Eşim ve akrabası....

Eşim bunu yapmaz. Onu tanıyorum. Merak ettiğim neden ortada böyle bir durum var. Anlamak istiyorum
Valla bu soruyu kadına ve kv denize aynı anda sorucaksınız ve eşinizde olsun yüzleşirken.
Öyle telefonda öğle dedin yok demedim böyle dedim git ona sorlarla olacak iş değil bu.

Kadının nasıl biri olduğunu sizin kadar kayınvalideniz de biliyordur heralde o yüzden oğlun beni öptü demesini ciddiye alıp eşinize söylemesi bile çok gereksiz olmuş. Ve durduk yere gerginlik yaşamışsınız. Eşinize yeniden sorsanız yeniden gerileceksiniz. Ama madem aklinizi kurcalıyor hala bunu konuşmak zorundasınız, eşiniz de sizi rahatlatacak şeyler yapmalı kızmak yerine.
Çünkü düşünüyorum tersi bir durum olsa sizin hakkınızda çıksa bu dedikodu eşinizin tepkisi daha ağır olurdu siz sadece doğru mu bu diye sormuşsunuz yani

Kv’niz eşinizi arayıp ona sormus eşiniz de ne alaka demiş. Bence eger eşiniz gercekten öpmüş olsa bu konuyu annesiyle konusup kapatırdı üstünü, size duyurmazdı telefonda konuşurken. En azından Sizin yanınızda konuşmaz ne diyosun anne sonra konusalım der sizin duymanızı istemezdi. Ama sizin yanınızda konustuguna göre bence kendine güvendiğinden ve sizin de ona guveneceğini bildiğinden gizlemeye calışmamış gibi geldi bana. Ayrıca çoğu kişinin dediği gibi eşinizi en iyi siz tanırsınız bunu yapabileceğine inanıyorsanız o başka.

Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimin bir akrabası var uzaktan öncelikle ondan bahsedeyim. Çok cilveli sıcakkanlı bir okadarda ahlaksız bir kadın. Geçen yıl evli çocuklu bir sevgilisi vardı hatta. Neyse bu kısım normalde beni alakadar etmiyor ama kişiliğini size belirtmek için söyledim.
Bir ara kayınvalidemlere kalmaya geldi bu şahıs. Sürekli orda görüştük, oturup kalktık. Herneyse bu evine geri dönünce kayınvalidemi arayıp oğlun beni öptü diyor. Benim eşim güya onu öpmüş sıkıştırıp. Tabii kayınvalidem hemen aradı eşimi böyle böyle diyor dedi. Eşim çok sinirlendi bu nasıl çirkin bir itham gelsin yüzleşelim falan gibi konuştu annesine. Telefonda aradık hemen o akşam sonra kadın söylediklerini yalanladı. Öyle bir şey demedim ben kim uyduruyor dedi. Ben bunun gerçek olma ihtimalini düşünerek eşimle tartıştım. Eşim ona bu tarz bir şeyi yakıştırdığım için evin içinde yüzüme bile bakmadı. Bir zaman geçti üzerinden kapandı konu. Ama benim kafamda hala kapanmadı. Neden durup dururken böyle bir iddada bulundu hemencecikte üzeri kapandı. Gerçekten öyle bir şey oldu mu diye çok merak ediyorum. Eşime tekrar sormaya da çok çekiniyorum. Böyle bir durum yoksa bende onu çok incitmiş olurum çünkü. Ama kafamdaki soru işaretinide gideremedim. Nasıl bir çözüm bulmalıyım? Veya eşime bunu ne şekilde dile getirebilirim? Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Şüpheyle de yaşanmaz ki😔 kendi kendini yiyip bitireceksin . Vaktinin çoğu eşinle geçiyor huyunu suyunu hareketlerini çözmüş olman lâzımm . Sen yapabileceğine ihtimal veriyor musun?

İnanın tanımakta, fikir sahibi olmakta zorluk çekiyorum bu kadın hakkında. Ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum

Esinizle konusmaniz sadece gereksiz gerilmenize sebep olur. Yapmis olsa bile yaptim demez. Diger taraftan kv.de kadini taniyordur. Ihtimal vermese esinize sormazdi. Zor bir durum umarim cozume kavusur.

Konuyu boşuna açmayın olduysa da olmuştur gerçeği ortaya çıkarmanız mümkün değil olur da eşiniz yaptıysa vicdanen rahatsız olur size söylerse ne ala 40 yıllık eşim bile olsa yapmaz diye güvensem de benim geçmişten beri erkeklere karşı çok güvenim yok yapmaz diyemem desem de içimde erkektir yapmış da olabilir diye içim bi yandan böyle söyler. Boşuna geçmişte olan şeyi ortaya atıp huzurunuzu kaçırma he erkeklere güvenmiyorum bu konularda diyorum ya bu hep ordan burdan duyduğum aldatma hikayelerinden yapmaz dediğim insanların yapmış olduğu davranışlardan kaynaklı düşüncelerimdir. Yaptıysa da geçmişte kalmış irdeleme şuanki huzuruna bak

Kv’niz eşinizi arayıp ona sormus eşiniz de ne alaka demiş. Bence eger eşiniz gercekten öpmüş olsa bu konuyu annesiyle konusup kapatırdı üstünü, size duyurmazdı telefonda konuşurken. En azından Sizin yanınızda konuşmaz ne diyosun anne sonra konusalım der sizin duymanızı istemezdi. Ama sizin yanınızda konustuguna göre bence kendine güvendiğinden ve sizin de ona guveneceğini bildiğinden gizlemeye calışmamış gibi geldi bana. Ayrıca çoğu kişinin dediği gibi eşinizi en iyi siz tanırsınız bunu yapabileceğine inanıyorsanız o başka.
Evet ve oda duyunca çok şaşkınlığa uğradı. İnanmıyorum inanmakta istemiyorum 😞

