Eşim ve ailesi

Doğru haklısınız bencede ama ne yapabilirim bilmiyorum sizce nasıl davranım korkum git gide sevgim sanki bitiyor gibi o böyle tavırlar sergiledikce nasıl davranım
Sevginin bittigini sanmiyorum zamandan baska care yok o zamanin icerisinde de sevginizi desteginizi gostermeniz lazim. Konusmak insani en cok rahatlatan sey. Konusmaya calisin sevgi olduguna inaniyorsaniz sayet.

Sevginin bittigini sanmiyorum zamandan baska care yok o zamanin icerisinde de sevginizi desteginizi gostermeniz lazim. Konusmak insani en cok rahatlatan sey. Konusmaya calisin sevgi olduguna inaniyorsaniz sayet.
Peki ne konusim konuştukça açılıyormus gibi oluyor ne demem lazım ki
Derdine derman ölüm artık bizi düşünsün

Eşim kötü biri değil ama seviyorum sevginin iyilestireniyecegi hiç bir şey yok bence onun bu kadar üzülüp böyle davranması ve benide yormasi üzüyor
Emin misiniz ben eşimin ailesinin evinde en ufak bi yardımda bulunsam eşim Allah razı olsun die die yoruluyor sizin eşiniz size nankörce davranmış

Emin misiniz ben eşimin ailesinin evinde en ufak bi yardımda bulunsam eşim Allah razı olsun die die yoruluyor sizin eşiniz size nankörce davranmış
Ama yaşanmışlıklar var babası öldü aynı evin içinde ablası öldü annesi öldü kolay değil bu durumu yaşamak bence farkındayım herşeyin

Bunların hiçbiri eşinizin size kötü davranmasına sebep olamaz. Kendinizi boşuna kandırıyorsunuz.
Ne yapım öğle kolay degilki bı evliliği bitirmek bide çocuk varken kendimizi kandırmak değil yargılamak İstemiyorum çünkü bir gün bizde ne yasicagimizi bilmiyorum

Ne yapım öğle kolay degilki bı evliliği bitirmek bide çocuk varken kendimizi kandırmak değil yargılamak İstemiyorum çünkü bir gün bizde ne yasicagimizi bilmiyorum
Bu evliliğe çocuğu eklemek de sizin tercihiniz olsun.
Yargılamayın kocanızı, idare etmeye devam edin.
Yapılacak başka bir şeyiniz de yok.

İzin vermeyin , Yasını böylr tutamaz siz elinizden geleni yapmışsınız ! Eşinize artık sesinizi çıkarın haddini bilsin.

Bu evliliğe çocuğu eklemek de sizin tercihiniz olsun.
Yargılamayın kocanızı, idare etmeye devam edin.
Yapılacak başka bir şeyiniz de yok.
Ben bu gurbette artık tek kalmak istemiyorum yoruldum çünkü ondan dolayı bana tek mutluluk veren iyi gelen oğlum var var iyikide olmuş çok şükür ne olursa olsun hayatıma giren en doğru şey oğlum pişman değilim yargilamiuorim sadece ne yapabilirim nasıl davranmam lazim sadece sormak istedm belki dışarıdan daha mantıklı düşünülür

Eşiniz yas molalarında sevişiyor galiba.

Yasta olan kişileri genelde bebekleri hayata bağlar. Diyeceğim o ki, eşiniz yasına sığınmış ve onun iyileşmesini istemiyor çünkü bu sayede özüne dönmüş.

Siz de çırpınmayın boş yere. Daha itici gözükürsünüz ve bu arada babanızın para istemesi de hoş değil. Sanki yurt dışında yaşayanlar ağaçtan para topluyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…