Esimin aileside gelmuyi iste bize bu evi alan onlar onlar gelmiyo hep siznkiler geliyi diyo ve sadece annem ve kardesm geliyordu oda ev isini yapmaya. Ya yok babam para istemiyo asla bizim durumumuz cok iyi cok sukur bize onun icin biseler almiyi babamn diger evnde ablam oturuyo enisteyi besliyo dio onu cekemiyor. Calstrmaz asla.
Aynen oyle.. muhtac degilsn ne guzel diyorum . Yok diyo bizede biseler alsn diyo saklyacgm diyo Kayinbabam aldi die. Cok karmasik. Telfndan giriyorum ya ondan karmasik yazabilurim k.bakma :)Arkadaşım çok karışık yazıyorsun çözmekte zorlanıyorum. Benim anladığım şu: Onun ailesi size ev almış, siz onda oturuyorsunuz. Senin baban kızkardeşine ev almış eşiyle onda oturuyor. Benim ailem ev aldığı halde gelmiyor ama senin baban annen onlara ev aldığı halde geliyor diyor. Senin kocan onları kıskanıyor. Doğru anlamış mıyım?
Aynen oyle.. muhtac degilsn ne guzel diyorum . Yok diyo bizede biseler alsn diyo saklyacgm diyo Kayinbabam aldi die. Cok karmasik. Telfndan giriyorum ya ondan karmasik yazabilurim k.bakma :)
Okudukca agliyorum. Bebegime bise olmas insallaah. Bebegmzde olmuyordu dr.parami ilac parami hep annem verdi bunlari gormuyor. Yememiz icmemz sinirsz ama baskalarina koklatmiyo ya nankorde olmayim arada babamlara giderkn tatli aliyo
Annemi aliyo yemge gotuyor. Asiri derecede dengesiz. Araba alck bana babanin ustune alalim diyo bi laf ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?