- Konu Sahibi Beyza_2015
-
Mesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum
Çok haklısın bizde düşündük aslında ama ben göze alamadım BEN Zaten Kıza Rezil OLMUSUM Birde ONdAN boyle bisey isticem doğruysa kocam onu rahat birakmicak eşi var kadının kardeşi var kavga çıkcak kaldıramazdim bu kadar rezilliğibenim eşim bana evlenme teklif edeceği günlerde kafayı yemiş orijinal bişey bulamayınca 2 en yakın arkadaşıma yazmıştı tüm mesajlarında kardeşim die yazmış sonradan görmüştüm mesjları hatta normal ortamda uğraşırlar falan birbirleriyle ama bizimkisi gayet resmi takılmış dalga geçmiştim bu ne be her mesajın sonuna kardeşim koymuşun yabancı gibi die kızmıştım da ne çok yakın ne uzak bende onların eşlerine öyleyim severiz ederiz ama sınırımızı biliriz yani
bence hemen söylemeyip biraz gözlemleseydiniz hoş bi davranış değil ama çok emin olmak için arkadaşınızla kumpas kurup tamam geliiim atbiik gelirim deseydi bakalım devamı nolacaktı ,
özür dilerim ama eşinizden şüpheniz yalnız böyle giderdi ettiği yeminlerle değil
Esim 25 yaşında Arkadaşım 31 onun eşide sanırım 33 lerde benim eşim sözde onun kocasından çekinmiş ondan istememiş ne biliyim art niyetim yoktu deyip durdu bu tarz kaçamadıgi sorulara yemin ederek cevap veriyokocanızı en iyi siz tanırsınız..bu noktada her açıdan düşünüp doğru mu yoksa yalan mı söylediğini anlamanız gerekir..
ama bu aldatma işini gerçekleştirebileceği bir sürü kişi varken hem arkadaşınız hemde evli ?
peki siz neden yalnız gelmesini ısrarla istediğini sordunuz mu nasıl bir açıklama yaptı?
Sordum bana facede tanımadığım biri merhaba yazsa telefonumu duvarda kıran bi adamsın birinin karısına nasıl böyle bişe yazarsın dedim özür dileyip yalvarıyo kötü niyetinin olmadığını söylüyor bildiğin inkar ediyo mesajlar yanlış anlaşıldı falan filan inkar yemin yalvaris modu
Samimi konuşmalar yaş farkından dolayı arkadaşım onu kardeşi gibi görür hep sık bir araya gelmiyoruz ama arkadaşımdan adım gibi eminim hiç şüphem yok ama esime gelince duraksiyorum.Arkadaşınızla daha önceden bu tarz samimi konuşmaları geçmiş olabilir mi ? Çünkü obur turlu deli cesareti gibi geldi bana
Esim 25 yaşında Arkadaşım 31 onun eşide sanırım 33 lerde benim eşim sözde onun kocasından çekinmiş ondan istememiş ne biliyim art niyetim yoktu deyip durdu bu tarz kaçamadıgi sorulara yemin ederek cevap veriyo
kocanızı en iyi siz tanırsınız..bu noktada her açıdan düşünüp doğru mu yoksa yalan mı söylediğini anlamanız gerekir..
ama bu aldatma işini gerçekleştirebileceği bir sürü kişi varken hem arkadaşınız hemde evli ?
peki siz neden yalnız gelmesini ısrarla istediğini sordunuz mu nasıl bir açıklama yaptı?
Ya bende açıkçası kız eve geldiğinde bir iki olta Aticak pas verirse istediği olcak hem o zaman arkadasimin bana asla soylemixeni dusundu vermezse olay süpriz diye kalicak kocamın bu şekilde plan yaptığını düşünüyorum maalesef ama gel gör ki yinede çok büyük risk bu kadar da hayvan olur mu insan ya iyi niyetliyse ben yanlışsam diorum iste
Normal değil.Mesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum
İnan bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım ve bebeğim zarar görmesin diye doğumu bekliyorum çünkü şimdi bırakıp gidersem evdekilere rezil olcam kocamin kaybetçek bişeyi kalmayacağı için arkadaşıma saldırcak senin yüzünden oldu diye herkes duycak 1 ay 2 ay sonra basar gider kendime yeni bi hayat kurarım diyorum ama kendini öldürmekle tehdit ediyo masum olduğunu söyleyip böyle bişey olursa da kendimi affetmem sen napardinbak arkadaşım eşin resmen arkadaşına sarkmış malesef böyle hiç denemey yüzleştirmeye gerek yok sonuçta arkadaşınında eşi var böyle birşeyi kabul etmez ayıp olur herşey çok net ve açık çocuğunun üzerine yemin etmesi hiç hoş değil ve ve eşiniz pek sağlam bünyeye sahip değil malesef üzgünüm hamile halinizde bunları söyelemk istemezdim ama ben olsam o adama güvenmem güvensem de arkadaşıma sarktığını unutamam
Arkadaşını çok beğeniyordur. Ya da onun bir hareketinden kendince sonuçlar filan çıkarmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?