- 2 Temmuz 2025
- 16
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Sahipsiz12
-
Yardım etmek istiyorum mesela bana diyor onları bana hatırlatma uzak dur diyor ama arada ben kalıyorum misafir olarak gelmek istiyorlar ben ne dicen gelmeyinmi bende yoruldum hep bundan dolayı kavga etmektenAllah caresiz dert vermesin kimseye gercekten.. annenin kaybi geri gelmeyecek olmasi hele ki cok bagliysa eminim cok zordur.. depresyon psikolojik rahatsizliklar ustune caresizlik inanin kolay degil. Terapi ilac bence elinizden geleni yapin duzelmesi icin. Eger esinize kostek olursaniz kendisini daha yalniz hisseder daha cok depresyona girer. Destek cok onemli. Psikolojik sorunlarda inanin destek cok onemli....
Cekersemde sevgim eskisi gibi olmaz diye korkuyorum çünkü seviyorum canına bir zarar gelse icim gider ama bu kadar kendini üzmesi icimi yakıyor bizde yasicaz bu durumu ama davranislari beni çıkmaza götürüyorEşşek kadar adam yas sürecini yönetmeyi iyi bilecek siz onun hedef tahtası değilsiniz. Üstünüze düşenin fazlasını yapmışsınız zaten. Çekin elinizi eteğinizi hayatınıza bakın belki daha az hırpalanırsınız. Nankör herif.
Cekersemde sevgim eskisi gibi olmaz diye korkuyorum çünkü seviyorum canına bir zarar gelse icim gider ama bu kadar kendini üzmesi icimi yakıyor bizde yasicaz bu durumu ama davranislari beni çıkmaza gituruyoEşşek kadar adam yas sürecini yönetmeyi iyi bilecek siz onun hedef tahtası değilsiniz. Üstünüze düşenin fazlasını yapmışsınız zaten. Çekin elinizi eteğinizi hayatınıza bakın belki daha az hırpalanırsınız. Nankör herif.
Eşiniz nankör birisi ..kusura bakmayın ama öyle..siz onun annesine bakın..o sizin aileniz hakkında gereksiz konuşmalar yapsın . .karar sizin tabji ki ama boşa kürek çekiy
Daha ne kadar destek olsun???Allah caresiz dert vermesin kimseye gercekten.. annenin kaybi geri gelmeyecek olmasi hele ki cok bagliysa eminim cok zordur.. depresyon psikolojik rahatsizliklar ustune caresizlik inanin kolay degil. Terapi ilac bence elinizden geleni yapin duzelmesi icin. Eger esinize kostek olursaniz kendisini daha yalniz hisseder daha cok depresyona girer. Destek cok onemli. Psikolojik sorunlarda inanin destek cok onemli....
Evet farkındayım o gün bu muhabbet olduğunda söyledim haklısın özür dilerim dedi öğle dememem lazımdı dedi ama işte insan bir kere söyledi ağzından çıktı o kelime evet babam kolay bir insan değil benden para istemesi sinir bozucu bazen benim yeni çocuğum oldu bize düğünü bile yapmadı herseyi biz yaptık biz zorlukları gördük yeni oğlum oldu oldu halde bize destek olması lazimken boş bir arsa almak için para istediEşşek kadar adam yas sürecini yönetmeyi iyi bilecek siz onun hedef tahtası değilsiniz. Üstünüze düşenin fazlasını yapmışsınız zaten. Çekin elinizi eteğinizi hayatınıza bakın belki daha az hırpalanırsınız. Nankör herif.
Eşim kötü biri değil ama seviyorum sevginin iyilestireniyecegi hiç bir şey yok bence onun bu kadar üzülüp böyle davranması ve benide yormasi üzüyorBu adamla nasıl sevişip çocuk yaptınız bunca şikayetiniz varken ?
Çocuk değiştirmez çocuk yuva kurtarmaz yıllardır hep aynı hikayeler üzülüyorum çocuklara mutsuz aile içinde mutsuz çocuklar
Kötü biri değil o yüzden yıllardır kötü davranıyor size.Eşim kötü biri değil ama seviyorum sevginin iyilestireniyecegi hiç bir şey yok bence onun bu kadar üzülüp böyle davranması ve benide yormasi üzüyor
Eşim kötü biri değil ama seviyorum sevginin iyilestireniyecegi hiç bir şey yok bence onun bu kadar üzülüp böyle davranması ve benide yormasi üzüyor
Oda doğru neyapcam cidden bilmiyorum keşke böyle olmasa bana değer veriyor ama böyle durumlar olunca benim kalbimi çok kırıyor diyor hayatımıza bakalım tamam diyorum ama kıracak birşey illaki oluyorKötü biri değil o yüzden yıllardır kötü davranıyor size.
