Eşim ve babası

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
29
Çok şükür terapi ile birlikte yeniden toparlandık. Eşim biraz daha olgun davranıyor. Kafayı iyice benimle bozmasın diye farklı uğraşlara yönlendirdim. Daha aklı başında oturaklı davranmaya başladı. Tabi daha kat edecek çok yol var.

Tüm bu iyi hallerini hem desteklemek hem doğum gününü güzel kutlamak için dün akşam güzel bir masa hazırladım. Doğum günüydü. Baya kalpler balonlar güller süsledim yanı. Bir de komik esprili bir pasta yaptırdım. Kocam da kocam yazıyor üzerinde . Meşhur bir replik sosyal medyada. Neyse eşim çok mutlu oldu. Masanın fotosunu çekip ailesi görsün diye babasına atmış. Babası akşam 11 de beni aradı açmadım ama rahatsız oldum. Yani baya özel romantik bir masa ne alaka babaya atmak. Zaten baba patavatsız geri dönüp 11 de beni arıyor falan. Eşime yansıtmadım ama gereksiz mi mesele yaptım size danışmak için açtım konuyu. Fikirlerinizi merak ediyorum

Daha 20 gün önce konu açtınız, hızlandırılmış terapi mi aldınız da mucizevi şekilde düzeliverdi kocanız? Farklı uğraşlar falan, emin misiniz düzeldiğine?
Babana niye fotoğraf gönderdin ya da patavatsız baban aradı bilerek açmadım demeyin de bağırıp çağırmasın yine.
Düzeldiden kastım sakin kalmayı öğrenmeye başladık karşılıklı olarak. Söyledim zaten özel anları ailenle paylaşma diye. Suratı asıldı ciddileşti tamam dedi. Tavırlı bir tamamdı fakat önceden olsa mutlaka kavgaya tutuşurdu benimle

Çok şükür terapi ile birlikte yeniden toparlandık. Eşim biraz daha olgun davranıyor. Kafayı iyice benimle bozmasın diye farklı uğraşlara yönlendirdim. Daha aklı başında oturaklı davranmaya başladı. Tabi daha kat edecek çok yol var.

Tüm bu iyi hallerini hem desteklemek hem doğum gününü güzel kutlamak için dün akşam güzel bir masa hazırladım. Doğum günüydü. Baya kalpler balonlar güller süsledim yanı. Bir de komik esprili bir pasta yaptırdım. Kocam da kocam yazıyor üzerinde . Meşhur bir replik sosyal medyada. Neyse eşim çok mutlu oldu. Masanın fotosunu çekip ailesi görsün diye babasına atmış. Babası akşam 11 de beni aradı açmadım ama rahatsız oldum. Yani baya özel romantik bir masa ne alaka babaya atmak. Zaten baba patavatsız geri dönüp 11 de beni arıyor falan. Eşime yansıtmadım ama gereksiz mi mesele yaptım size danışmak için açtım konuyu. Fikirlerinizi merak ediyorum
Eşinizin densizligi onunla konuşun.

Ayın 25inde konu açmışsınız boşanmanın eşiğine geldik diye, tatiliniz zehir olmuş, yan odadaki müşteri bile şiddete uğradığınızı düşünmüş ki daha ne konularınız var. Ben 25inde ameliyat oldum hala toparlanamadım. Siz nasıl toparlandınız, düzeldiniz de sorun babasına fotoğraf atmak oldu? Boşanmaktan çok korktuğunuz için böyle şeyleri görmezden geleceksiniz mecburen.

O pastayı suratına fırlatırdım galiba ama ben eşimin ailesini sevmediğim için objektif davranamıyorum

Back
X