Eşim ve arkadaşı

mavimavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
13
0
86
Konya
mrb arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum yarın iş nedeniyle başka bi şehirden eşimin arkadaşı gelicek yatılı misafir olarak bi gece kalıcak yani erkek bu arada az önce konusurken oturma odasındaki çekyata hazırlarım yatagını dedim oda diger çekyatada bana hazırla bende içerde yatıyım ayıp olur şimdi onu içerde yalnız bırakmak dedi çok şaşırdım ve bozuldum

Sizce bu dogru bi davranışmı yani misafir içerde yalnız kalmasın diye eşimindemi ordamı yatması lazımakannehir

canım esın oyle hıssetmıs demekkı yanı ayıp olacagını dusunmus demekkı hassas dusuncelı bırı kurcalanıcak bır durum yok bence

belki arkadaşıyla gece yatarken başbaşa kalıp sohbet etmek istiyodur
hani biz bayanlar yaparızya
ben mesela arkadaşımda kalsam hiç yatmak istemezdim sabaha kadar sohbet ederdim belki böyle bi düşüncesi vardır
altı üstü 1 gece idare et bence

Adam arkadaşıyla belki erkek erkeğe sohbet edecek ne var bunda. Takmayın bu kadar kafanıza.
Bence oldukça normal, ben olsam gidecek yerim olsa o akşam onları evde bile yalnız bırakırım. Takılsınlar erkek erkeğe nolucak ki.

ya haklı eşin o kişi rahat etsin çekinmesin ayıp olur diye bende kızıcak bişi yok arkadaşım

kızmadım ama şaşırdım sadece bişey demedim zaten tamam dedim haklısınız hatta ben yarın arkadaşıma gidiyim bari:) ay çok teşekkür ederim kızlar saolun

Geç vakte kadar arkadaşıyla oturabilirler ama orada yatması bence doğru değil.
Evli bir adamın karısı yalnız yatarken orada uyuması yakışmaz bence.:hulya:

Valla bence çok saçma.Ne demek arkadaşı yanlız hissetmesin diye onunla aynı odada yatmak. Aksine misafir daha rahat olsun diye ayrı bi oda tahsil edilir.

belki arkadaşıyla gece yatarken başbaşa kalıp sohbet etmek istiyodur
hani biz bayanlar yaparızya
ben mesela arkadaşımda kalsam hiç yatmak istemezdim sabaha kadar sohbet ederdim belki böyle bi düşüncesi vardır
altı üstü 1 gece idare et bence

Katılıyorum.

Evet biraz abes bi düsünce olmus ama kendince sebebi olabilir..
Sabaha kadar dertlessinler konussunlar tamam da oraya yatak kurmaya ne gerek varki..
Sohbetini edip odasina gelebilir yine..
Aman bosver cnm birak sorun edilecek bi durum degil..

Benım de arkadasım geldıgınde onunla bırlıkde aynı odada yatıyorum.

Sabaha kadar konusuyoruz guluyoruz eglenıyoruz.

Garıp degıl kı bu...

ne var bunda. evde gözunun önunde.
sabaha kadar konuşacaklar demekkı.
üzme kendını bunun ıçın

Eşinizin görüş açısı biraz değişik . Ama bunu kafanıza takacak kadar sorun etmeyin bence .
Eğer bu durum size sıkıntı verdiyse , bu seferlik onun istediği gibi davranın . Daha sonraki günlerde
bu hareketinden hoşlanmadığınızı uygun bir şekilde ifade edin .
Zamanla sizi anlayacaktır . Sonuçta , kadınlar ve erkekler farklı düşünürler öyle değil mi sengözlerimebaksanab

Bana çok mantıksı geldi....
Biz tartıştığımızda bile yatağımızı ayırmazken arkadaşı geldi diye yatağı ayırıp onunla aynı odada yatması bana çok mantıksız geldi....
Niye rahatsız olsun ki arkadaşı... Sonuçta sokakta yatmıyor karısının yanında yatıyor... Asıl ben o arkadaşın yerinde olsam arkadaşım karısını yatakta yanlız bırakıp benimle aynı odada yatsaydı rahatsız olurdum, benim yüzümden ayrı kaldılar diye....

mrb arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum yarın iş nedeniyle başka bi şehirden eşimin arkadaşı gelicek yatılı misafir olarak bi gece kalıcak yani erkek bu arada az önce konusurken oturma odasındaki çekyata hazırlarım yatagını dedim oda diger çekyatada bana hazırla bende içerde yatıyım ayıp olur şimdi onu içerde yalnız bırakmak dedi çok şaşırdım ve bozuldum

Sizce bu dogru bi davranışmı yani misafir içerde yalnız kalmasın diye eşimindemi ordamı yatması lazımakannehir

aaa.akannehir
ne saçma ya.
adam yalnız yatarken korkar mıymış yani.:delphin:
uyumadan önce sütünü verip birde ninni söylesin artık eşiniz.:roflol:

pijama partisi yapcaklardırkaydirigubbakcemile3

belki senin yanında erkek muhabebti yapmamamışlardır rahat rahat

ya da belki adamın yanında olunca senin daha rahat etceğini düşünmüştür

bunu eşine sorsan bana mantıksız geldi diye eminim aranızda halledebilirdiniz

çok önemli bi sorun değil

etik olarak erkeklerin çok acil ve özel bir durum olmadıkça evlerine erkek arkadaşını(yatılı)getirmemesi taraftarıyım
ama böyle bir durum oldu ise konuşulucak ne varsa konuşmalı ve yatma vakti geldiğinde hanımının yanına gidip uyumalı her normal erkek gibi!
nolursa olsun ben güvenip karımı tek yatırmam..belki tuvalete gidiyo bahanesi ile odanı dikizliycek kocan uyurken:delphin:
isterse melek olsun, ben erkek olsam tek yatırmam karımı:umursamaz:

Senin aklına ne geldi bu durumdan dolayı..?
Başka birşey düşünmüş gibisin..
Adamı kıskanmış olamazsın..

Back
X