- 24 Aralık 2011
- 26
- 0
- 36
9 ay önce severek evlendim ve 9 aylık hamileyim doğumuma sayılı günler var ve ben bunun sevincini yaşayamıyorum.Eşim devlet memuru birtürlü eşimin sigortasından faydalanamıyordum ve eşim bunun araştırmasını yapınca herşey ortaya çıktı evlenmeden önce babam adıma firma kurmuştu ve iflas etti firma kapandı.Eşim evlenmeden önce adıma firma oldugunu biliyordu ama bugün öğrendiki oldukça yüksek mevlada adıma vergi borcu var öyle böyle bir borç degil evi ve arabasını satsa yinede denkleştiremez
o da aileside borçtan çok korkan insanlar şimdi aileside bu borcu öğrenecek
ne yapacam bilmiyroum eşim eve geldiğinden beri ileri geri konuşuyor babam hakkında zaten düğün gününden beri babamı sevmiyordu şakayla karışık sürekli kötü konuşuyordu ve ben tam bir baba aşığı biriyim şayet Rabbbim kendinden sonra başkasına tapmaya müsade etseydi bu benim için babam olurdu ....Ahhh babam o kadar iyi kalpli okadar iyi niyetliki ne geldiyse basına bu yüzden geldi zaten bütün çabaalrı çocukları daha rahat yaşasın diyeydi ama olmadı evdeki hesap çarşıya uymadı......onu okadar seviyorum ki eşim babama telefon açıp bağırıp çağırmamı hakaret etmemi istiyor nefes alamıyorum keşke bebek için bekleseydim diyorum en azından şuan içinden çıkılmaz bi durumda olmazdım çeker kapıyı giderdim dünyaumrumda olmazdı şimdi ben ne yapacagım bilmiyroum aileme durumu anlatamıyroum kişmseyle bu konuyu acamıyorum delirecegim

Son düzenleme: