eşim ve bakici arasinda kaldim

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
Bencede alma yokmu yasi geckin bi teyze falan. Ben olsam istemem evde genc bi kadin valla.

Ay bu kadinlarda bi alem. Baska adam olsa kadin gitsin adam kalsin diye kavga eder.
Adam yerden göğe kadar hakli. Hic uygun degil gibi...
Bide ben senin yerinde olsam, ben istemem zaten eşim istesede.
18 yasinda gencecik kizm bide tatile goturecek :) bide yatili kalacak. Abooo benim gozume uyku girmez. Ise gitsem aklim evde kalir calisamam bile. Aman aman... akla zarar.

Eviniz dubleksler vs mi

Nırmal apartman dairesinde yayıncı bakıcı zor olmaz mı

Gece nasıl duş vs alınacak yaşlı olsa da sıkıntı

Gündüz baksın gece gitsin

Gece dışarı çıkarsanız da bakar gece evine bırakır eşiniz ya da o istisnai zamanda kalır

Adam evde yabancı istemiyor ve haklı

genç veya yaşlı, erkek veya kadın,
ay evimde sürekli birini istemem ben de ya,
eşini haklı buldum.

illa yatılı biri bulman gerekiyorsa ama bilemedim.
sonuçta yaşlı birini bulsan ne değişecek ki, aynı problemler devam edecek.

anca genç olduğu için dedikodu felan olabilir farklı olarak.
eşine güveniyorsan başka şüpheler içine girmen bence yersiz olur.

Yaşlı biri olsa rahat edebilecekmiymis.bende olsam.hicbir şekilde istemezdim

genç ve tatlı dilli bir kızın evinizde kalması seni rahatsız etmez mi yani :KK64: gündüz gelsin akşam gitsin. akşam da siz ilgilenin ne gerek varki siz evdeyken bakıcıya. yaşlı bile olsa insan rahat edemez ki

Eviniz dubleksler vs mi

Nırmal apartman dairesinde yayıncı bakıcı zor olmaz mı

Gece nasıl duş vs alınacak yaşlı olsa da sıkıntı

Gündüz baksın gece gitsin

Gece dışarı çıkarsanız da bakar gece evine bırakır eşiniz ya da o istisnai zamanda kalır

Adam evde yabancı istemiyor ve haklı
evimiz dubleks ust kat sadece cocuklara ve bakiciya ait olacak ayrica bakicinin kendi odasinda ebeveyn banyosu lavabosu vs mevcut

kafama takilan biseyi sordum anneligimi irdelemek kimseye dusmez
Bende kafana yatan bölümü merak ettim işte.. Ev dublex falan mı? Köşte oturuyorsunuz da yardımcılar için olan şu ufak evlerden mi var bahçenizde? Aynı evin içinde bir yabancı ile içiçe yaşamanın neresini mantıklı buldunuz?

Eşiniz cooook haklı. Helal olsun valla. Yatılı çok gereksiz teyze de olsa. Hadi ikiz üçüz olur, yaninizda bir buyuk olmaz, yeni doğum zamani o zaman neyse de.

nerden anlatmak istedigim baska tarafa cekiliyor anladim
esin hakli veya sen haklisin diyip 1 2 cumleyle izah edip gecebilirsiniz yatili yardimciya niye gerek duydugumdan kime ne allah askina

Back
X