Evet ve oda duyunca çok şaşkınlığa uğradı. İnanmıyorum inanmakta istemiyorum 😞
Dediğim gibi yapmış olsa sizin ruhunuz duymadan olayı kapatırdı. Boşuna kendinizi yıpratmayın. Bir şey yapmışsa eğer başka şeyler yapma potansiyeli de vardır ve elbet görürsünüz. Ama bir şey yapmamışsa eşinize ayıp ediyorsunuz güvenmeyerek.

Dediğim gibi yapmış olsa sizin ruhunuz duymadan olayı kapatırdı. Boşuna kendinizi yıpratmayın. Bir şey yapmışsa eğer başka şeyler yapma potansiyeli de vardır ve elbet görürsünüz. Ama bir şey yapmamışsa eşinize ayıp ediyorsunuz güvenmeyerek.
Üsteleyememin sebebide eşimden şüphe duyduğum için utanmam..Unutmaya çalışsam olmuyor, olayı irdelesem olmuyor. Çıkmaza girdim sanki

Ama kadını görseniz benimle aynı fikirde olabilirdiniz..
Bilmiyorum bizim de böyle bir komşumuz vardı. Kızı vardı onla arkadaştık işte kızı da öyleydi biraz benden 3 yaş küçüktü. Kadın hep işveli cilveli görünürdü. Gün gibi bur şey yapardı annemler kadınlar arasında o zaman da öyleydi.. onun da yapısı öyleydi işte. Bence çok tatlı kadındı. Hicbir yanlışını kimse görmedi. Ama pis ağızlılar vardı ve hala her yerde varlar. Gözüyle hicbir şey görmediği halde dedikodu yapanlar vardı. En son taşındılar. Ne yapsınlar. Hele bunu yapanlar yüzde doksan kadınlardı yani. Garip ya...

Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimin bir akrabası var uzaktan öncelikle ondan bahsedeyim. Çok cilveli sıcakkanlı bir okadarda ahlaksız bir kadın. Geçen yıl evli çocuklu bir sevgilisi vardı hatta. Neyse bu kısım normalde beni alakadar etmiyor ama kişiliğini size belirtmek için söyledim.
Bir ara kayınvalidemlere kalmaya geldi bu şahıs. Sürekli orda görüştük, oturup kalktık. Herneyse bu evine geri dönünce kayınvalidemi arayıp oğlun beni öptü diyor. Benim eşim güya onu öpmüş sıkıştırıp. Tabii kayınvalidem hemen aradı eşimi böyle böyle diyor dedi. Eşim çok sinirlendi bu nasıl çirkin bir itham gelsin yüzleşelim falan gibi konuştu annesine. Telefonda aradık hemen o akşam sonra kadın söylediklerini yalanladı. Öyle bir şey demedim ben kim uyduruyor dedi. Ben bunun gerçek olma ihtimalini düşünerek eşimle tartıştım. Eşim ona bu tarz bir şeyi yakıştırdığım için evin içinde yüzüme bile bakmadı. Bir zaman geçti üzerinden kapandı konu. Ama benim kafamda hala kapanmadı. Neden durup dururken böyle bir iddada bulundu hemencecikte üzeri kapandı. Gerçekten öyle bir şey oldu mu diye çok merak ediyorum. Eşime tekrar sormaya da çok çekiniyorum. Böyle bir durum yoksa bende onu çok incitmiş olurum çünkü. Ama kafamdaki soru işaretinide gideremedim. Nasıl bir çözüm bulmalıyım? Veya eşime bunu ne şekilde dile getirebilirim? Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Böyle bir durumda eşim yalan diyorsa kesinlikle eşimin yanında olurum. Eşimin sözü üzerine söz tanımam, yaşananlar gerçekse bile elbet bir gün açığa çıkar zaten. Ama o en son olabilecek ihtimal ve öyle bir ihtimal için asla eşime tavır almam. Düşünsenize biri size benimle yattı diye iftira atacak ve siz yalanlayınca eşiniz size değil de karşı taraftaki insana inanacak? Öyle şey mi olur? Allah sapıttırmasın, hataya da düşürmesin kimseyi ama açık bir şekilde işaretler olmadan ya da gelip itiraf etmeden vs asla eşime öyle bir iftirayı kondurmazdım. O kadar güvenemeyeceğim insanı da eşim yapmazdım çünkü. Erkektir aldatır gözüyle bakılıyor ama böyle yapılarak namuslu erkeklerin de hakkına giriliyor, kendinizi onun yerine koyun adam tabii ki haklı suratınıza bakmamakla.

Buda olabilir...Bir kaç sefer bana eşimin çok yakışıklı olduğunu söylemişti bizden yaşça büyük olduğu için ben samimiyetten söylediğini zannetmiştim. Bu durumda hiç safça olmadığını düşündüm
Hatta bunca fingirdeklikten ve iftiradan sonra (ben kendi başıma gelse iftira olacağını varsayarak konuşuyorum) kadına da resti çeker ailemden uzak tutardım. Asla da görüşmezdim. Böyle bir olayda kayınvalidem de aileme o kadını yaklaştırmazdı.

Back
X