• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi

derin0000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
55
-84
86
35
Ankara
Merhabalar.Daha öncede eşimin ablasıyla sıkıntılar yaşadığımı belirtmiştim.iş geçen yaz çok farklı bir boyuta geldi.ailesinin yanına gittik şehir dışına görümcemde aynı sitede oturuyor kayınvalidemle. kahvaltıda tartıştık bana bir daha buraya gelme dedi.ben de sende benim ölüme de dirimede gelme dedim.kayınpederim tek kelime etmeden torununu alıp dışarı çıktı.üstelik benim çocuğumda ordaydı .eşim ablasının bu lafı üstüne benim elimi kolumu tutup sakinleştirmeye çalıştı.ablasına hiçbir şey yapmadı tek söz bile.üstüne ablası 2 gündür plaja götürdük yemek hesabını ödedim ya ondan şımardı bu rezilliği dedi bana.bende al paranı ...sok dedim o kadar sinirlerim bozuldu ki valizimi topladım kardeşimi aradım başka şehirden arabayla gelip çocuğumla beni aldı.eşime sen de gel bizi yalnız bırakma dedim gelmedi . O sinirle görümcemin sevgilisinin evine çıktım önce annesi teyzesi ordaydı tüm olanları anlattım.hepsine.öyle gittim.onada 2 kocasına o kadar para yedirmişsin bana gelince mi zoruna gitti diye msj atıp gittim.ailemin yanına.annem eşimi aramış eşim geldi hiçbir şey olmamış gibi bizi aldı evimize döndük.hala bana ablasını savunuyor.ailesi kızlarıyla aram kötü diye 3 yıldır evimize gelmiyor.eşimde bana izmir e gelmeni istemiyorum ben tek gideceğim dedi.ailemde kızımızı ablan istemiyor diye dışlayamazsın gelecek dedi.ailesi ben aramasam arayacakları yok zorla konuşıyorlar.kızlarından taraflar.psk.bozuldu artık yıllardır ilaç kullanıyorum ne yapmalıyım oraya gitmeli miyim .onlar aramazsa bende aramamalıyım bilmiyorum...

Merhabalar.Daha öncede eşimin ablasıyla sıkıntılar yaşadığımı belirtmiştim.iş geçen yaz çok farklı bir boyuta geldi.ailesinin yanına gittik şehir dışına görümcemde aynı sitede oturuyor kayınvalidemle. kahvaltıda tartıştık bana bir daha buraya gelme dedi.ben de sende benim ölüme de dirimede gelme dedim.kayınpederim tek kelime etmeden torununu alıp dışarı çıktı.üstelik benim çocuğumda ordaydı .eşim ablasının bu lafı üstüne benim elimi kolumu tutup sakinleştirmeye çalıştı.ablasına hiçbir şey yapmadı tek söz bile.üstüne ablası 2 gündür plaja götürdük yemek hesabını ödedim ya ondan şımardı bu rezilliği dedi bana.bende al paranı ...sok dedim o kadar sinirlerim bozuldu ki valizimi topladım kardeşimi aradım başka şehirden arabayla gelip çocuğumla beni aldı.eşime sen de gel bizi yalnız bırakma dedim gelmedi . O sinirle görümcemin sevgilisinin evine çıktım önce annesi teyzesi ordaydı tüm olanları anlattım.hepsine.öyle gittim.onada 2 kocasına o kadar para yedirmişsin bana gelince mi zoruna gitti diye msj atıp gittim.ailemin yanına.annem eşimi aramış eşim geldi hiçbir şey olmamış gibi bizi aldı evimize döndük.hala bana ablasını savunuyor.ailesi kızlarıyla aram kötü diye 3 yıldır evimize gelmiyor.eşimde bana izmir e gelmeni istemiyorum ben tek gideceğim dedi.ailemde kızımızı ablan istemiyor diye dışlayamazsın gelecek dedi.ailesi ben aramasam arayacakları yok zorla konuşıyorlar.kızlarından taraflar.psk.bozuldu artık yıllardır ilaç kullanıyorum ne yapmalıyım oraya gitmeli miyim .onlar aramazsa bende aramamalıyım bilmiyorum...
Çok ayıp ya ne demek ….. sok , 2 kocana da yedirmişsin bana yedirmek mi zoruna gidiyor ? Kusura bakmayın bana bunları söyleyen insanı asla evime sokmam. Has demek ki ailesi de sizin haksız olduğunuzu düşünüyor ve istemiyor . Eşinizin tutumu da ortada , istenmediğiniz yere gitme ısrarı neden ?

