Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi tartışmalar oldu allah yardımcın olsun yeni doğum yapmışsın üstüne bunun olması iyi olmamış konuyu açarsan yardımcı olmaya çalışırız. Bu arada allah size bağışlasın çocuğunuzu acısını göstermesin
öncelikle kızınızı Allah bağışlasın, Allah ömrünü güzel eylesin, bahtı açık olsun.
ne tür tartışmalar oldu diye soruyorum bile. çnk ne olursa olsun, nasıl bir tartışma yaşanırsa yaşansın, yeni doğum yapmış eşini ve bebeğini baba evine yollayan erkek kelimenin tam anlamıyla hayvandır. bu arada hayvanlara da hakaret oluyor ama..![]()
annem doum yapmstım die bizde kalıodu annemn 1 hafta kalmasından rahatsız oldu beyfendi gitmesini istedi bende o giderse bnde giderim dedim o gece epeyi tartıstık ailesi geldi bnm dayımlar faln neyse o gece düzeltildi gibi bişe oldu ertesi ngünü annem gitti zaten biz knusmamaya dewam ettik bu sonra 3 gün boyunca ewe gelmedi hiç annem buarada gündz geliodu yanıma gece kalmayıp gidiodu dün görümcem annem ben kaynanma epeyi kawga ettik durmadım bnde cıktım geldim.esimin ailesi cok cirkef esimde buarada ailesine cok düskün
annem doum yapmstım die bizde kalıodu annemn 1 hafta kalmasından rahatsız oldu beyfendi gitmesini istedi bende o giderse bnde giderim dedim o gece epeyi tartıstık ailesi geldi bnm dayımlar faln neyse o gece düzeltildi gibi bişe oldu ertesi ngünü annem gitti zaten biz knusmamaya dewam ettik bu sonra 3 gün boyunca ewe gelmedi hiç annem buarada gündz geliodu yanıma gece kalmayıp gidiodu dün görümcem annem ben kaynanma epeyi kawga ettik durmadım bnde cıktım geldim.esimin ailesi cok cirkef esimde buarada ailesine cok düskün
neden dayınlar , ailesi de tartışmaya katıldılar
neden olay bu kadar büyüdü ki
kendi aranızda da halledebilirdiniz ilk tartışmanız değil sanırım :26:
özür dilerim hemen düzeltiyorum evet bende biraz fevri davrandım esimin beni gelip alacagını sanmıyorum cünkü ailesini atmayan bi insan bugün annesi halaama telefon acmıs avukata verceklerini söylmişler
nasııl yani yaa,annen doğumdan sonra gelip yanınızda kaldı,sana destek oldu,yardımcı oldu diye eşin boşanacakmı senden,nasıl insanlar bunlar daha 10 günlük bebekle birlikte senden vazgeçebiliyolar,eğer eşin bu kadar basit bir sebebten senden ve çocuğundan vazgeçebiliyosa,hiç durma sen ondan önce davran ve boşan,belliki eşinin kişiliği gelişmemiş,sorumsuz bi insan,yada altında başka sebebler var,
Allah yardımcın olsun,umarım bebeğin ve senin için herşeyin hayırlısı olur...