yanlis mi anladim calistiginiz icin cocugunuza kv bakiyor
ve her aksam kadin hem cocuk bakiyor hem sizin karninizi doyuruyor
ama siz memnun degilsiniz
söyle yapin cocugunuzu krese verin aksam is cikisi kresten alin
sonra hem cocuk bakip hem yemek yapin
evinizde olun her aksam
[bu durumu yaşamadığınız için gerçekten anlamanızçok zor bende aynı dertten muzadribim tama haftada 1 olur 2 olur 3 olur ama hergün hergün olmuyo tamam bize yaptığı jest gerçekten çok hoş kolay kolay kimse yapmaz ama insan kendi düzenide olsun istiyo evinde uzanıp tv izlemek çocuğuyla beraber rahat rahat oyun oynamak istiyor ama olmuyo işte akşam 7 de işten geliyoruz yemek ye mutfağı topla çay yap kaldır iki muhabbet et saat 10u buluyor o saatten sonrada çocuğu uyut yatağını yap uykuya hazırla derken saat 11e geliyo eşinle oturup 2 muhabbet etmeye fırsatımız kalmıyo ama tabiki eşler bu durumu anlamazlar kendi annelerinde olduğumuz için(
yanlis mi anladim calistiginiz icin cocugunuza kv bakiyor
ve her aksam kadin hem cocuk bakiyor hem sizin karninizi doyuruyor
ama siz memnun degilsiniz
söyle yapin cocugunuzu krese verin aksam is cikisi kresten alin
sonra hem cocuk bakip hem yemek yapin
evinizde olun her aksam
Ben kayınvaldemden memnun değilim demedim allah razı olsun yapıyor. Ben sadce kendi evimde biraz daha vakit geçirmekten bahsediyorum
Valla bence akşamları bari orada yemek yemeyin kv için çok iyi olur. Sevinir kadıncağız. Bütün gün küçücük çocukla uğraş 50-60 yaşından sonra, bir de akşama yemek hazırlığı, yine de geline yaranama, senle yemek istemesin. Ben bir gün kv olursam gelinden uzak oturucam valla. Bir oğlan evlendirdim derken 2-3-4 kişi olup geri geliyorlar. Olan yaşlı insanlara oluyor. Kv nin çocuğa baktığına şükredin, akşam alın evinize gidip yemek yiyin, hatta bence arada haftasonu filan o kadıncağıza da bir faydanız dokunsun alın gezdirin bir iki yardım edin filan.Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim.
3 yıllık evliyim 1,5 yaşında 1 oğlum var ve çalışıyorum. Çalıştığım için oğluma kayınvaldem bakıyor. Ve hergün akşam yemeği orda yiyoruz kayınvaldem de. işten yorgun argın geliyorum oğlumla ilgilenmek istiyorum olmuyor sinirli geliyorum bazen ama gülümsemek zorundayım. Neyse yemek ye çay iç derken saat 9 dan 10 dan önce eve gidemiyoruz. eee haliyle bütün işlerim haftasonuna kalıyor bnde haftasonu işlerlemi ilgileneyim çocuğumlamı vakit geçireyim şaşdım doğrusu. Ve çok yoruluyorum. Eşime defalarca ben annenlerde rahat edemiyorum evime gidip ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum dedim ama olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum. Hatta işten bile ayrılmayı düşündüm sırf bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?