Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz kendi yönünden haklı canım bu akşam haberlerde izledim vergi borçlarına haciz gelecekmiş . borçlarda szin üzerinize olduğuna göre tabi eşinizide etk,leyecek ne yapsın adam korkuyordur ödemezseniz ya haciz gelirse ne olacak peki![]()
babanın yaptığı borç için niye kocan evini arabasını satıp ödemek istesin ki bu da iyiymiş kız evlatlar ana babayı koruyacağım diye akıllarına ne gelirse isteyecekler herhalde..
babana konuyu dahi açamıyorsun tövbe haşa allahtan sonra ona tapardım diyorsun bi psikoloğa git istersen sinirlerin bozulmuş.
babana konuyu açama ama kocan evını arabasını bıle satsın yok ya ıyıymış vallahi.
kayınpeder olsa kkcak tü kaka rezil herif derdik ama kız ailesi olunca yorumlar bile ona göre oluyor bende buna sinir oluyorum.
babanın yaptığı borç için niye kocan evini arabasını satıp ödemek istesin ki bu da iyiymiş kız evlatlar ana babayı koruyacağım diye akıllarına ne gelirse isteyecekler herhalde..
babana konuyu dahi açamıyorsun tövbe haşa allahtan sonra ona tapardım diyorsun bi psikoloğa git istersen sinirlerin bozulmuş.
babana konuyu açama ama kocan evını arabasını bıle satsın yok ya ıyıymış vallahi.
kayınpeder olsa kkcak tü kaka rezil herif derdik ama kız ailesi olunca yorumlar bile ona göre oluyor bende buna sinir oluyorum.
aynıları ben yazacaktım valla
bi de kocanın ailesini baya yükli bi miktarda borç taktığını öğrenseydin bunu da burada açsaydın vayy o ailenin haline
ama nedense kız ailesi olunca aa çok ayıp ne demek tabi ki o senin baban ödeyecek oldu başka
bu zamana kadar lafı bile edilmemiş borcu kalkıp eşin ne diye evini arabasını satsın da ödesin
bu zamana kadar bunun için mi çalışıp memur olmuş
evlenmişsin hemen bebek yapmışsın gözün hiç bişey görmemiş
şimdi kalkıp bebeği bile istemiyorum demeye getiriyorsun babana birşey olacak diye
madem çok düşkünsün babana evlenmeseydin sen çalışıp borcunu ödeseydin o zaman