Eşim ve Annesi. Cevap Verin Lütfen.

Esiniz sacmalamis. Kimse kimseyi hadi bana gecmis olsun de, diye aramaz.

sacmalik kisacasi hatta oncesinde aranmadigim icin kin gudup hicbir seyinde de ben aramam,herkese hakettigi kadar deger vermek lazim

k.v normalde size karşı nasıldır? yani arayıp sorar mı yoksa ancak siz mi arıyorsunuz?
belkide arkadaşların dediği gibi olayı yadırgadığı için kendince tavır yapmıştır.
bende olsam asla aramazdım.eşiniz annesiyle konuşmuyor mu? o söylesin işte "anne eşim yarın ameliyata giriyo"diye.

k.v normalde size karşı nasıldır? yani arayıp sorar mı yoksa ancak siz mi arıyorsunuz?
belkide arkadaşların dediği gibi olayı yadırgadığı için kendince tavır yapmıştır.
bende olsam asla aramazdım.eşiniz annesiyle konuşmuyor mu? o söylesin işte "anne eşim yarın ameliyata giriyo"diye.

Kayınvalideyle samimi değiliz. Yılbaşında beni aramış telefonum meşgule düşmüş. Ben görmedim meşgule ben atmadım desemde ben yalancı oldum. Bunun içinde ayrı bir konu açmıştım zaten. O günden beri ben onlara küsmüşüm sözde. Bir ton saçmalık ben kimsenin afrasıyla tafrasıyla uğraşamam. Böyle fesat düşünen kendileri ama ben suçluyum ben kötüyüm. Yaptığım onca şey sineye çektiğim onca laflardan davranışlardan sonra telefonun meşgule düşmesiyle ben kötü oldum. Şimdi ben aramayarak gurur yapıyor oldum.

Kayınvalide ameliyata girecek olsa ben arar geçmiş olsun derdim ha o zaman aramayıp konuşmasam evet gurur yapmış olurdum. Bir insan ameliyata girecek ne olursa olsun araması gerekmez mi? Biz kanlı bıçaklı kavgalı değiliz ki. Bir iki yanlış anlama olabilir ama bir büyük olarak bir ameliyat söz konusu olduğunda açar telefonu geçmiş olsun der. Eşimde böyle bastırınca benim sinirlerim iyice geriliyor ve ister istemez diş biliyorum. Aslında eşim konusunda da çok doluyum ben. Evlendikten sonra çok değişti kendisi farkında ya da değil. Birçok konuda beni hayalkırıklığına uğrattı açıkçası.

[ QUOTE=gizzemksk;33990413]sinirimden ağlayacağım yemin ederim. niye böyle oldu bu adam. hiç beni düşünmüyor.[/QUOTE canım, benim esimde anneci ama zamanla anladımki istiyorlarki anneleriyle iyi gecinelim.bence esinde bunu istiyor annesinin gelininden memnun olmasını.bencede haklısın ama birde esinin gözüyle bakmaya calıs olaya aranızın iyi olması için yapıyordur tabikide, bence okadar üzme kendini tatlı dille zaten stresliyim askım arayamam falan de üzüldügünü hissettr.

Istersen arayip anne ameliyat olacagim gecmis olsun bana de tovbe ya.. :6:

Ne alaka ya bide ameliyat üstü siz mi arıcaksınız bide ameliyat olacağınızı biliyor üstelik ahh bu erkekler hep olaylara düZ bakarlar arayıver nolcak yani dimi onlara göre

Bu sadece kayinvalidenin simarikligi is yerinde eşini arayip doldurmaları.hayir benim basimdada aynisindan var oradan biliyorum.Asabi muhaseret kurallarına gore kaynananin aramasi sormasi meraklanmasi gerek zaten.:19:

Ne yani? Simdi kv'deni resmen "bana geçmis olsun dile" diye yalvaracakmisin? Kv'deyi ararsan bu nevi onu yapmis olursun, neredeyse yalvarmak. Sakin ama sakin kv'deyi arama. Yerden göge kadar haklisin. Hayatimda hiç simdiye kadar böyle birsey duymadim, milleti ben hastayim diye aramak.

cnm sen ameliyatına odaklan iyi geçmesi için moralini topla gerisi boş yayın yapcak halin yok amaliyat olcağını merak eden arar zaten aramazlarsada herkesin canı sağolsun sen iyi olda :)

Back
X