- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Beyza_2015
-
Siz mesajları gördünüz mü?Esim 25 yaşında Arkadaşım 31 onun eşide sanırım 33 lerde benim eşim sözde onun kocasından çekinmiş ondan istememiş ne biliyim art niyetim yoktu deyip durdu bu tarz kaçamadıgi sorulara yemin ederek cevap veriyo
ozaman bir süre herşey yolundaymış gibi davran en azından bebeğini sağlıkla al kucağına sonra seni sevmediğimi üşünüyorum de bahaneler üret eğer arkadaşın konusu açılırsa ondan yana sana güveniyorum de onla hiç alakası yok evli ve benim yakın arkadaşım okadarda akıl mantık dışı inandım sana de ki arkadaşına saldırmasın ama şuan zamana bırakman gerekiyor sanırım ertele düşüncelerini herşeyi bebeğine odaklan şimdiİnan bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım ve bebeğim zarar görmesin diye doğumu bekliyorum çünkü şimdi bırakıp gidersem evdekilere rezil olcam kocamin kaybetçek bişeyi kalmayacağı için arkadaşıma saldırcak senin yüzünden oldu diye herkes duycak 1 ay 2 ay sonra basar gider kendime yeni bi hayat kurarım diyorum ama kendini öldürmekle tehdit ediyo masum olduğunu söyleyip böyle bişey olursa da kendimi affetmem sen napardin
Çok haklısın ama bu bebek beni ayakta tutan tek şey şuanda hayatta her istediğimi yaptım iyi bi işim oldu en iyi okulları bitirdim kendimce güzel bi evlilik te yaptım ailemin her türlü desteği var yani bugün bu hayvan herifi bıraksam çocuğumla tekrar başlarım ama olmasa bu adamı kesin öldürürdüm heralde boş vermezdim Allahindan bulsun demezdim ne biliyim bu işteki tek hayırli şey bu bebek belkide yanlışım ama ne bilim kafa bi milyon bendeSöylemekten dilimde tüy,yazmaktan parmaklarımda mecal kalmadı ama kimse anlamıyor bacım neden evliliginiz oturmadan çocuk yapıyorsunuz,neden evliliginiz oturmadı sarsılıyor diye çocuk yapıyorsunuz yazık günah o çocuğa kimsesiz büyüyor.Ataerkil bir toplumuz flört edip evlenenimiz bile bi evlilikteki kadar yakın olamıyoruz adamın huyunu suyunu bilemiyoruz.Evlendiğimiz adam kağıt üstünde kocamız ama evde bize yabancı oluyor.Bak bakalım o adam aşık olduğun adam mı yoksa sen kafandaki adamı alıp bu adama mı anlam yükledin?Daha 1 yıl olmamış evleneli 8 aylık hamilesiniz zorunuz neydi yıl olmuş 2015 korunmayı bilmeyen insanlar var.Şimdi siz çemkirirsinizde bana.Adam cinselliğe doyamadan karnınızı şişirmişsiniz sizinki de sapık çıkmış adamliktan uzak baba olacak meziyet yok ne diyeyim allah yardımcın olsun.Bir musibet bin nasihatten iyidir derlermiş bakalım sizde ne derece doğru olacak bu söz.
oda doğru haklısı canımÇok haklısın bizde düşündük aslında ama ben göze alamadım BEN Zaten Kıza Rezil OLMUSUM Birde ONdAN boyle bisey isticem doğruysa kocam onu rahat birakmicak eşi var kadının kardeşi var kavga çıkcak kaldıramazdim bu kadar rezilliği
mesajları görmesi gerekmez ki eşide yanlış anlaşılmışım demiş kabul etmiş zatnSiz mesajları gördünüz mü?
