• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesi

Üniversite mezunusun ama arkadaşın orda yaptığı iğnelemeyi bile fark etmemişsin....

Benim kayınvalidemde üniversite mezunu değil ama kayınvalidemin yaptığı iyilikleri, yardımları, aldığı hediyeleri saymaya başlasam oooo kaç saat sürer.

Sizin bahsettiğiniz eğitim ailede başlar okullarda okutulmaz. içinde varsa yaparsın yoksa yapmazsın. Bir arkadaşın da dediği gibi bence de sizden hoşlanmadıkları için yapmıyorlar. Açıkçası haklarıda var......

4 yıldır bazı şeyleri değiştirememişsiniz 4 yıldan sonrada değiştiremezsiniz. ne demişler "Ya bu deveyi güdeceksin, Yada bu diyardan gideceksin".....

iğnelemeyi far ettim salak değilim merak etme dalga geçtim sadece.sende bunu farkedememişsin.ne kadar salaksan artık sen hesap et

aa şaka gibi :) inanamiyorum ya.. bi önce kendine bak hakediomusun die. bence kesinlikle haketmiyosun! iyi ki de yapmamislar. önce büyüklere saygi diye bisey var!

iğnelemeyi far ettim salak değilim merak etme dalga geçtim sadece.sende bunu farkedememişsin.ne kadar salaksan artık sen hesap et

seninde iki ayağın iki kolun iki gözün kulağın ağzın burnun var ve sana da insan deniyor değil mi? yazık valla dış görünüşünle kandırmışsın herkesi...

Bence size bir şeyler verip vermemeleri önemli değil ,sevgilerini verip vermemleri önemli.Ayrıca eşinle başka sorunun olsa onları da yazardın sanırım.Eşinle bir sorunun yok ne güzel ki neden pişman oluyorsun o zaman.Bu şekilde düşünürsen Allah elinden alır sana verdiği güzellikleri sonra pişman olursun(inşallah böyle olmasın tabi) İnsanların sevgilerine, seni mutlu etmelerine, kişiliklerine değer ver.Öbürleri olsa bu sefer başka bir şeyler eksik olur emin ol.Ama bu değerlere sahipken diğerlerinin(hediyelerin veya eğitimin) eksik olması o kadar sorun değil bence ;)

Son düzenleme:
İyi niyetle yazdığım mesajlara acıyorum şimdi,
sen buraya böyle şeyler yazıp deşarj olmaya gelmişsin sanırım.
eşin 2 yıllık okumuş bunu bile beğenmiyorsun.

Hediye karışılıklı olmak zorunda değil.
Sizin aileniz içinizden geldiği için bişeyler vermeye çalışıyor tamam bu güzel birşey.
Ama karşı taraf vermiyor diye bunu sorun yapamazsınız. Herkesin yaşam tarzı, anlayışı, görgüsü farklıdır.

Yok siz baya bi hata yapmışsınız hem de pişmansınız bence de boşanın, böyle evlilik yürümez. :12:

bencede canımya

Back
X