- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
Konu kapatılmış bir daha açma bence birde sanki kasın yalan söylemiş. Dikkat çekmeye çalışmış eşin onu arayıp öpmedim vs mevzularına girip. Yakınlık kurmak istemiş bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta bunca fingirdeklikten ve iftiradan sonra (ben kendi başıma gelse iftira olacağını varsayarak konuşuyorum) kadına da resti çeker ailemden uzak tutardım. Asla da görüşmezdim. Böyle bir olayda kayınvalidem de aileme o kadını yaklaştırmazdı.
Zorla mı öpmüş?Kadın sallamış kafasından eşinin de kafasına böyle bir şey sokmuş böylece.Sonradan niye reddediyor ki.Tehlikeli kadın.Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimin bir akrabası var uzaktan öncelikle ondan bahsedeyim. Çok cilveli sıcakkanlı bir okadarda ahlaksız bir kadın. Geçen yıl evli çocuklu bir sevgilisi vardı hatta. Neyse bu kısım normalde beni alakadar etmiyor ama kişiliğini size belirtmek için söyledim.
Bir ara kayınvalidemlere kalmaya geldi bu şahıs. Sürekli orda görüştük, oturup kalktık. Herneyse bu evine geri dönünce kayınvalidemi arayıp oğlun beni öptü diyor. Benim eşim güya onu öpmüş sıkıştırıp. Tabii kayınvalidem hemen aradı eşimi böyle böyle diyor dedi. Eşim çok sinirlendi bu nasıl çirkin bir itham gelsin yüzleşelim falan gibi konuştu annesine. Telefonda aradık hemen o akşam sonra kadın söylediklerini yalanladı. Öyle bir şey demedim ben kim uyduruyor dedi. Ben bunun gerçek olma ihtimalini düşünerek eşimle tartıştım. Eşim ona bu tarz bir şeyi yakıştırdığım için evin içinde yüzüme bile bakmadı. Bir zaman geçti üzerinden kapandı konu. Ama benim kafamda hala kapanmadı. Neden durup dururken böyle bir iddada bulundu hemencecikte üzeri kapandı. Gerçekten öyle bir şey oldu mu diye çok merak ediyorum. Eşime tekrar sormaya da çok çekiniyorum. Böyle bir durum yoksa bende onu çok incitmiş olurum çünkü. Ama kafamdaki soru işaretinide gideremedim. Nasıl bir çözüm bulmalıyım? Veya eşime bunu ne şekilde dile getirebilirim? Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.