve mecbur kalmadikcada gorusmuyor. yani ailem ararsa duzgunce konusuyor. ama aylardir aramiyor. O oyle yapinca bende aynisini yapiyorum. Esime dedim ki tamam kirginlik olmus olabilir ama hatrim icin kirk yilda bir de olsa ara dedim. Sen aramayinca benimde senin aileni arayasim gelmiyor dedim. Asla kabul etmiyor. Sen de benimkileri arama diyor. icimden gelmiyo diyor. Halbuki ailem onu kiracak en ufak bisey yapmadi. aramasada ariyorlar. Ama onun ailesi beni cok cok kirmasina ragmen ariyordum. esime inat yaptim aramiyprum artik. ben bu duruma cok uzuluyorum. konussamda kar etmedi. Ailesini arasamda kar etmedi. hic bi turlu aramiyor. bi akil verin lutfen
Haklısın çok sinir bozucu bir durum. Ben ailelerle iletişim içinde olmanin doğru olduğunu düşünüyorum. farklı şehirde mi peki senin ailen?Ortada bisey yok. kirilmasi icin inanin buyuk bi sebep yok. ufak tefek seylere takilmak cok.mantiksiz. o zaman benim onun ailesini.omur boyu aramamam.gerekir
Var var.
Benim ablamın eşi arar,kendi kendine geçerken uğrar.
Ablamın böyle bir isteği yok da adam kendiliğinden yapar bunu.
Bu da çok hoş birşey aslında hem aileniz hem de ablanız için .. Ne güzel benimsemiş demek ki .Var var.
Benim ablamın eşi arar,kendi kendine geçerken uğrar.
Ablamın böyle bir isteği yok da adam kendiliğinden yapar bunu.
Ailem ariyor onu. Yani arasa ne olur. ortada bisey yok.ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?