arkadaşa katılıyorum..ayrıca babamın bir lafı bir insan böyle anlarda suçluysa ne kadr çok yemin ediyorsa kesin yalan söylüyordur der ya da ağlar ..çünkü yemin etmekten ve ağlamaktan başka elinden bir şey gelmiyordur..Kardeşim emin ol bunda hiçbir iyi niyet yok bence!!Gerçekten amacını sen de iyi anlamışsın.Özellikle dışarı çağırmamış ki evde daha fazla yakınlaşırım diye hayal etti bence.Dediğin gibi pas atıp tutarsa ne alaa diye niyetlenmiş bence.Ayrıca da bazı arkadaşlar diyo ya kız atsa eve başka kız atar diye.Arkadaşlar...Erkekler önce komşu kızına aşık olarak bu işe başlıyo hatırlatırım.Niye başka bi kız arasın ki hazırda olan varken.Özür dilerim böyle konuştuğum için ama hakkaten Eşinin niyetini kötü gördüm ben.Sosyal medyada çok gezinmesi zaten en büyük risk ayrıca..Ama bi gün bi yerden muhakkak patlak verir.İnşallah o zaman da çok geç olmuş olmaz.Allah yardımcın olsun.gerçekten zor bi durum.
pardon canım eşinle aranızda yaş farkı mı var?? Merak ettim??Çok haklısın ama bu bebek beni ayakta tutan tek şey şuanda hayatta her istediğimi yaptım iyi bi işim oldu en iyi okulları bitirdim kendimce güzel bi evlilik te yaptım ailemin her türlü desteği var yani bugün bu hayvan herifi bıraksam çocuğumla tekrar başlarım ama olmasa bu adamı kesin öldürürdüm heralde boş vermezdim Allahindan bulsun demezdim ne biliyim bu işteki tek hayırli şey bu bebek belkide yanlışım ama ne bilim kafa bi milyon bende
Evet arkadaşım tüm mesajları bana attı hatta yanıma gelip gösterdi sonrasında arkadaşlar mesajlardan iyi niyet çıkmaz ben binlerce kez okudum cesareti beni düşündürüyor başka bi kız olsa zaten arada kalmazdimSiz mesajları gördünüz mü?
bence eşiniz daha olgunlaşmamış yoksa böyle birşey yapmasının altında art niyet aramıyorum bayanla aralarında 6 yaş var ve o bayanda evli eşiniz daha cocuk gibi 25 yaşında erkekler gerçekten çocuk oluyorlar hem ilk yılında kim karısını aldatma cesaretini bulur hemde sadece eşinizin çocuk olup yaptıgının nasıl insanlara yansıdıgını anlamayacak kadar olgunlaşmamış bence art niyet aramayın sorun sadece bencede yanlış anlaşılması ama kim olsa da yanlış anlardı bende dahil demek istediğim o anlayabilecek olgunlukta değilmiş tamamen saflıgından bence
Neyin kafasını yaşıyor eşiniz çok merak ettim size böyle bir zamanda bunu yaşatmaya hiç hakkı yoktu. Ne yapılır bu durumda bilemedim.Evet arkadaşım tüm mesajları bana attı hatta yanıma gelip gösterdi sonrasında arkadaşlar mesajlardan iyi niyet çıkmaz ben binlerce kez okudum cesareti beni düşündürüyor başka bi kız olsa zaten arada kalmazdim
Esim 25 yaşında ben 29 yaşındayım yaş farkından dolayı cikmak istememiştim ama naptı yaptı aşık oldum bende şimdiye kadar da hiç sıkıntımız olmamıştı ee genç kız merakı dicem arkadaşımda 31 yaşındapardon canım eşinle aranızda yaş farkı mı var?? Merak ettim??
evet fakat benim eşiminde yeri geliyor çocuk gibi davrandığı oluyor tabi ki o böyle birşey yaparmıydı bilemem çevremiz bizim pek yoktur o yüzden eger rahat cevre ve sıkı arkadaşlara sahip olsaydık yapabilirdi belki deVallahi eşinin bu yaptığının yanlış anlaşılacağını düşünememesi için "5 yaşında" filan olması lazım. 25 yaşında adam da yaptığı şeylerin sonucunu hesap edemeyecekse artık.
Yok tatlım ben bunu şundan sordum.Acaba dedim arkadaşını bi abla olarak mı gördü ve kocasından çekindi dedim ama baktım senin yaş da arkadaşınınkine yakın.O zaman o ihtimal kalkıyor ortadan.Niyet kötüymüş gerçekten..Esim 25 yaşında ben 29 yaşındayım yaş farkından dolayı cikmak istememiştim ama naptı yaptı aşık oldum bende şimdiye kadar da hiç sıkıntımız olmamıştı ee genç kız merakı dicem arkadaşımda 31 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?