Merhaba arkadaşlar ben sizden tavsiye Almak istiyorum ben 6 yıllık evliyim ailem Türkiye'de ben ise yurtdışı dayım eşimle evlendimizde kaynanmlar birlikte yaşadim sonra kaynanam hastalandı ona benle eşim baktık o işteyken hep ben ilgilendim tuvaletine bile götürurdüm kendi öz kızi yapmazdı bu arada eşimin burada çok akrabası var ama biri gelip ilgilenmedi sonra kaynanam vefat etti ve eşim çok kötü oldu üç yıl depresyondaydi ben hep onun yanındaydım hep ilgilendim hep sessiz kaldım o kızdı ben susstum ben tek başıma her yere gittim düğün oldu tek gittim cenaze oldu tek gittim o gitmemi ama hiç istemedi hep kavga ettik o zmnlarda Ailesini suçladı herkesi suçladı yanlız bıraktıkları için bizi en sonundaki kedi aldım kedi moralini biraz düzeltti sonrasinda çocuğumuz oldu sorun yokken çocuğumuz olmuyordu üzüntüden dolayı herlde şimdi çok şükür kucağıma aldım 5 aylık ama eşim hala aynı tavırlari ilgisizliği sevgisinden bile artık şüphe ediyorum işten geliyor biz dışarıda olsak eve gelsek siz neden hemen geldiniz diyor oğlumu çok seviyor ama bilmiyorum geçen gün gene tartıştık ilk defa tanıdım insanlarin yanında ailem hakkında onlar bize hiç birşey yapmadı hep telefonda kendilerini acindiriyor dedi sanki para isticekmis gibi dedi çok zoruma gitti o günden sonra çok soğudum zaten uzaklaşmam vardı sanki bu sefer daha mesafeli hissediyorum o eski sevgim kalmamid gibi sizce ne yapmalıyım herşeyle başa çıkmaktan yoruldum