eşim ve annem

Eşiniz de çocuk gibiymiş, küsmüş yatmış filan
Espri madem anneniz şaka yaptığını yanlış anlaşıldı ise kusur bakmamasını söylesin eşinize

iyi geceler kızlar canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim..
annem bir haftadır yanımızda bizi ziyarete geldi bizim memleketimiz yaşadığımız yerden uzak ve ben eşimin memleketinde yaşıyorum akşam konuşurken annem eşimin memleketini kötüledi bende ona espiriyle karışık katıldım.. annem aslında eşimi ve ailesini sever ama yaşadığımız yer iyi bilinmez olaylı bir yer genelde bunu burda yaşayanlar da dile getirir.. eşim küsüp yattı annemi uyardım o da yaptığına pişman oldu ben napıcam nasıl aralarını bulcam eşim de kincidir hemen unutmaz

Ewet canim ya,anneyle es arasindaki dengeyi kurmak cok zor,,bizde de olur genelde annem bir laf der mesela esim hemen yanlis anlar kuser surat yapaar...tabi arada kalan uzulen ben olurum...ne bileyim yada anneniz desin esinize,,oglum sen yanlis anladin ,oyle demek istemedim falan desin,,,of ya cok zor buisler bilirim....

kocaman kadın neden özür dilesin. sadece dün biraz abarrttım, biz annelerin nazını en iyi sizler çekersiniz falan desin.

ayrıca nişanımda, bir akrabamız benim eşime, 'paranız yokmuydu da burayı tuttunuz' dedi mesela. eşime ben kusura bakma falan dedim. eşim hiç önemsemeş bile. insanlar bazen yersiz konuşablir.. eşinizde abartmış.. aayy böyle çıtkırıldım erkekler zor olsa gerek

hayır bunda ne var şimdi ben anlamadım.
benım EŞİMİN MEMLEKETİDE BERABT BİRYER..
AMA MALESEF BURDA YASIYORUZ BENIM ANNEMDE DALGA GECER
BENDE DALGA GECERIM KOCAMLA..
KÜSMEKMİ LAZIM YANİ BU SEBEPTEN..
LÜTFEN EŞİNE YAPTIGININ YANLIS OLDUGUNU ANLAT..
ANNEN MİSAFİR..
KENDİ ANNESİ OLSA SANKİ ÖYLE KÜSÜP YATACAKMIYDI...

iyi geceler kızlar destek olduğunuz için teşekkür ederim..
neyseki olay çok büyümeden kapandı ama annen eşimin el oğlu olduğunu malesef kötü bir deneyimle anlamış oldu yani ben bilmiyordum böyle alınacağını artık dikkat ederim dedi.. kısacası evlilik çok zor ya hassas olmayacaksın dün yaşadığını bugün unutup önüne bakacaksın yada yaşananları her gün biriktirip eşinden biraz daha soğuyacaksın

ninaaacım kader arkadaşım benim...

kalmercim en iyi sen anlarsın beni.. anneme bu hep böyle olmayacak tayin isteyeceğiz izmire diyorum, annem neden bizim memleketimize gelmiyorsunuz diye tavır yapıyor kimseyi memnun edemiyorum..

Son düzenleme:
Back
X