- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
hayır o değil biraz daha lezbiyen şov gibi diyeyimBeklemede kalın.
Bu kalca şovda. Bi dans cıkmış onunmu videosu acaba?
yok eşim arada takılır onlara ya sürekli belaltı konuşmaları beni rahatsız ediyorBence video isine falan karisma yani o senin kocan cocugun degil adam acip izlemedi belki de
Ama sana vakit ayirmiyosa surekli onlarla takiliyosa bundan rahatsizsan bu baska bu konuda rahatsizligini dile getirebilirsin
özele atmışlar yok kızmaz neden baktın diye işte benim sinir oldugum nokta o eşime bekar gibi herşeyi anlatıp konuşmaları geçen bizdeler onlar oyun oynuyor diye ben odaya geçtimm birisi off abi geçen eve attıgım hatunu görmeliydin dedi eşimde uyardı evde hanım var edepli konuş diye böyle sürekli konusarak eşimi yoldan çıkarmalarından korkuyorum açıkcasıEğer mesaj olarak değil de anasayfa/profilde görülcek şekilde paylaşmışsa aaa bu da ne ki falan diye sor istersen. Ama mesaj olarak atmışsa sen eşini daha iyi tanırsın. Kızar mı eşin mesajlarına baktığın için. Eğer böyle tahrik edici şeyler yollamaya devam ederse haberin olduğunu ve hoşlanmadığını belirt bence. Bekar olan onlar, kocan değil.
Kendi aralarindaki muhabbeti yonetemezsiniz ki yani simdi siz kiz arkadaslarinizla cok dedikodu yapsaniz kocaniz buna karissa ne dersiniz? Biraz kisisel alana saygi duymak lazim. Evlat yetistirmiyosunuz, esiniz o sizin koskoca adam kendi karakteri var kisiligi var size zarari olmayan seylere cok karismayin derim benyok eşim arada takılır onlara ya sürekli belaltı konuşmaları beni rahatsız ediyor
bii ara şaka yollu eşimi elliyordu eşim rahatsızlıgını dile getirmiş onu bıraktıgını söylediTipik erkek muhabbeti of off !!! Sen mesaji karistirma sakliyacagi birsey olsa oyuna gir demezdi zaten gozlemle ileri giderse yapistir ensesine solugunu
bende biliyorum evladım değil eşim oldugunu ama sürekli karı kız muhabbeti olursa devreye girmem gerekir diye düşünüyorumKendi aralarindaki muhabbeti yonetemezsiniz ki yani simdi siz kiz arkadaslarinizla cok dedikodu yapsaniz kocaniz buna karissa ne dersiniz? Biraz kisisel alana saygi duymak lazim. Evlat yetistirmiyosunuz, esiniz o sizin koskoca adam kendi karakteri var kisiligi var size zarari olmayan seylere cok karismayin derim ben
llibii ara şaka yollu eşimi elliyordu eşim rahatsızlıgını dile getirmiş onu bıraktıgını söyledi
bende biliyorum evladım değil eşim oldugunu ama sürekli karı kız muhabbeti olursa devreye girmem gerekir diye düşünüyorum
Esinizin kisiligine bGli sizinle herseyiniiyi geceler hanımlar eşimin arkadaşları canımı sıkıyor nasıl önlem alsam bilmiyorum konuya gelince iş yerinde 2 bekar arkadaşı var sabahtan akşama kadar beraberler öğlen beraber dışarı çıkıyorlar haftasonları arada onlar çıkınca eşim işi yoksa gidiyor falan.Haftasonu eşimi aradılar oyuna gidecez gelirmisin diye(ps) bende eve çagır nasıl olsa evdede var dedim geleceklerden birini tanıyordum kendi özünde iyi birisi ama diğerini tanımıyorum görmek istedim,3 4 saat oyun oynadılar sonra dışarı çıktılar onlar bi cafede bira içmişler eşim ise kahve almış içki kullanmaz bugun ise eşim faceden oyunuma bak dedi girmişken msjlara baktım ve yeni tanıştıgım sahıs eşime ve dıger kişiye erotik dans videosu atmış 30 tane falan bayan kalça sov yapıyor videoda bunu gördugumu eşime söylemelıyim yoksa beklesem mi haftasonuna gene plan yapıyorlar rahatsız oldugumu nasıl belirtsem??
taciz değilde eşim agırlık çalışıyor gogsu biraz sert diyeyim bu arkdaşta kilo vermiş spor yapıyor eşimle konustukları yerde senınkı nasıl sert bakayım deyip ellemiş sonra asansorde ıkı gun gene sıkmış bigün eşim anlattı bende rahatsız oldugumu el şakaları yaptırmamasını söyledim ertesigün eşim uyarmıs bıdaha yapmıyor demişti.Elliyodu derken tacizmi sapikmi bu adam yada tercihlerimi farkli hani anlasilmasin diye boyle erkek muhabbetine girip kamufilaj falanmi ediyor kendini ay bilemedim simdi
lli
herşeyi anlatırız genelde birbirimize bu videoyuda bikaç gün içinde söyleyecektir diye tahmin ediyorum ama bu tarz konusmalar rahatsız ediyor beni işteEsinizin kisiligine bGli sizinle herseyini
paylasan biriyse video yu gordugunuzu
soylemekten ziyade arkadasindan rahatsiz
oldugunuzu soyleyin anlayacaktir
Esinizin gondermedigine sukredin benceherşeyi anlatırız genelde birbirimize bu videoyuda bikaç gün içinde söyleyecektir diye tahmin ediyorum ama bu tarz konusmalar rahatsız ediyor beni işte
taciz değilde eşim agırlık çalışıyor gogsu biraz sert diyeyim bu arkdaşta kilo vermiş spor yapıyor eşimle konustukları yerde senınkı nasıl sert bakayım deyip ellemiş sonra asansorde ıkı gun gene sıkmış bigün eşim anlattı bende rahatsız oldugumu el şakaları yaptırmamasını söyledim ertesigün eşim uyarmıs bıdaha yapmıyor demişti.
Eşiniz usturuplu, efendi biri belli. Bu arkadaşı pek düzgün birine benzemiyo sanki. Eğer rahatsız olmaya devam edersen eşine bahset bence. Hoşuma gitmiyor tavırları falan de. Haklısın, böyle tipler düzgün giden evliliğe bile zarar verebilcek tipler.özele atmışlar yok kızmaz neden baktın diye işte benim sinir oldugum nokta o eşime bekar gibi herşeyi anlatıp konuşmaları geçen bizdeler onlar oyun oynuyor diye ben odaya geçtimm birisi off abi geçen eve attıgım hatunu görmeliydin dedi eşimde uyardı evde hanım var edepli konuş diye böyle sürekli konusarak eşimi yoldan çıkarmalarından korkuyorum açıkcası
evet eşim bu tarz konuşmaları falan normalde sevmez ama buraya yeni geldik ve tek arkdaşları onlar ve iştede sürekli beraber olunca demekki konusuluyor diye düşünüyorum benim korktugum noktada o yönde bu şekilde devam ederse evliliğimize zarar gelirmi düşüncesindeyımEşiniz usturuplu, efendi biri belli. Bu arkadaşı pek düzgün birine benzemiyo sanki. Eğer rahatsız olmaya devam edersen eşine bahset bence. Hoşuma gitmiyor tavırları falan de. Haklısın, böyle tipler düzgün giden evliliğe bile zarar verebilcek tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?