Madem samimi arkadasin, rahatsiz oldugun konulari onunla konusabilmen lazim. Ozellikle dertlerini baskalarinin yaninda konusmasi, senden sikintili zamaninda borek istemesi, ezme istemesi gibi. "Hayir" demeyi senin de ogrenmen lazim. Hele bugunden sonra, maden onu gozden cikardin, daha da rahat diyebilmelisin. Ozelini baskalarinin yaninda konusmamasini kesin bir dille ona belirtmen lazim, bu senin tercihin, bilmesi ve lafina dikkat etmesi gerekir. Yemeklerine baskalarinin yaninda olmamis demesi, annem de guzel yapar demesi kiskancliktan gelen seyler, ayni sekilde basima gelmisti benim de en samimi arkadasim tarafindan. Ne kadar kirici oldugunu bilirim. Ben de uzaklasmistim senin simdi yapmayi dusundugun gibi. Gerci tamamen kopmadik ama eskisi kadar da gorusmuyoruz. Tabi baska sehirlerde olmamiz da az gorusmekte etken oldu. Esine bir ilgi duydugunu sanmiyorum, seninle oldugu gibi onunla da samimiyet kurmak istiyordur, yaninda daha rahat hareket edebilmek istiyordur. anlasilan seninki pek yuz vermiyor. Iyi de yapiyor, baksana sen zaten ondan rahatsizsin. Istemiyorsan fazla sik gorusmezsin, telefon ettiginde musait olmadigini, gorusemeyecegini soylersin, bir-iki, kopar gider.. Anladigim kadari ile arkadasin da bir boslukta, bir arayis icinde, bilemiyorum tabi ona sirtini donmek icin uygun zamanlama mi, senin arkadasin, sen karar vereceksin.