Eşim ve Ailesi

asi85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
633
0
116
2yillik evliyiz.Esim ailesiyle 1 yildir konusmuyor.aralarinda sorunlar oldu.evlenmeden oncede sorunlulardi ama parasal yonden ozgur olmadigi icin onlara bagliydi.1yildir 2 bayram,anneler gunu gecti bende hepsinde esimi tesvik ettim ailesiyle konusmasi,barismasi konusunda.o da ikna oldu ama ailesi gurur yapti.kapiyi,teli acmadilar.esim bi yandan gurur yapti,bi yandan onlar hic adim atan olmadi.esimin adimlari da hep benim zorumla oldu.herneyse bu gun yine bayram diye ziyarete gittik.bu arada ben 3 hafta sonra dogum yapacam.gerilmemem gerekiyordu biliyorum ama esimi yalniz gondersem daha cok uzulecektim.dusundugum gibi de oldu.tum sucu benim ustume yuklemisler.ogullariyla hicbi sorunlari yokmus gibi,herseyi ben yaptiriyormusum gibi bire bin katarak,yalan yanlis seyler uydurarak beni sucluyorlar.annesi,kafani calistirsaydin kocan konusmasada sen bizimle iyi gecinseydin.o bizim oglumuz biz her halukarda onunla iyi oluruz.kotu olan sen olursun,dedi.ya yukarda Allah var.benim onlara bi saygisizligim olmadi.bu kusme olayinda da asla benimle ilgili bi durum yok.tamamen esimle ailesi arasinda.ama onlar cok buyuk haksizlik ediyorlar.kendi yaptiklarini,ogullarinin yaptiklarini benim ustume atiyorlar.napacam bilmiyorum canim cok sikkin.8 aylik hamileyim.biktim stresten..cok uzgunum nerden bulastim bu aileye:(( sizce ne yapmaliyim?buarada esim su anda tamamen benim yanimda gibi duruyor ama belli olmazki..bi gorseniz ona o kadar guzel davraniyorlar,benimle tamamen alakasiz olaylar ama bana karsi tas gibiler.
Aglamaktan gozlerim sisti.esim horul horul uyuyor.Sizden baska icimi dokecegim kimse yok:((

Sen doğru olanı yapmışsın yapmaya da devam et.
Unutmaki hak-Doğru sallanır ama yıkılmaz.
Uzun vadede hep iyiler kazanır

sorumlu aramışlar belli ki. Oğullarının yaptıklarından kendi hatalarından sorumlu olacak birini, o da tabii ki siz olacaktınız. Kimse ben haksızdım demez, hatayı başkasında arar. Sizin yapmanız gereken 1 yıldır nasıl yoklarsa hayatınızda yine öyle devam etmek gibi geldi bana. Evinize gelmezler inş, arada o resmiyet kalır... Sonra istedikleri kadar konuşsunlar.

valla cnm boşuna sıkılıp üzülme bu tarz insanlar için ne yapsan boş sonuç olarak zaten seni dışardan biri olarak görüyolar yapacak çok bişeyin yok önemli olan eşinin tavrı ki şuanda senin yanında,ilerde ne olacak diye düşünürsen kendini daha çok yıpratırsın ve olayları zamanı geldiğinde değerlendirir ve tavrını belirlersinn,bence şuan bebeğine odaklan..

Saol canim.bu nasi bi sacmaliktir,vicdansizliktir anlamadim ben.sorun onlarin arasinda ne kolaymis sucu benim ustume atmak.Allah yukarda goruyor herseyi

sorumlu aramışlar belli ki. Oğullarının yaptıklarından kendi hatalarından sorumlu olacak birini, o da tabii ki siz olacaktınız. Kimse ben haksızdım demez, hatayı başkasında arar. Sizin yapmanız gereken 1 yıldır nasıl yoklarsa hayatınızda yine öyle devam etmek gibi geldi bana. Evinize gelmezler inş, arada o resmiyet kalır... Sonra istedikleri kadar konuşsunlar.

Niyetleri ogullarini yanlarina alip benide rezil etmek.eltimede ayni seyi yaptilar suclu duruma dusurup zorla ozur dilettiler.o da diledi,ama onlari yilda 2 defa goruyor.yuvasindan olmamak icin alttan aldi.biz ayni sehirde yasiyoruz.dedigin gibi hicbir hatalarini kabul etmeyip sadece karsilarindakileri sucluyorlar.bende hicbiseylerine cvp vermedim.hep alttan aldim.aramizda hic sorun olmadi.ama onlar cimbizla bi kac hata ayirmislar.bi sekilde herseyi ustume atmislar.3 de bekar goruncem var.kayinpededer ve kv disinda..

