Esim ve arkadasim

Ohaaa demek istiyorum. Sizin bu adam iyice yoldan çıkmış. Ağzına edin ve tekmeyi basın bence.

ya bana da saçma gelen eşinizin sizin arkadaşınızın tepkisini bilip bilmeden böyle bir riske girmiş olması oldu..
aklı başında hiçbir insan böyle bir riske girmez..
bana kötü niyet yok gibi geldi ama kendini ifade etme şekli çok yanlış olmuş..
yani sizi aldatmak istese tercih edeceği kişi çocukluk arkadaşınız aile dostunuz iş yaptığınız kişi mi olur?
aptal mı bu adam yahu..

Çok haklısın bizde düşündük aslında ama ben göze alamadım BEN Zaten Kıza Rezil OLMUSUM Birde ONdAN boyle bisey isticem doğruysa kocam onu rahat birakmicak eşi var kadının kardeşi var kavga çıkcak kaldıramazdim bu kadar rezilliği

Ya bende açıkçası kız eve geldiğinde bir iki olta Aticak pas verirse istediği olcak hem o zaman arkadasimin bana asla soylemixeni dusundu vermezse olay süpriz diye kalicak kocamın bu şekilde plan yaptığını düşünüyorum maalesef ama gel gör ki yinede çok büyük risk bu kadar da hayvan olur mu insan ya iyi niyetliyse ben yanlışsam diorum iste

zor bir durum,eşinin davranışı çok yersiz,eve çagırması filan çok yanlıs,bebegınız ve sizin hakkınızda hayırlısı olsun

kocanızı en iyi siz tanırsınız..bu noktada her açıdan düşünüp doğru mu yoksa yalan mı söylediğini anlamanız gerekir..
ama bu aldatma işini gerçekleştirebileceği bir sürü kişi varken hem arkadaşınız hemde evli ?
peki siz neden yalnız gelmesini ısrarla istediğini sordunuz mu nasıl bir açıklama yaptı?

Arkadaşınızla daha önceden bu tarz samimi konuşmaları geçmiş olabilir mi ? Çünkü obur turlu deli cesareti gibi geldi bana

Esim 25 yaşında Arkadaşım 31 onun eşide sanırım 33 lerde benim eşim sözde onun kocasından çekinmiş ondan istememiş ne biliyim art niyetim yoktu deyip durdu bu tarz kaçamadıgi sorulara yemin ederek cevap veriyo

Nesi yanlış anlaşılmış ki mesajların. Basbayağı "yemem seni ama tek gel " diyor. Bu mesajın doğru anlaşılacak bir tarafı yok ki zaten.

bak arkadaşım eşin resmen arkadaşına sarkmış malesef böyle hiç denemey yüzleştirmeye gerek yok sonuçta arkadaşınında eşi var böyle birşeyi kabul etmez ayıp olur herşey çok net ve açık çocuğunun üzerine yemin etmesi hiç hoş değil ve ve eşiniz pek sağlam bünyeye sahip değil malesef üzgünüm hamile halinizde bunları söyelemk istemezdim ama ben olsam o adama güvenmem güvensem de arkadaşıma sarktığını unutamam

Arkadaşınızla daha önceden bu tarz samimi konuşmaları geçmiş olabilir mi ? Çünkü obur turlu deli cesareti gibi geldi bana
Samimi konuşmalar yaş farkından dolayı arkadaşım onu kardeşi gibi görür hep sık bir araya gelmiyoruz ama arkadaşımdan adım gibi eminim hiç şüphem yok ama esime gelince duraksiyorum.

hiçte tatmin edici bir cevap değil ne yazık ki..
kocasından çekiniyor ama eve illede yalnız gel diyor bu ne yaman çelişki.. kafam karıştı sizi düşünemiyorum bile..

Arkadaşını çok beğeniyordur. Ya da onun bir hareketinden kendince sonuçlar filan çıkarmış olabilir.

Söylemekten dilimde tüy,yazmaktan parmaklarımda mecal kalmadı ama kimse anlamıyor bacım neden evliliginiz oturmadan çocuk yapıyorsunuz,neden evliliginiz oturmadı sarsılıyor diye çocuk yapıyorsunuz yazık günah o çocuğa kimsesiz büyüyor.Ataerkil bir toplumuz flört edip evlenenimiz bile bi evlilikteki kadar yakın olamıyoruz adamın huyunu suyunu bilemiyoruz.Evlendiğimiz adam kağıt üstünde kocamız ama evde bize yabancı oluyor.Bak bakalım o adam aşık olduğun adam mı yoksa sen kafandaki adamı alıp bu adama mı anlam yükledin?Daha 1 yıl olmamış evleneli 8 aylık hamilesiniz zorunuz neydi yıl olmuş 2015 korunmayı bilmeyen insanlar var.Şimdi siz çemkirirsinizde bana.Adam cinselliğe doyamadan karnınızı şişirmişsiniz sizinki de sapık çıkmış adamliktan uzak baba olacak meziyet yok ne diyeyim allah yardımcın olsun.Bir musibet bin nasihatten iyidir derlermiş bakalım sizde ne derece doğru olacak bu söz.

Bu olaylar yaşanırken hamile olmana çok üzüldüm öncelikle. Hiçbir adamın hamile bir kadını üzmeye germeye strese sokmaya hakkı yok. Yazıklar olsun o aadama....

Devamına gelirsek adam resmen yolunu yapmış. Arkadaşın yollu olmadığı için elinde patlamış ihale. Yemin etti falan diyorsun, tabii ki yalan söylüyor. Yaptık bi eşeklik diyecek halini yok ya adamın.

Farz edelim ki kocan süpriz yapmak için aradı eve çağırmaz telefonda fikir alır. Ne yapalım istediği bir hediye var mı vs. der. Kocanın ki resmen şuna benzemiş eve gel sadece sarılıp uyuycaz gibi.

Kız arkadaşına gelince, belli ki temiz kalpli iyi güleç bir kız, eşinde kızın güler yüzlülüğünden kendine pay çıkarmış...

Kardeşim emin ol bunda hiçbir iyi niyet yok bence!!Gerçekten amacını sen de iyi anlamışsın.Özellikle dışarı çağırmamış ki evde daha fazla yakınlaşırım diye hayal etti bence.Dediğin gibi pas atıp tutarsa ne alaa diye niyetlenmiş bence.Ayrıca da bazı arkadaşlar diyo ya kız atsa eve başka kız atar diye.Arkadaşlar...Erkekler önce komşu kızına aşık olarak bu işe başlıyo hatırlatırım.Niye başka bi kız arasın ki hazırda olan varken.Özür dilerim böyle konuştuğum için ama hakkaten Eşinin niyetini kötü gördüm ben.Sosyal medyada çok gezinmesi zaten en büyük risk ayrıca..Ama bi gün bi yerden muhakkak patlak verir.İnşallah o zaman da çok geç olmuş olmaz.Allah yardımcın olsun.gerçekten zor bi durum.

Normal değil.

İnan bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım ve bebeğim zarar görmesin diye doğumu bekliyorum çünkü şimdi bırakıp gidersem evdekilere rezil olcam kocamin kaybetçek bişeyi kalmayacağı için arkadaşıma saldırcak senin yüzünden oldu diye herkes duycak 1 ay 2 ay sonra basar gider kendime yeni bi hayat kurarım diyorum ama kendini öldürmekle tehdit ediyo masum olduğunu söyleyip böyle bişey olursa da kendimi affetmem sen napardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…