bu konuyu ben acsam bu kadar olur. senın yasadıklarının aynılarını yaşadım, senın kafanı kurcalayan tum sorulara bende cok cvp aradım, senın gıbı bende hep dırdır yaptım amaaaaaaaa inanki sadece dırdır yaptıgımla kaldım eşim haklısın dedı yada sessız kaldı ama hıcbı zaman aılesıne tavır almadı..ben istyodumki kv benı sınır edıyo, görumce saten yuz yuze gelmem yetıyodu uzulmem veya sınırlenmem ıcın, ama hıc saygımı edebimi bozmadım eşimde benım ıcın aılesıne tavır almasada bu saygımın karsılıgını gormeye basladım.gercı bana laf soyleyen olursa esım agızlarının payını verır o ayrı ama ben senı anlıyorum, sen kırılıyosun uzuluyosun sınırlenıosun bu yuzden tavır alıyosun, ama sadece senın tavır alman senı tatmın etmıyo, kvnın anlaması ıcın eşininde tavır almasını, onlara karsı eşimi uzersenız karşınzda benı bulursunuz havası yaratmasını ıstıyorsun.cunku bende bunun ıcın cok ugrastım amaaa hıc bosuna ugrasmaaaaa esın asla aılesıne tavır almazzzzz.sen kendını ezdırme kımseye , esınede bosuna dırdır yapma, ama yasadıgın haksızlıkları soyle bılsın, yarın bigun lazım oluyo cunku..