Niyetleri ogullarini yanlarina alip benide rezil etmek.eltimede ayni seyi yaptilar suclu duruma dusurup zorla ozur dilettiler.o da diledi,ama onlari yilda 2 defa goruyor.yuvasindan olmamak icin alttan aldi.biz ayni sehirde yasiyoruz.dedigin gibi hicbir hatalarini kabul etmeyip sadece karsilarindakileri sucluyorlar.bende hicbiseylerine cvp vermedim.hep alttan aldim.aramizda hic sorun olmadi.ama onlar cimbizla bi kac hata ayirmislar.bi sekilde herseyi ustume atmislar.3 de bekar goruncem var.kayinpededer ve kv disinda..
bence bir daha gitme. eşin tek gitsin. hatta sen doğum yapmadan önce eşin bi tek gitsin. sonra doğumdan sonra gidemezsen doğumla alakalı sanarlar. gitme ki kalp kırdıklarını tavır aldığını anlasınlar. evinize zırtbırt gelip huzur kaçırmaları daha az olur mesafeli olursanız.

Neden barışmaya teşvik ettin ki? Millet için kendini üzme. Bayramdan bayrama görüşürsün boşver.

SEN doğru olanı yapmışsın,hiç sana söylenilenlere cevap bile verme hanımlığını korumaya devam ettim tatlım,karnın burnunda bırak bundan sonra onlar senin hatırını saysınlar eşinede hiççç evde söylenme ki onları haklı görmesin,üç görümce ve kaynana ortalığın karışmasına yeter zaten sen şimdi bebişini düşün lütfen onu strese sokma karnında son zamanlarmış tehlikeli olur ...

SEN doğru olanı yapmışsın,hiç sana söylenilenlere cevap bile verme hanımlığını korumaya devam ettim tatlım,karnın burnunda bırak bundan sonra onlar senin hatırını saysınlar eşinede hiççç evde söylenme ki onları haklı görmesin,üç görümce ve kaynana ortalığın karışmasına yeter zaten sen şimdi bebişini düşün lütfen onu strese sokma karnında son zamanlarmış tehlikeli olur ...

Hic torunumuzda demiyolar.nasil insanlar anlamadim:(

çizgini bozma ... Doğru bildiğin yoldan şaşma, saygınıda koru ... İlla karşındakinin nabza göre şerbet vermen gerekmez, sen hamilesin ve stresten uzak olmalısın ... Bildiğin sıyrılmışlar olaydan ve suçu en yakın gördüklerine atmışlar ...

Boşver güzelim Allah büyük daima kötüye hakettiğini verir inan buna :34:
sen Doruk'unu bekle
:emir_bebek:

Neden barışmaya teşvik ettin ki? Millet için kendini üzme. Bayramdan bayrama görüşürsün boşver.

Bencede en uygunu bayramdan bayrama gorusmek ama bu nasil olur bilmiyorum.sorunlu insanlar.bizim derdimiz tasamiz onemli degil.onemli olan hep kendi keyifleri.onlarla gorustugumuzde hep uzgunuz.esimi yalniz gonderesimde yok.ilk firsatta beni kotuluyorlar.beni kotuleyerek ogullarini kendilerine cekmeye calisiyorlar.iyide sorun ben degilimki,beni kotuleyecegine oglunla iyi gecinmeye bak.zaten onu sana gelmesi icin ikna eden benim.bebegimde ilk torunlari olacak.dogdu dogacak soran olmadi bunca zaman.yaptiklarindan sonra hic gosteresim yok:(( saygi duyarsk,sevgiyle gelmeleri lazim.hep elestri hep elestri:(

Valla bukadar atılan adımdan sonra hala aynı davranıyorlarsa bene hiç umurunuzda olmasın...Belli ki barışsalarda size dertten başka bir şey getirmeyeekler...Boşuna dert almanında alemi yok bana kalırsa...Ayrıca bu tarz konularda sonra hep kötü siz olursunuz.Bir şey olur bir bakarsınız eşinizde size kzmış yani çok üzülürsünüz...Siz kendi keyfinize bakın...Hayırlı doğumlar....

Back
X