İnsanların yanında küçük düşürüyor.
O da sizi çok sevdiğinden yapıyor bunları demek ki.
Yasını bahane etmiş; eşin arsız ,nankör emin ol.Merhaba arkadaşlar ben sizden tavsiye Almak istiyorum ben 6 yıllık evliyim ailem Türkiye'de ben ise yurtdışı dayım eşimle evlendimizde kaynanmlar birlikte yaşadim sonra kaynanam hastalandı ona benle eşim baktık o işteyken hep ben ilgilendim tuvaletine bile götürurdüm kendi öz kızi yapmazdı bu arada eşimin burada çok akrabası var ama biri gelip ilgilenmedi sonra kaynanam vefat etti ve eşim çok kötü oldu üç yıl depresyondaydi ben hep onun yanındaydım hep ilgilendim hep sessiz kaldım o kızdı ben susstum ben tek başıma her yere gittim düğün oldu tek gittim cenaze oldu tek gittim o gitmemi ama hiç istemedi hep kavga ettik o zmnlarda Ailesini suçladı herkesi suçladı yanlız bıraktıkları için bizi en sonundaki kedi aldım kedi moralini biraz düzeltti sonrasinda çocuğumuz oldu sorun yokken çocuğumuz olmuyordu üzüntüden dolayı herlde şimdi çok şükür kucağıma aldım 5 aylık ama eşim hala aynı tavırlari ilgisizliği sevgisinden bile artık şüphe ediyorum işten geliyor biz dışarıda olsak eve gelsek siz neden hemen geldiniz diyor oğlumu çok seviyor ama bilmiyorum geçen gün gene tartıştık ilk defa tanıdım insanlarin yanında ailem hakkında onlar bize hiç birşey yapmadı hep telefonda kendilerini acindiriyor dedi sanki para isticekmis gibi dedi çok zoruma gitti o günden sonra çok soğudum zaten uzaklaşmam vardı sanki bu sefer daha mesafeli hissediyorum o eski sevgim kalmamid gibi sizce ne yapmalıyım herşeyle başa çıkmaktan yoruldum
Evet nankörlük yapıyorYasını bahane etmiş; eşin arsız ,nankör emin ol.
Siz onun hasta annesine bakmışsınız.Oda doğru neyapcam cidden bilmiyorum keşke böyle olmasa bana değer veriyor ama böyle durumlar olunca benim kalbimi çok kırıyor diyor hayatımıza bakalım tamam diyorum ama kıracak birşey illaki oluyor
Travmalar o kadar kolay atlatilmiyor her an her sey tetikliyor. Inanin cok zor yanindaki icinde biliyorum ama arada sevgi varsa bag varsa bununla asilmasi gerektigini dusunuyorum. Ben de caresiz bir derdin ortasindayim. Terapi ise yaramiyor sevgi ve destek gerekiyor. Kucuk ya sa buyuk olalim her sey yonetilmiyor. Herkesin bir can damari var, oraya basilinca kayip yasaninca omur boyu surecek seviyeye geliyor.Daha ne kadar destek olsun???
Evet yaptım ilklerde böyle değildi çünkü açısi olduğu için saygı duydumAnnesine bakmış olmanızdan dolayı size saygı ve minnet duyacağına neler yapıyor. Bu adamdan bir de çocuk mu yaptın ?
Doğru haklısınız bencede ama ne yapabilirim bilmiyorum sizce nasıl davranım korkum git gide sevgim sanki bitiyor gibi o böyle tavırlar sergiledikce nasıl davranımTravmalar o kadar kolay atlatilmiyor her an her sey tetikliyor. Inanin cok zor yanindaki icinde biliyorum ama arada sevgi varsa bag varsa bununla asilmasi gerektigini dusunuyorum. Ben de caresiz bir derdin ortasindayim. Terapi ise yaramiyor sevgi ve destek gerekiyor. Kucuk ya sa buyuk olalim her sey yonetilmiyor. Herkesin bir can damari var, oraya basilinca kayip yasaninca omur boyu surecek seviyeye geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?