Gorumcen ayni sitede diye siz niye gitmiyormuşsunuz. Aile evi ortak evdir herkes gelir rahatsiz olan kendi gelmesin. Şunu istemiyorum deme hakkina sahip olmamali bence.

Biz de gorumcemle yillardir selamlaşmayiz bile, gorusmuyoruz tartismistik en son ama nadiren kaynanamin evinde toplanildiginda elbette goruyorum kendisini ve beni istememe gibi bir seçenegi de yok.

Eşiniz komple yanliş yapiyor. Eşim istenmiyorsa ben de gelmem diyecek bakalim ne kadar durabilecekler.

Çok ayıp ya ne demek ….. sok , 2 kocana da yedirmişsin bana yedirmek mi zoruna gidiyor ? Kusura bakmayın bana bunları söyleyen insanı asla evime sokmam. Eşinizin tutumu da ortada , istenmediğiniz yere gitme ısrarı neden ?

Bence iyi demiş. Devamli "saygimdan sustum, olay buyumesin diye sustum, ailecek sustuk" yazanlari okumaktan fenalik geldi iyice. 😂
Demek ki kavga o yöne gitmiş, karsida naif biri dururken kimse .. sok demezdi bence. 😬

Bence iyi demiş. Devamli "saygimdan sustum, olay buyumesin diye sustum, ailecek sustuk" yazanlari okumaktan fenalik geldi iyice. 😂
Demek ki kavga o yöne gitmiş, karsida naif biri dururken kimse .. sok demezdi bence. 😬
Pısırık olmamak elbette iyidir. Fakat Kavga etmenin, laf sokmanın da bir adabı olur , 2 kocana yedirmişsin ne demek ? Konu sahibine ne ?

Çok ayıp ya ne demek ….. sok , 2 kocana da yedirmişsin bana yedirmek mi zoruna gidiyor ? Kusura bakmayın bana bunları söyleyen insanı asla evime sokmam. Has demek ki ailesi de sizin haksız olduğunuzu düşünüyor ve istemiyor . Eşinizin tutumu da ortada , istenmediğiniz yere gitme ısrarı neden ?
Beni evden kovuyor ve sana 2 gün hesap ödedim diye şımardın diyor bunları duymayı haketti

Çok çirkinleşmiş tartışma görüşmeyin çokta uzatmayın eşinize yazık

Tartışmanın sebebi ne ?
Bizden gitmeden önce yufka istediler götürdük .bir kaç gün sonra küflenmiş sanırım .bunu alırken bakmadınız mı dedi.eşimde içini nasıl görelim abla dedi.bende aynıtepkiyi verince ben sana demedim ki dedi.ben de fikrimi beyan ediyorum dedim ordan uzadı

Ben olsam ben de sizinle görüşmek istemezdim muhtemelen. Çirkinliğin dibine vurmuşsunuz.

Beni evden kovuyor ve sana 2 gün hesap ödedim diye şımardın diyor bunları duymayı haketti

Tüm bu olaylar ne zaman yaşandı ? Geçen yaz yaşanan bir durumu anlatıyorsanız ; üzerinden zaman geçtiği için şimdiye kadar sakinleşmişsinizdir ve daha düzgün bir şekilde anlatabilirsiniz.

Kahvaltı sofrasında bir anda neden tartışma çıktı ? Görümcenizin 2 kocasının konuyla ilgisi ne ? Görümcenizin sevgilisi kim ve onun evine çıkmanızın mantığı nedir ?

Konunuzu okuyup , düzenlerseniz daha anlaşılır olacaktır.

Bu nasil uslup 🤮 ne derse desin size bu kadar cirkinlesmek hos degil.
Ayrica esinizin ailesi sizi istemiyor niye bukadar israr ediyorsunuz?
Üslup karşındakinin tavrına göre belirlenir.bana bunları diyecek susup oturayım mı.Amacıda o ya kendiyle küsüm diye anne babasıda beni dışlasın yok saysın.bu kezde aramasam eşim annem babam sana ne yaptıda aramıyorsun diyecek

Back
X